Zoeken naar mondje

Uw zoekactie voor mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stefan 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
voor facefuckers en zaaddumpers
Ik ontvang Maandagvoormiddag geile mannen die mijn gezicht en mondje eens helemaal mogen komen volspuiten. Als je gebonden bent en anoniem wil blijven kan ik je geblinddoekt ontvangen. Gelieve een foto van je zaadpaal mee te sturen en het uur wanneer je wil langskomen. Ik ben een sportieve geile goeduitziende bi.  
Tom 33 jaar Limburg - Genk
Na 18u
Ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ben rond 18u in genk. Bij welk pijpmondje in de buurt kom ik langs ?  
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik kan ontvangen
Ik kan ontvangen als u verwenning wilt door mijn mondje en tong. Bi , hetero welkom uiteraard  
Kim 37 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie mag ik komen verwennen?
Wie in Mechelen mag ik vanavond met mijn mondje en tong lekker komen verwennen? Ik zuig je helemaal leeg terwijl jij passief blijft. Ik ben slank, verzorgd 16/75/172. Jij bent liefst ouder. Uiterlijk maakt niet uit. Ik kan NIET ontvangen. Misschien tot gauw?  
Fred 41 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Zin om te zuigen
Gewoon eens zin om harde paal te zuigen. Zelf ontdekkende bikerel, beetje ervaring en zin in meer! Wie heeft lekkere paal en zoekt warm mondje?  
Rudy 36 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Gulzig mondje gezocht
Vandaag wat video meetings op de planning, wie komt deze spannender maken en pijpt mij tijdens de meetings? Spuiten in mond is een must slikken een plus.  
Wesley 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
. ... wie wil mijn kontje?....
Ik ben verzorgde bottom gast 53j/1m81/77kg/17x4 in boxer uit kortrijk. Wie deze namiddag zin in een pijpmondje en neuk kontje? Scenario mag je zelf verzinnen!ik kan niet ontvangen.  

                          .  ... wie wil mijn kontje?....
Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zaadslet zoekt mannen
Haalookes ik ben alanaslet ik zoek toffe geile man of mannen om mij heerlijk vol te neuken in mijn kontje en mondje ik pijp en slik a gogo ik laat mij graag als zaadsletje gebruiken ook gangbang max 5 mannen  

Zaadslet zoekt mannen
Vrouwelijk kluss 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Wie komt mij vasthouden
Hallo, vandaag zal ik wat klussen en kuisen in huis waarbij ik ook een ladder nodig heb. Aangzien ik gekleed zal zijn in dameslingerie, naaldhakken met open teen en een lange rok zoek ik iemand die mij op de ladder wil vasthouden. Jij ook naakt en jij houd mijn nylon beentjes vast, hoofd onder mojn rok natuurlijk, ook begeleiding van mn rok zodat ik deze niet kopottrap op de ladder. Als tegenprestatie zorg ik dat jou stijve pik nog stijver wordt met handje en mondje en laat de inhoud van jou ballen op mijn gezichtje vloeien. Jij mag mijn clit ook pijpen en mij rimmen,.. mijn in nylons gehulde voetjes mogen zeker ook verwend worden...op de ladder ben ik machteloos he....wie wil mij komen helpen??? Kan ontvangen vanaf de middag... stel jezelf deftig voor en we hebben samen een fijne namiddag. Zusjes zeker ook welkom hoor.  

Wie komt mij vasthouden
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10