Zoeken naar wie heeft nu

Uw zoekactie voor wie heeft nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
fun for 3
Welk leuk en heet stel/koppel heeft er zin in extra fun? Alles is bespreekbaar en veel kan maar niets moet.Hygiene en discretie gevraagd en geboden.Zelf ben ik intiem glad. Ik ben 44j en 172cm en 75kg en 17cm. Hebben jullie nog vragen...laat maar komen. geile groet.  

fun for 3
Bart 45 jaar Limburg - Overpelt
Samen relaxen in de jacuzzi
Welke koppel heeft er zin om vanavond te komen relaxen in de jacuzzi in de tuin. Alles kan, niets moet.  

Samen relaxen in de jacuzzi
Raymond 66 jaar Antwerpen - Arendonk
Oudere man zoekt ouder koppel voor regelmatig sexueel contact. Uiterlijk is onbelangrijk
Hallo ik ben een oudere man die op zoek is naar een ouder koppel voor regelmatig sex-contact. Uiterlijk en huidskleur is niet van belang. Heeft u interesse laat dan vrijblijvend iets weten.  

Oudere man zoekt ouder koppel voor regelmatig sexueel contact. Uiterlijk is onbelangrijk
lekker 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie wil wel eens iets anders proberen ?
Beste, Ik ben een verzorgde goodlooking hetero man die thuis beschikt over een neukmachine die een eindeloos uithoudingsvermogen heeft. Heb ook verschillende dildo's die er op passen. Wie wil wel eens zijn dame zien kronkelen van genot en krampen in haar tenen zien krijgen door de vele orgasmes ? Ik ontvang jullie met plezier, jullie kunnen er volop van genieten. Zelf kan ik dame ook een massage geven en mee deelnemen in het spel of ik kijk gewoon toe, wat jullie fijn vinden. Enkel ernstige reacties aub.  

Wie wil wel eens iets anders proberen ?
fun4you 50 jaar Limburg - Tongeren
klassedate vrijdag- of zaterdagavond?
Welk koppel (of vrouw) met passie en stijl, heeft zin om een fijne date, waarbij het vrouwelijk genot de hoofdzaak is,te beleven ? Ik 1m78, 79kg, normaal figuur. Tophygiëne gevraagd en uiteraard geboden. Ik Intiem lekker glad, geen baard/snor/borsthaar, en 'goed voorzien' 20x5. Ben heel openminded, maar niet bi. Respectvol, discretie en de nodige ervaring in date garandeer ik. Kan ontvangen en verplaatsen. Fotowissel kan bij interesse (mail/kik/telegr/w-a). Fakers stay away, enkel doeners!  

klassedate vrijdag- of zaterdagavond?
MrMe 33 jaar Antwerpen - Essen
Welk koppel kan ik ontvangen?
Ben een 33-jarige bi-schierige man, heel beperkte ervaring met mannen maar wel de nodige ervaring met een vrouw. Verblijf een weekje alleen in de middle of nowhere, een ideale locatie voor wat plezier en ontspanning. Welk koppel heeft er zin om hier wat mee te komen spelen? Kan volledig vrouwgericht zijn, mijn bi-kant verder ontdekken is ook een optie maar zeker niet noodzakelijk. Sta voor veel open en ben voor veel te vinden.  

Welk koppel kan ik ontvangen?
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Zijn jullie op zoek naar een leuke spannend afspraakje?
Zin in trio, cuckolding, wife sharing of vindt zij het fijn om volop te genieten van een ontspanningsmassage...? Ik ben een niet opdringerige mid-vijftiger uit de omg van Maastricht. Normaal postuur, gezond lijf en een verzorgd uiterlijk. Woonachtig ben ik omgeving Maastricht. Zijn jullie op zoek naar een extra man die als kernwaarden discretie, hygiene en respect heeft....? Mail me! Ps ook voor hotelbezoek.  
Thomas 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Uniek
Welk koppeltje heeft er zin om hun wildste fantasieën werkelijkheid te laten worden? Ik ontvang jullie in een uniek kader, mee hierover na reactie. Zelf ben ik een verzorgde, sportieve dertiger. Steeds respectvol en eerlijk. Netjes geschoren op de juiste plaatsen. Ik ben voor veel te vinden... Mijn speeltje staat steeds paraat. Heb ik jullie interesse gewekt? Laat dan zeker een berichtje na...  

Uniek
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date
Ik ben M44-1m81-94kg-19 en netjes geschoren. Welke leuke single dame of welk koppel heeft zin in een leuke date? Voorstellen zijn welkom en bij vragen: stel ze gerust. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slank, sportieve body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

FUCK MY WIFE
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10