Zoeken naar je opzoek

Uw zoekactie voor je opzoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Arne 19 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ontmaagder gezocht
Dag dames, ik plaats vandaag deze advertentie omdat ik opzoek ben naar een vrouw die een jonge en goed onderbouwde kerel eens de nacht van zijn leven wil brengen door hem te ontmaagden en hem eens de ropes te leren van het omgaan met het prachtige vrouwelijke lichaam. Ik kan je ontvangen of mij ook verplaatsen in regio Brugge en Gent. Het enige wat ik verwacht van jou is dat je hygiënisch bent, hoe je eruit ziet of hou oud je bent maakt mij totaal niets uit. Ik sta ook open voor alles moest je fetishes hebben. Moest u geïnteresseerd zijn aarzel zeker niet om te sturen. Ook blijft alles wat we doen ons geheimpje ;) P.S gelieve bij uw antwoord ook een fotootje te steken  

Ontmaagder gezocht
ryder 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
opzoek naar een friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
Fifty 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar plezier!
Dag iedereen! Ik ben een man van 37 die opzoek naar wat plezier vanavond of de komende avonden… Dit is mijn eerste advertentie hier dus benieuwd wat het oplevert… Ben opzoek naar een vrouw of koppel die me wilt meenemen op avontuur! Heb zelf nog geen ervaring met koppels maar wel razend benieuwd! Leeftijd tussen 25 en 45 jaar ergens, beetje meer mag, beetje minder ook.. Ben zelf 1m76 en weeg tussen de 75 en 80 kilogram. Bruine ogen en donker blonde haren, intiem geschoren en weinig tot geen lichaamsbeharing. Verder een normale 17cm plezier maar wat aan de dikkere kant 😉 Indien interesse gelieve een foto bij te voegen! Benieuwd naar de reacties en tot snel!  

Opzoek naar plezier!
Jonge man 26 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Jonge man opzoek naar leuk koppel om samen te genieten
Zoals titel al zegt ben ik opzoek naar een leuk koppel om liefst vaker mee af te spreken. Ook liefst niet enkel sex maar ook bezoek aan sauna, club , etc zou fijn zijn.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Voor de geile dames die thuis te kort komen,die is lekker stevig verwend willen worden.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Voor de geile dames die thuis te kort komen,die is lekker stevig verwend willen worden.
Mathias 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
Mediterraan 43 jaar Limburg - HASSELT
Mediterraans lover
Ola, zit je net zoals mij in een lange relatie/huwelijk waar de sleur erin zit? Heb je nood aan wat meer passie en snak je naar meer intimiteit? Wat meer spanning in je leven? Ik ben opzoek naar een leuke dame voor een FWB relatie? Enkel uitkijken naar spanning, passie en intimiteit om de batterijen opteladen en uittekijken naar de volgende date? Stuur dan een mail en we bekijken of we iets kunnen betekenen voor elkaar. Ik ben een grote, normaal gebouwde sportieve kerel, hoger opgeleid en gesteriliseerd. Discretie gewenst en geboden  
Mtk 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Motorrijder 43 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Motorrijder zoekt geile stopplaats !
Opzoek naar geile stopplaats als ik motorritjes maak ! Welk knap geil vrouwtje geild op motorijders. Stuur leuke foto en leuk berichtje en wie weet tot snel geile kusjes motorrijder.  

Motorrijder zoekt geile stopplaats !
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10