Zoeken naar 60*

Uw zoekactie voor 60* leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mario 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Respectvol vrouwelijke gericht trio
Ik ben een 50 jarige single hetero gescheiden man, actief in de logistieke sector. Het onbekende trekt me wel aan dus wil ik via deze weg graag in contact komen met een koppel, leeftijd tussen 25 en 60 die openstaat voor leuke tijden. Ik drink zelden, rook niet, ben sportief aangelegd en zoek dus wat hetzelfde type. Indien interesse graag reactie met foto, mag onherkenbaar zijn. Lieve groetjes.  

Respectvol vrouwelijke gericht trio
Andre 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Zoek verzorgd rustig koppel
Jullie leuk deftig koppel?? Wat ik zoek is koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is iets drinken babbel hoort er zeker bij. Ik ben een man 60jr slank/sportief lichaam en glad .Hygiene vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook?? . Zelf kan ik ontvangen in zeer verzorgd gezellig huis. Jullie houden ook van sexy kleding, dus beetje sexy en uitdagend uitzien, zoek iets soft oraal en waar ik mag meespelen, interesse laat maar horen xx Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje en foto. Groetjes xx  

Zoek verzorgd rustig koppel
david 56 jaar Antwerpen - Schoten
ouder rijper koppel gezocht
Welk ouder (60+....) koppel mag ik vandaag verwennen? Ik ontvang je bij mij thuis in een gezellig kader. Bedoeling is om het vrouwtje lekker te verwennen, eerst met een sensuele massage om ze daarom oraal op te geilen en ze te neuken, samen met haar man, of als die liever toekijkt. Ben slank en sportief gebouwd 178/71, normaal geschapen 16 cm, getrimd, bruin getint niet onknap EN ervaren (ook met bi koppels). Wie ontvang ik of waar kom ik naar toe (in de buurt)?  

ouder rijper koppel gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8