Zoeken naar afspraak

Uw zoekactie voor afspraak leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Justfun 38 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Just wanne have some fun (met vergoeding)
ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
26 dagen
Just me 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extra cash voor studente of jongedame
Bedankt om even stil te staan bij mijn advertentie. Ik ben een verzorgde alleenstaande vijftiger en via deze weg op zoek naar een studente of non pro jongedame in de leeftijdscategorie 18-40 Voor een erotische paydate. Ik kan niet ontvangen, dus afspraak bij jou of op hotel regio Oost-Vlaanderen, andere regio is ook bespreekbaar. Indien dit jou aanspreekt reageer dan met een korte beschrijving, vermelding van de regio waar je woont en een foto.  
26 dagen
Nette man 41 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zoekt leuke dame
Welke dame (ongeacht leeftijd) heeft interesse voor een aangename date vandaag? Dit kan in de buurt van Leuven. Open voor vele voorstellen. In functie van de afspraak leggen we ook een (hoge) vergoeding vast.  
Thrill seeker 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke knappe dame wil eens hoertje spelen
Lang twijfelde ik om dit zoekertje te plaatsen. Als gehuwde man droom ik van een stiekeme overspelige geile date met een eveneens gebonden vrouw. Een dame die zonder weten van haar man eenmalig haar kutje wil laten gebruiken tegen betaling door een onbekende gentleman. Bestaat dit? In spanning uitkijken naar de afspraak, thrill door het overspel, in alle discretie je laten gaan in bed met een ander, passioneel kussen, een onbekende in voelen klaarkomen, de kick van het geld. Dit zonder angst dat het uitkomt. Met een partner in crime die voldoet aan een hoge standaard op alle vlakken. Indien je aandacht geprikkeld is door dit alles stuur dan een mailtje met foto en uitleg over wie je bent. Zelf ben een eerlijke knappe verzorgde zakenman van eind de 40 zonder overgewicht die zijn fantasie eindelijk wil beleven.  

Welke knappe dame wil eens hoertje spelen
30 dagen
Anal lover 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: anaal sletje (m/v) voor paydate
Hoe er van anal play… met ervaren of onervaren anaal sletje… eerste ervaring, anaal geprikkeld worden, je anaal vingeren, je kontgaatje bewerken met dildo, je anaal neuken,… Jij bepaalt wat kan of wat je wil proberen. Mag man of vrouw zijn, of koppel waarbij een van beiden of beiden zich aanbieden voor anal play. Alles volgens afspraak waar ik me aan hou en tegen een mooie vergoeding. Indien geen ervaring en je wil experimenteren kan je ten allen tijde stoppen en is stop ook stop! Indien je interesse gewekt is stuur me je gegevens, hoe je het ziet en een gewone foto.  
  1   2   3