Zoeken naar afspreken

Uw zoekactie voor afspreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Man 53 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie: Poepen ast past
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
Robert 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knape man voor vrouw BBW 100kg+
Ik ben een knappe man die een mollige vrouw zoekt boven 100kg.Ik zoek een vrouw die regelmatig wil afspreken. Dit om samen plezier te beleven. Stuur een bericht en we praten rustig verder en we bekijken of er een match is.  
Passion 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Maatje gezocht
Gehuwd met een open relatie. Ik ben een knappe man die intelligent, nieuwsgierig, humorvol is, en zich klassevol door het leven begeeft. 1m80, atletisch postuur. Ik zoek een vrouw tussen de 20 en 60 jaar, die regelmatig eens een keertje wil afspreken. Dit om samen plezier te beleven. Jijzelf bent tevens op zoek naar een klik met iemand, een leuke babbel waar eventueel meer uit groeit. Kan u zich vinden in deze tekst, stuur een bericht en we praten rustig verder en we bekijken of er een match is. Bij reactie mag u een foto van mij vragen. Uiteraard verwacht ik een foto terug.  
Knuffelbeer 40 jaar Limburg - HASSELT
Welke vrouw durft/wil afspreken
Ik weet dat de kans klein is maar is er een vrouw die vanavond of morgen wil afspreken om er een leuke avond van te maken. Gewoon zachte knuffel sex. Geen extreme.  
Leerkracht 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Leerkracht zoekt ontspanning
De grote vakantie staat voor de deur en ik zoek iemand om mij deze zomer mee bezig te houden 😏 We kunnen beginnen met elkaar wat verkennend berichten te sturen, uiteraard kan afspreken later ook. Ik ben zelf leerkracht, 29 jaar, sportief gebouwd met verschillende interesses. Ik zoek iemand die vooral veel tijd heeft deze zomer, leeftijd is voor mij minder van belang, er moet vooral een klik zijn! 😉 Ik hoop op véél reacties!  
Groot 42 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar een passionele date
Ik ben een eerder onderdanige man uit Hasselt. Ik word graag bekeken en ik vind het geweldig om te spuiten voor (of in) leuke spontane dames. Ik zou graag ergens afspreken en vanaf het moment dat we de deur toetrekken, doe ik al mijn kleren uit. We kunnen de introductie doen terwijl jij alle kleren aan hebt en ik naakt ben. Dan kunnen we afspreken of ik voor je masturbeer en spuit zonder dat jij iets doet of we kruipen tussen de lakens waar je deze 20+cm in je kan voelen. Ik ben eerder het onderdanige type dus verwacht zeker geen dominante man. Ik hou ook erg van voorspel, orale seks en passie. Ik kan me verplaatsen over Belgie en delen van Nederland. Ik ben erg groot, slank en goed voorzien. Alle leeftijden en nationaliteiten zijn welkom!  

Op zoek naar een passionele date
Robert 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Afspreken met bbw 100+ intiem behaard
Ben op zoek naar vrouw 100kg + intiem behaard, kan financiël helpen, afspreken regelmatig 1 a 2 keer per week bij u thuis of op hotel  
SWEET 46 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Knappe vrijgezel zoekt deftiege dame voor FWB
Hallo dames, ik ben een knappe vrijgezel, netjes en discreet en hier niet op zoek naar een relatie. Wat wel fijn zou zijn is een maatje te vinden in dezelfde situatie die ook verlangt naar intieme momenten op regelmatige basis en met een vast persoon met wederzijdse klik. Dus ben je vrijgezel of mis je het in je relatie en kan je jou wel eens vrij maken om af en toe samen af te spreken dan hoor ik je graag om even beter kennis te maken! Ik kan vlot afspreken regio West- en Oost Vlaanderen. Wouter xxx 0494/32.22.60  
ruimdenkend 40 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Complexloos genieten van elkaar
Hallo dame, wil je net zoals ik gewoon regelmatig relaxed genieten met elkaar? Duik je niet met de eerste de beste in bed, en vind je het kortzichtig om te selecteren op oppervlakkige foto's, penislengte en andere nietszeggende cijfertjes? Zoek je een respectvolle, sportieve en ruimdenkende man waarmee je complexloos kan genieten? Misschien moeten wij dan eens kennismaken. Het maakt mij niet of je een modellenlichaam hebt, normaal gebouwd bent of een maatje meer hebt. Het belangrijkste sexorgaan zijn immers de hersenen! Genieten van elkaar hangt dan ook niet af van maten en vormen, maar van hoe goed je sexorgaan ontwikkeld is en hoe het met elkaar klikt, fysiek en mentaal. Als dit zoekertje je aanspreekt, wil ik zeker eens kennismaken. Wie weet klikt het wel tussen ons! Ik fladder niet van de ene naar de andere maar zoek een vaste friend with benefits uit de buurt waarmee ik af en toe kan afspreken voor enkele magische uren. Interesse? Mail me!  
verwenner 64 jaar West-Vlaanderen - Brugge 0471582381
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame rond mijn leeftijd, tussen 60 en 70 j om regelmatig mee af te spreken. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, liefst in de regio Brugge. Geen financiële bedoelingen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10