Zoeken naar afspreken

Uw zoekactie voor afspreken leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mark 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date
Ik ben een sportieve vijftiger; 183,75 en normaal gebouwd (geen idee wat mannen verstaan onder "normaal gebouwd"). Ik ben op zoek naar een leuk huisvrouwtje voor een leuke date waar zeker ook bij gelachen moet worden. Het gaat niet altijd om de sex.Ik heb al een paar keer Belgische vrouwen gedated. Ik wil nu internationaler gaan. Dus ik ben op zoek naar vrouwen met een andere huidskleur en indien mogelijk een ander nationaliteit. Ik doe niet extreme dingen; intiem is altijd met CD. Ik kan niet ontvangen. We kunnen altijd ergens afspreken in een motelletje. Regio Antwerpen en richting Turnhout. Ik ben een fan van mooie lingerie dus moest U dat dragen dan kan de date al niet meer stuk  
Wouter 36 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Op zoek
Ik zou graag nog eens een leuke meid of dame willen betasten tijdens cardate. Intiem hoeft niet. Mooie vergoeding. Koppels en prof zeker welkom. Kan enkel afspreken in mijn regio.  
Bram 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek lief meisje
Hallo ik ben knappe jongen en zoek meisje die af en toe eens wil afspreken ik heb niet echt veel tijd voor vaste relatie je krijgt een vergoeding van 300 euro per date  
10 dagen
Wandelaar 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Walk in the parků zoek jonge vrouw (koppel)
Ga wel eens in een rustig parkbos wandelen. Laatst zat ik op een bankje en kwam er een vrouw voorbij die zich bij op bank zette. Ze had een kort kleedje aan dat niet veel verhulde. Ze zag dat ik naar haar keek en vroeg me of ik meer wilde zien, ik twijfelde even maar zei dat ik dat graag wilde. Volg me maar zei ze en ze ging naar de struiken, daar tilde ze haar kleedje omhoog en liet mij kijken. Je mag dichter komen hoor, zei ze, ik vind het geil als een man mij bekijkt. Het was best een spannende en aangename ontmoeting. Zijn er vrouwen of koppels die deze fantasie ook hebben of dit ook eens willen doen in ruil voor een vergoeding? Lijkt je dit spannend en heb je interesse? Mail je gegevens en we kunnen verder afspreken.  
10 dagen
Bram 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt lief meisje
Hallo ik ben knappe jongen en zoek meisje die af en toe eens wil afspreken ik heb niet echt veel tijd voor vaste relatie je krijgt een vergoeding van 300 euro per date!  
10 dagen
Tijger 26 jaar Antwerpen - Berchem
Geile namiddag
Wie wil er samen een geile namiddag van maken, voor een klein zakcentje voor mij. Stuur me een mailtje met je verlangens (met foto!) , en tot straks 😀 meer info over mezelf deel ik mee via mail. Concreet snel afspreken aub , geen duizende mails.  
Eric 37 jaar Antwerpen - Arendonk
Orale date gezocht $.
Hallo, ben een nette verzorgde jongeman van 37 jaar met goed niveau. Circa 1.80 en 80 kg, goed geschapen en sportieve/normale bouw. Via deze weg zoek ik een stoute slanke dame die ook van orale seks geniet: zoenen, pijpen, beffen, 69, likken. Hiervoor kan ik afspreken bij je thuis of in een hotel, enkel omgeving Arendonk/Turnhout/Retie/Mol. Graag geen koppels of mannen. Eric -x-.  

Orale date gezocht $.
13 dagen
Johan 56 jaar Limburg - Zonhoven
zoek sexmaat
ik bottom - wie neukt me ? Afspreken kan op voormiddagen, eerste helft van de week. Ik ontvang niet. Kamer kan, eventueel outdoor.  
13 dagen
Dreten 30 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
cumtail uitdrinken? 1000eu
Zoals de titel zegt zoek ik een dame om mij cumtail uit te drinken. Wat is een cumtail een cumtail is jij die me doet klaar komen in een glas en daarna me zaad opdrinkt. Ik kan verplaatsen naar jou thuis , en wordt graag ontvangen op een aangename locatie. Verplaatsen kan ik naar elke regio , leeftijd speelt geen rol enkel dat je een verzorgd uiterlijk hebt. Ik betaal je hier voor 1000eu. Gelieven bij je reactie een foto mee te sturen en de regio waar je woont ,leeftijd , en welke dagen je kan afspreken. Tot snel!  
13 dagen
Bram 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek lief meisje
Hallo ik ben knappe jongen en zoek meisje die af en toe eens wil afspreken ik heb niet echt veel tijd voor vaste relatie je krijgt een vergoeding van 300 euro per date!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10