Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 45 jaar Vlaams-Brabant - Wemmel
Dominante man voor…
Hallo dames, fantaseer je er al langer over om de controle eens helemaal over te geven aan een dominante man? Volledig weerloos naakt op je knieën op de koude vloer te zitten terwijl je mij oraal bevredigt, of met je benen opengespreid in bed te liggen, overgeleverd aan mijn lusten, fysiek of mentaal vastgebonden? Te genieten van de wonderlijke combinatie van onderdanigheid en lust? Laat je niet tegenhouden als dit alles nieuw voor je is en je wat onzeker bent. We doen dit op jouw tempo, met duidelijke afspraken en codewoorden waaraan ik me hou, zodat je je altijd veilig voelt en je je in volledig vertrouwen aan me kunt overgeven. We zullen hier samen in groeien. Als je de sprong waagt, garandeer ik je dat je een gevoel van thuiskomen en vrijheid zal ervaren en dat er een hele  

Dominante man voor…
49 hetero 49 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Speels dominante vrouw gezocht
Hey, blijkt een heel moeilijke zoektocht naar de geile speels dominante vrouw te zijn. Als je dit leest en je vindt geil, leuk om een speels onderdanige man te behandelen als jouw speelgoed. Mij opdrachten laat uitvoeren die net iets meer kinky zijn dan normaal of wat ik als hetero niet spontaan zou doen. Stuur mij een bericht (met een opdrachtje). Ikzelf single en alleenwonend 1m78 78kg verzorgd en sportief, geen baard/snor, getrimd. Ik ga regelmatige naar sex-cinema en wil er graag met jou naartoe. Dit is voor regelmatige afspraakjes. 1ste afspraak op hotel of sex-cinema, daarna kan zeker bij mij thuis. Leeftijd van geen belang, liefst geen rookster. Ideaal als je uit de regio bent.  
Dom 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Dom zoekt sub
Dominante man zoekt sub om schaamteloos te gebruiken. Welke single dame of hotwife van koppel geeft zich compleet over?  

Dom zoekt sub
Pieter 57 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Kantoorsletje gezocht.
Wie wil in volle centrum Leuven in een groot publiek gebouw ongebreidelde sex beleven met 57 jarige lieve maar toch enigszins dominante man? Allerlei opdrachten kunnen samen bedacht worden, zoals verplicht sliploos arriveren of verplicht aaankomen met een dildo...  
Meester Larry 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt ontdekkende slavin (v) met of zonder ervaring
Ervaren Dominante Meester, op zoek naar een onderdanige, gehoorzame, loyale en toegewijde slavin om uit te bouwen tot 24/7 relatie. Mannen, TRAV en TRANS moeten niet reageren op deze advertentie. Met een sterk verlangen om te leren, te dienen, te gehoorzamen en Meester te behagen. Leeftijd tussen de 25 en 55 jaar. Je zal Meesterbezit zijn, je zal volledig onderworpen zijn. Kledijvoorschrift is lak, leder, latex en high heels (laarzen). Zelf beschik ik over voldoende attributen voor een uitgebreide behandeling. Je bent op zoek naar spanking, pijn, bondage, vernedering, anale en vaginale training, opdrachten, lichaamsschrijven en nog veel meer. Eerdere ervaring is niet nodig, nieuwkomers worden aangemoedigd om te informeren. Als je jezelf in deze tekst kan terugvinden, stuur me een bericht. Er zal altijd geantwoord worden. Meester Larry.  

Meester zoekt ontdekkende slavin (v) met of zonder ervaring
49 Hetero 49 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Speels dominante vrouw hier ?
Hey, ik single speel onderdanig man (alleenwonend) van 49 opzoek naar een geile speels dominante vrouw. Hou ervan om de leiding over te laten aan een vrouw, mag gerust iets kinky-er zijn of bezoekje samen aan sex-cinema. Liefst voor meermalige dates, dus hopelijk uit de buurt. Ikzelf : 1m78 68kg verzorgd, geen snor/baard, sportief, getrimd, normaal geschapen. Jij : normale lichaamsbouw, (speels) dominant, single liefst, leeftijd niet belangrijk.  
Meester Larry 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt ontdekkende sub met of zonder ervaring
Ervaren Dominante Meester, op zoek naar een onderdanige, gehoorzame, loyale en toegewijde slavin om uit te bouwen tot 24/7 relatie. Met een sterk verlangen om te leren, te dienen, te gehoorzamen en Meester te behagen. Leeftijd tussen de 25 en 55 jaar. Je zal Meesterbezit zijn, je zal volledig onderworpen zijn. Kledijvoorschrift is lak, leder, latex en high heels (laarzen). Zelf beschik ik over voldoende attributen voor een uitgebreide behandeling. Je bent op zoek naar spanking, pijn, bondage, vernedering, anale en vaginale training, opdrachten, lichaamsschrijven en nog veel meer. Eerdere ervaring is niet nodig, nieuwkomers worden aangemoedigd om te informeren. Als je jezelf in deze tekst kan terugvinden, stuur me een bericht. Er zal altijd geantwoord worden. Meester Larry.  

Meester zoekt ontdekkende sub met of zonder ervaring
Domonder 51 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Onderdanige wil op zijn plaats gezet worden
Onderdanige, verzorgde man (176cm-85kg-16cm) met teveel dominante fantasieën wil op zijn plaats gezet worden door dominante dame met mooie benen die graag pantys draagt.  
Karel 33 jaar Limburg - Overpelt
sub voor vast contact
Dominante man 33j op zoek naar sub voor vast contact. Ik ben zeer openminded en grenzen worden nooit overschreden. Verplaatsen is mogelijk. Bij interesse graag een berichtje  

sub voor vast contact
Meester Larry 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt onderdanige kinky slavin
Ervaren Dominante Meester, Op Zoek Naar Een Gehoorzame, Loyale En Toegewijde Onderdanige Slavin (Andere Geaardheden Gelieve Zich Te Onthouden) Om Uit Te Bouwen Tot 24/7 Relatie. Met Een Sterk Verlangen Om Te Leren, Te Dienen, Te Gehoorzamen En Meester Te Behagen. Leeftijd Tussen De 25 En 55 Jaar. Je Zult Meesterbezit Zijn, Je Zult Volledig Onderworpen Zijn. De Outfit Waar Je De Meester Mee Kan Behagen Is Bij Voorkeur Kinky Kledij In Lak Leder Of Latex. High Heels Is Een Must En Bij Voorkeur Laarzen. Zelf Beschik Ik Over Voldoende Attributen Voor Een Uitgebreide Behandeling. Je Bent Op Zoek Naar Spanking, Pijn, Bondage, Vernedering, Anale En Poesjestraining, Opdrachten, Lichaamsschrijven En Nog Veel Meer. Eerdere Ervaring Is Niet Nodig, Nieuwkomers Worden Aangemoedigd Om Te Informeren. Als Je Geďnteresseerd Bent, Stuur Me Dan Een Bericht. Er Zal Altijd Beantwoord Worden.  

Meester zoekt onderdanige kinky slavin
  1   2   3   4   5   6   7