Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 90 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
Ik zoek een dominante en oudere en geile man die vlot in de regio kan ontvangen. Je bent kordaat en neemt de touwtjes in handen, enkel aan jouw genot en fantasieën denken. Veel is mogelijk: pijpen op bevel, mijn kontje laten tuchtigen met zweepje, riem, lat, je hand, mijn kontje zonder genade goed doorneuken en volspuiten. Ik moet je beleven uitvoeren en je als een echt sletje dienen. Graag iemand voor regelmatige afspraken, discretie verzekerd. Wie nodigt me uit op auditie? Dit is een eerlijke advertentie. Zelf ben ik 56 182 80.  

welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
Primal 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Primal zoekt prey
Dominante primal (m) zoekt prey (enkel v) om volledig en taboeloos als neukvlees te gebruiken  
Onderdanig slaaf 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Op zoek naar dominante/arrogante gasten
Wie kan vnvd slaafje gebruiken? 40 m81 80kg Kan ook als huishoudslaafje Geen 60+ Graag totale vernedering en onderwerping  
primal 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Primal zoekt prey
Dominante primal (m) zoekt prey (enkel v) om volledig en taboeloos als neukvlees te gebruiken  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
cross-dressed slet zoekt
Deze 51-jarige cross-dressed slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag.  

cross-dressed slet zoekt
Lord B 62 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Dame, zoek jij een oudere dominante man?
Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden,gedwongen orgasmen met speeltjes .Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag!  
Dominante jonge 31 jaar West-Vlaanderen - Oostende
oudere onderdanige assistenten gezocht
Hey, ik ben opzoek naar oudere (minstens +45) assistenten. Mensen die zich graag willen inzetten om het genot van anderen te plezieren. Mensen die de kracht van het genot kennen en zich daarvoor geven. Als jonge en dominante meester heb ik graag de touwtjes in handen en organiseer ik erotische happenings en besloten feestjes. Ik ben nu opzoek naar assistenten die mij hierbij als onderdanige willen assisteren. Belangrijk is dat je dus niet direct voor eigen genot gaat, taken wilt opnemen (zoals bijvoorbeeld filmen, fotograferen, ...) en makkelijk kan afspreken in Oostende. Kernwoorden van mijn filosofie: tantra, spirituele bdsm, de kunst van het hogere genot. Ik ben ambitieus, en heb veel fantasieen, maar spreek alleen af met mensen die verantwoord kunnen omgaan met dit alles. Discretie en anonimiteit is mogelijk.  

oudere onderdanige assistenten gezocht
Hardcore Mr 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slet/slavin gezocht voor deze avond en nacht
Hallo, ben jij een hele onderdanige taboeloze geile slet/slavin? Hou jij van hardcore sex en bdsm all the way en no limits en zonder taboes? Jan je eenvoudig verplaatsen naar ovl Aalst deze avond/nacht? Dan zoek ik jou! Ikzelf ben een hele ervaren dominante meester, niet onknap en goed voorzien. Alles gebeurd steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord=heilig! Klinken, anaal, vaginaal, plas, fisten, deeptroath, slaan, fetishen, speeltjes, breathing, keelneuken, hardcore neuken vaginaal en anaal en veel veel meer jou als muziek in de oren? Mail me dan snel.. Reactie met looks, regio, leeftijd en foto alsook info over jou kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. 200% no fake en real en discreet hier idem ook gevraagd!  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
Luna 27 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Op zoek naar een Dominant
Hoi Meesters, Ik stel me graag even voor. Ik ben luna ik ben 27 jaar en al even op zoek naar een gepaste dominant. Ik weet goed wat ik wil en zoek en wat vooral niet. Laat me beginnen met wat ik NIET zoek dan kunnen deze mensen zich onthouden. Ik zoek geen mannen die er niks van kennen en casual is een keer willen proberen, ik zoek geen koppel, wat ik helemaal niet zoek zijn swingers die de BDSM er als een klein deeltje bijnemen! Ook geen dominante mannen die mijn volledige leven willen claimen. Wat ik WEL zoek: Ik zoek wel een strenge maar toch zachte Dominant die me wil begeleiden in mijn reis als onderdanige maar hierbij mijn Non-monogame kant respecteert. Iemand waarbij ik mezelf voor 100% kan zijn en waar ik met tijd mijn grenzen mee kan verleggen wanneer IK daar klaar voor ben. Ik ben in bezit van een volledige sublijst en ik wil een foto bij een antwoord. Fysieke aantrekkingskracht is nodig voor me. Hierbij zal je ook 1 van mij ontvangen. Hopelijk tot snel speld in de hooiberg  

Op zoek naar een Dominant
  1   2   3   4   5   6   7   8   9