Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Deepthroattrav 26 jaar Antwerpen - Antwerpen
Travje opzoek naar een dominante keelneuker.
Hey allemaal, Ben hier opzoek naar een deepthroat lover. Ben into het ruigere keelneuken al dan niet in combinatie met bondage. Zoek een dominante keelneuker die vrij kan ontvangen max 40min van antwerpen. Enkel voor pijpen/deepthroat dus. Ik verplaats me enkel savonds. Reageer met foto van je pik en stats. Zoek vast contact voor vaker.  

Travje opzoek naar een dominante keelneuker.
21 dagen
Primal 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Primal zoekt prey
Dominante primal (m) zoekt prey (enkel v) om volledig en taboeloos te verslinden  
21 dagen
MR. 31 jaar Antwerpen - Duffel
Een onderdanige vrouw gezocht...
Welke onderdanige vrouw wil eens goed verwend worden door een Kinky dominante man die graag jou bespeeld. Je mag toys meebrengen maar ik gebruik ze! Regelmatige sessies mogelijk. Ik geef aandacht aan jou noden en verlangens.Tot vanmiddag?  
21 dagen
W&M 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Dominante vrouw gezocht
Op zoek naar een dominante dame(koppel) om mijn sletje(70 jaar) opteleiden als pisslet alsook voor tit en face slapping(hard)Geen man alleen xxx  
sissy 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
slank zeer ervaren sissysletje(1m82, 81kg, 51) is langs deze weg op zoek naar een nieuwe meester. deze sissy is volledig onthaard, nagenoeg taboeloos en verlangt ernaar behandeld te worden als slaaf, slet, hond en hoer. Wie neemt deze taak op zich en mag zich straks eigenaar noemen van de grootste sissyslet van het land?  

welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
23 dagen
Dskoppel 43 /49 43 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Meesteres Emma en slaaf
Hoi ik ben Meesteres Emma 43j 1m60 met vrouwelijke vormen op de juiste plaats en mijn slaaf 49j 1m85 normaal gebouwd. Ik ben op zoek naar een dominante bi bull/Meester waarvan ik verwacht dat deze single is en leeftijd vanaf 50j. Deze persoon moet openstaan voor cuckold in al zijn vormen en eveneens bdsm gericht zijn om samen met mij de slaaf onder handen te nemen dit zowel op pijn als op lustgebied. Kan u zich hierin vinden mag u vrijblijvend contact opnemen met mij ik reageer enkel op reacties die mijn interesse wekken, reacties met duidelijke gezichtsfoto krijgen voorrang. Groet Meesteres Emma  
23 dagen
W&M 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dominante dame,….
Welke dominante vrouw(koppel) wil mijn 70jarig sletje opleiden als pisslet ook in voor (hard)face en tit slapping.  
23 dagen
MR. 31 jaar Antwerpen - Duffel
Zoek een Kinky of dominante vrouw...!
Hallo ik ben een onderdanige man,please graag een Kinky of dominante vrouw die graag de touwtjes in handen neemt en zegt wat ik voor haar kan doen of betekenen. Sta voor veel open behalve geen pijnbeleving. Dit is een oprechte advertentie!  
23 dagen
Jan 62 jaar Limburg - Halen
onderdanig soft sm er zoekt meesteres
goede morgen Meesteressen, ik,Jan liefhebber van dominante vrouwen, geinteresserd in Soft SM Uit het Limburgse, Vlaams Brabantse zoek serieus naar een Lady die regelmatig zich met, op mij wil uitleven. Bij interesse graag een berichtje, en dan kan er snel meer, fotos en dergelijke. Onderdanige, hunkerende groet Jan  
23 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9