Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

james 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar een dominante dame
Hey, ik ben een jongeman van 29 uit gent. SLank en sportief gebouwd en degelijk geschapen. Ik ben opzoek naar een dominante vrouw die ik mag dienen en die mij wil gebruiken als haar toy. Gebruik mij als likslaaf, dildo, neuk mij met een strap-on, voor plassex... Ik sta voor veel open. Geef maar een seintje als je interesse heb en hopelijk tot snel.  

Opzoek naar een dominante dame
20 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
20 dagen
Nick 51 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Slaaf
Zoek dominante Meester voor opleiding tot volwaardige slaaf .  
cuckoldqueen 47 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoekt een Bull
Koppel ik vr 46j domi maar, switch met cuckold man zoeken een dominante bi single huisvriend bull (niet alleen vr gericht) liefst niet te ver uit de buurt max 10km omtrek voor regelmatig kontakt. Stuur status met duidelijke gezichtsfoto door (zeker geen foto van je speelgoed dat zal ik wel ontdekken) Ben je uitverkoren ? zal je feedback krijgen  

Zoekt een Bull
22 dagen
Zaadslet 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Ik zoek een dominante vrouw of koppel om deze avond te dienen
Ik zoek een dominante vrouw of koppel Ben een volslanke sissyboy en sta geil 100% bot en onderdanig Ik trek straks mijn nieuwe sissypakje aan en kom bij jou langs om jou te plezieren en te dienen Ik kom naar jou eventueel geblinddoekt ik doe alles wat je mij opdraagt ook kinky hou er van vernederd te worden Hopelijk tot straks groetjes sissyslet  
22 dagen
onderdanige 50 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
zoek dominate dame of koppel
Ben een verzorgde bi bottom 50j verzorgd sportief en weinig behaard. Zoek een dominante dame,dames of koppel om hen te dienen niets moet alles bespreekbaar. Foto kan via whattsapp of email.  
Bi man 59 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Fotoman voor Fetlife Exhibisionisten
Bericht aan Exhibitionistische sletjes (v) of koppels (m/v). Ik bied je mijn diensten aan als dominante fotograaf. Ik breng je in beeld van je meest kinky kant. Bewerkt met dildo's, objecten, dick, tong, vuist. Jouw glanzende body met mogelijk rode strepen zal een lust zijn op de Fetlife community waar ikzelf ook, als Bi man een profiel heb met 1400 volgers en 300posts. Durf, nu eindelijk... Alles blijft discreet en safe. Maar wel kinky. Ik ben slank en sporty. Ik stuur je meerdere voorbeeld foto's na eerst contact. Graag omgeving Vl Brabant of buur prov.. voor nu zaterdagavond. Dit is geen fake oproep. Tot snel. .  

Fotoman voor Fetlife Exhibisionisten
24 dagen
Marc en Linda 55 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Regisseur voor sexleven
Stijlvol koppel,midvijftigers ,levensgenieters ,speelt al langer met het gedacht naar een regisseur van ons sexleven.Een aantal jaren geleden zo een man eens ontmoet die ons wat oplegde en dat was zeer prikkelend.Daarom,een wijze dominante man met de nodige fantasie en creativiteit die denkt dat aan te kunnen zou welkom zijn.Met zin voor opbouw,verfijning,inzichten,details,rituelen.Daar is wat diepgang voor nodig,elkaar beter leren kennen voor opbouw.In ideaal geval ook ontmoeting en verdere uitwerking.  
24 dagen
max 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
onderdanige zoekt dominant persoon
ik ben max zeer onderdanig en opzoek maar dominante persoon m/v/kpl. hou van spanking en vernedering. je kan mij ook gebruiken als huisslaaf of lustslaaf, groetjes max  
26 dagen
uw slaafje 51 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
subje zoekt dominante Dame
Ben een op zich normale man, van nature hetero. Zoek als extreme onderdaan/soft-masochist een vrouw die geen morele bezwaren heeft tegen een vergaande Domina/knecht relatie. Wat ik voor je kan zijn in het leven van alledag: uitvoerder-verzorger-praatpaal-counselor binnens- en buitenshuis; als je dat wil natuurlijk ook seksmaatje. Deze oprechte kneedbare man in de nadagen van zijn carrière zoekt een vrouw die de stap wil zetten om een dienstbare ontwikkelde man part time te bezitten. Part time omdat hij niet voornemens is zijn gezin te verlaten. Een slimme vent die jou tot steun kan dienen en zich tegelijkertijd aan je onderwerpt. Nu 50+, jong uiterlijk en jong van binnen, 1m70. De mentale D/s verhouding staat voorop en is het uiteindelijke doel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10