Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Oni 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Switch, Dom of sub vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt. Vind het zowel leuk om de Dominante als onderdanige rol op te nemen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien. Maar beetje pijn mag er ook wel bij (hoeft niet natuurlijk). Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen en leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaar. Er is alleszins heel veel mogelijk. Ben een 37 jarige slanke man van 1m84, 70kg, 18x5. Ben jij een speelse slanke/normaal gebouwde of licht mollige vrouw tot 45 jaar, dan hoor ik graag van jou.  
19 dagen
Sublicious 34 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Welke dominante dame helpt mij mijn vakantie op te vullen?
Vanaf volgende week heb ik vakantie! Welke dame verlangt naar een subje die op korte termijn veel beschikbaar is? Deze 34 jarige van nature onderdanige jongeman wilt graag dienen. Heb een slank postuur en ben vrij sportief. Heb al enige ervaring met bdsm, maar zeker nog genoeg te ontdekken! Zie het in het ruimste zin van het woord, dus sta voor veel open. Als u meer wilt weten, dan zie ik uw reactie graag tegemoet.  
19 dagen
Bjorn45 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
op zoek naar dominante dame
Ik zou graag een vrouw ontmoeten die mij eens erotisch wil domineren . Leeftijd onbelangrijk (18+)  
19 dagen
Fantasme 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op zoek naar oudere heer/Meester
3de poging Ik ben een man en soms nemen mijn fantasmes de bovenhand en kom ik opgewonden van ondeugende gedachten waar ik in het dagelijks leven nooit zou aan denken. Mijn familie of vrienden zouden moeten weten dat ik langs dit forum contacten zoek zouden ze nogal raar opkijken  ik fantasseer ik om een oudere dominante man/Meester te leren kennen die me een submissive position training geeft  die mij ook helpt mijn bi kant te ontdekken Bent U een rustige zachtaardige  oudere heer/Meester die hiermee ervaring heeft en kan ontvangen reageer gerust Ik sta graag tot Uw dienst.  
20 dagen
Jouw speeltje 40 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Welke dominante dame gebruikt me als haar sexspeeltje?
Ik ben een slanke, hoog opgeleide man die in het dagelijks leven zeker niet onderdanig is. Maar ik fantaseer er al lang over om me totaal over te geven aan een vrouw. Ik zoek dus een (mag beginnende, want voor mij is het ook nieuw) dominante dame die mij onder haar vleugels neemt. Dit is niet iets dat ik eens één keer wil uitproberen, maar ik zoek een vrouw waarmee ik een vertrouwensband kan opbouwen die nodig is voor een totale overgave aan haar. Heb jij dat dominante en respectvolle in je en kan je om met die verantwoordelijkheid? Als ik je vertrouw, heb ik weinig taboes en kan je je lusten volledig op me botvieren en mij als je persoonlijke (sex)speeltje gebruiken. Ik bied je dan mijn totale gehoorzaamheid, respect en aanbidding. Uiteraard bespreken we eerst je kicks en mijn harde en zachte grenzen. Als dat wat overeenkomt, wil ik graag verder met jou verkennen of ik onder je vleugels kan schuilen.  
20 dagen
Oni 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Switch, Dom of sub vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt. Vind het zowel leuk om de Dominante als onderdanige rol op te nemen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien. Maar beetje pijn hoort er ook wel bij. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen en leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaar. Er is alleszins heel veel mogelijk. Ben een 37 jarige slanke man van 1m84, 70kg, 18x5. Ben jij een speelse slanke/normaal gebouwde of licht mollige vrouw tot 45 jaar, dan hoor ik graag van jou. 0485920640  
20 dagen
Peter 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige jongeman zoekt dominante vrouw / meesteres
Ik zou graag een vaste meesteres vinden om mij in te leiden in de wereld van BDSM. Ik merk dat ik dit heel opwindend vind, vooral dingen zoals spanking, tepelklemmen, facesitting, domina kostuum, vastgebonden worden, strapon, enz. Ik sta ook voor veel open. Ik ben een heel verzorgd en hoog opgeleid persoon, weinig lichaamsbeharing, slanke lichaamsbouw. Ik kan ook gebruikt worden als lustslaaf: ben heel groot en dik geschapen met mooie dikke eikel. Het lijkt mij eventueel ook fijn om eens de rollen om te draaien om zo een switch relatie op te bouwen waar we beiden lekker van kunnen genieten. Als je vragen of eisen hebt, hoor ik het graag. Graag enkel serieuze reacties.  
20 dagen
Fantasme 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Op zoek naar oudere heer/Meester
Ik ben een man en soms nemen mijn fantasmes de bovenhand en kom ik opgewonden van ondeugende gedachten waar ik in het dagelijks leven nooit zou aan denken. Mijn familie of vrienden zouden moeten weten dat ik langs dit forum contacten zoek zouden ze nogal raar opkijken  ik fantasseer ik om een oudere dominante man/Meester te leren kennen die me een submissive position training geeft  die mij ook helpt mijn bi kant te ontdekken Bent U een rustige zachtaardige  oudere heer/Meester die hiermee ervaring heeft en kan ontvangen reageer gerust Ik sta graag tot Uw dienst.  
21 dagen
Oni 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Switch, Dom of sub vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt. Vind het zowel leuk om de Dominante als onderdanige rol op te nemen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien. Maar beetje pijn hoort er ook wel bij. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen en leuke rollenspelletjes behoren tot de mogelijkheden. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaar. Er is alleszins heel veel mogelijk. Ben een 37 jarige slanke man van 1m84, 70kg, 18x5. Ben jij een speelse slanke/normaal gebouwde of licht mollige vrouw tot 45 jaar, dan hoor ik graag van jou.  
21 dagen
Hot Man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
soft met respect
Ik ben een humorvolle, rustige single man met dominante trekjes en hoop hier een dame te vinden met interesse in SOFT bdsm. Eerst een beetje mailen om elkaars wensen beter te leren kennen en erna afspreken om de daad bij het woord te voegen. Respect, discretie geboden en vaste vriendschap mogelijk. Ik verwacht geen volle mailbox maar een leuk berichtje is welkom. x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10