Zoeken naar enkele per dag

Uw zoekactie voor enkele per dag leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Viktor 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Oudere pervert op zoek naar jong sletje (18+)
Hallo, ik ben hier op zoek naar een jong, onderdanig sletje (v) die ik mag bepotelen en gebruiken om mijn lusten op bod te vieren. Jij staat dag en nacht klaar om mij van dienst te zijn. Wie biedt zich aan ? Grtz.  
25 dagen
frank 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mrs of Mr dienen :-)
hey Mrs of Mr:-) Hier gebonden (soft) bi man , 62 jaar , 1.85 groot en 84 kg ,graag in spel onderdanig , niet groot geschapen en beetje potentie probleem (soms )uit omgeving Antwerpen. ik kan zelf niet ontvangen , maar me wel vrij gemakkelijk gedurende de dag in de week vrijmaken daar ik dan voor zaken op de baan ben en dit zelf kan inplannen. Graag wil ik U gehoorzamen in een spel xxx Frank  
groepie 55 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren 0468135462
deelnemers gezocht for life
Lees aub grondig de ad vorens te reageren. Momenteel zijn we een groepje actieve doeners (3 m + 1v) en zoeken ons groepje uit te breiden voor wekelijks contact. Willen het als volgt: iedereen zijn maandelijkse bijdrage, om huur van ons stekje te kunnen betalen en onderhouden, en waar we dan elke week, op vaste dag en uur, kunnen bij elkaar komen, om ongeremd met elkaar te kunnen seksen, ongeacht je wensen. Er is neit verplicht, iedereen is vrij in doen en laten, zolang er maar respect is langs beide kanten. Daarom zijn we nog op zoek naar vooral dames, koppels, en nog enkele mannen. Voorwaarden: gesteld zijn op hygiëne, niet opdringerig zijn, verzorgd zijn, reageren met woordje uitleg over jezelf + foto (hoeft niet herkenbaar te zijn indien naaktfoto), 1x niet nakomen van de regels = onherroepelijk uit de groep. Zo, hebben uw interesse kunnen wekken, reageer dan vrij op deze ad en wie weet krijg je toegang tot onze privé groep.  

deelnemers gezocht for life
  1   2   3