Zoeken naar geen pijn

Uw zoekactie voor geen pijn leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Simon75 45 jaar Brussel (gewest) - Schaarbeek
Fantasie vervullen
Gegroet dames,Ik ben een 45-jarige, niet onknappe vrijgezel, goed voorzien en met een prima uithoudingsvermogen. Het mag gezegd zijn dat ik moeilijk of toch zelden genoeg sex kan krijgen. Doorgaans vervul ik een dominante rol in mijn seksleven ware het als Meester, Bull of gewoonweg als minnaar en daar gaat mijn fantasie dan ook over. Graag wil ik eens gebruikt worden door een vrouw als lustobject zonder eigen wil. Ik kom bij je toe en volgens de op voorhand gemaakte afspraken ben ik seksueel volledig aan je onderworpen.Geen pijn- of vernedering- toestanden en neen, je mag me niet met een strapon neuken maar ik verwen je naar jouw wensen. Langdurig likken, massage, neuken een fantasie van jou vervullen....Stuur me jouw wens en een foto (hoeft niet naakt, mag wel) en dan verwen ik u binnenkort.  

Fantasie vervullen
18 dagen
Greasemonkey 32 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Ben jij dominant?
Zoek dominante dame regio Oostende. Ik bied me aan als seks/pijn slaaf... Mijn lichaam staat volledig ter beschikking... Ikzelf ben 32j 1m76 78kg... Wil je meer weten mail me...  
18 dagen
Matt 23 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Op zoek naar een domina
Hey! Ik ben een 23 jarige man, 180 cm, 55kg en 18.5 cm. Ik ben nog niet lang terug uit het buitenland waar ik een vaste meesteres had. Nu gaat dat natuurlijk niet zo goed meer dus met haar toestemming zoek ik een nieuwe meesteres! Ik heb bijna geen limieten en hou pijn. Als je dit interesseerd laat me dan zeker iets weten! Fotos kan ik sturen op vraag, zet ze gewoon liever niet hier waar iedereen ze kan zien.  
20 dagen
depel 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
eerste (pijnlijke?) stapjes...
Je wil je eerste stapjes zetten als sub(en je pijngrens wat aftasten), maar durft niet goed, dan ben je bij mij aan het goede adres Andere voorstellen of ideeën ook welkom. Enkel voor dames.  
24 dagen
Tom 46 jaar Antwerpen - Aartselaar
Wie wil mij dienen als list en pijnslavin ?
Ik ben op zoek naar een vrouwtje die erop kickt om gebruikt te worden als list en pijn slavin. Je wordt vastgebonden op ke bed of de tafel en wordt bewerkt met brandnetels op tepels kut en kont. Ook in je kut.je schaamlippen dichtnaaien met visdraad en haak. Mieren op en in je kutje laten kruipen, wesp in je clitoris laten steken. Of wat jezelf wel of niet ziet zitten. Wie wil en kan dit aan ? Ik ben 46 j gehuwde man.  
25 dagen
depel 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
eerste pijnlijke? stapjes..
Je wil je eerste stapjes zetten als sub(en je pijngrens wat aftasten), maar durft niet goed, dan ben je bij mij aan het goede adres Andere voorstellen of ideeën ook welkom. Enkel voor dames.  
30 dagen
depel 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
eerste stapjes...
dame.. nu al gezocht, maar voor na de verscherpte coronamaatregelen. Je wil je eerste stapjes zetten als sub(en je pijngrens wat aftasten), maar durft niet goed, dan ben je bij mij aan het goede adres Andere voorstellen of ideeën ook welkom  
30 dagen
uw geheimpje 46 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
jong (18 tot 30j), geil en gewillig?
charmante kerel (slank, m79, tattoo, fors geschapen) zoekt een geile, gewillige, jonge vrouw (18 tot 30j) als vaste sekspartner. afspraakjes die vooral op passie en lust (met wederzijds respect uiteraard) gericht zijn. voorkeur voor een lady met een naughty/dirty mind die seksueel onderdanig is; gericht op lust, geen pijn.  
  1   2   3