Zoeken naar genieten drie

Uw zoekactie voor genieten drie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cliff 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek man om samen een leuk uurtje te beleven
Samen met een man genieten elkaar aftrekken  
Genieten 52 jaar Antwerpen - Lier
Gewoon genieten
Gaat straks naar sauna,iemand zin om ook te komen ?  

Gewoon genieten
Biman 55 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Pijpdate
Wie wil deze vandaag zalig genieten van wederzijdse ruk- en pijpbeurt bij een slanke verzorgde biman in een luxueuze omgeving. Voorkeur gaat naar gladgeschoren grote pik bij mannen met niveau tussen 35 en 50 jaar. Discretie en hygiëne noodzakelijk.  
Vince 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Zoek jonge kerel.
Jonge gast gezocht die eens wil genieten. Wie interesse?  
Bikerel 46 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
In aalst
Goeie morgen, ik vertrek seffens naar aalst. Wie kan me ontvangen of ziet Cardate zitten om wat te genieten. Ik ben slanke kerel. Graag real en discreet.  
Slurp 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Blowjob artist
Ik pijp met passie en methodiek, zachtjes, met hand en een geweldig spel rond je eikel met mijn tong...uhm... Ik zoek dus een man, dinsdag voormiddag tussen 10 en 11, liefst 40plus en bij voorkeur in een vaste relatie, die zich graag laat pijpen. Ik zal je laten kreunen van genoot. Om van mijn mond te mogen genieten, reageer deftig, met foto van je lul erbij en aub, ik heb echt geen faker nodig!!  
Llerak 66 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Naakt zonnebaden
Deze week misschien de laatste keer voor dit seizoen? Welke 20-er komt graag naakt zonnen in mijn afgesloten tuin (grens Roosdaal/Lennik)? Geen verplichtingen maar een losse hand en/of massage is mogelijk (geen harde dingen). Ik ben een vriendelijke en correcte man van 66. Schrijf gerust, ik antwoord zeker. Met dit prachtweer moeten we ervan genieten. Ik ben vrij vandaag t.e.m. vrijdag (en mss volgende week als het weer het toch nog toestaat).  
Aron 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Voor vandaag of andere dag
Voor vandaag of andere dag ben ik op zoek naar jonge gast met mooie pik. Student is zeker welkom en kan je ff genieten en ontspannen. Graag eerlijke reacties en foto is zeker pluspunt.  
fernand 69 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek lieve zachte en rustige man als vaste vriend 70 +
MOET KUNNEN ONTVANGEN ! om samen naakt te lopen en elkaar rustig te bekijken, elkaar aanraken en strelen zonder direkt elkaar te masturberen, maar rustig aan genieten van elkaar. Graag klein geschapen en intiem kaal. Ouder koppel mag ook reageren  
Mooie vriendin 27 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
Relaxt bezoekje
Ikzelf ben een 24 jarige man, slank, verzorgd en opgeleid. Ik zoek een xl (vanaf 18-19cm) om bij ons thuis te komen geilen op pikant foto en video materiaal die ik verzameld heb door de jaren heen van haar. Zij is niet thuis, ik ontvang waar we relaxt zouden genieten van haar vormen en meer. Enkel oprechte reacties aub, graag eerlijke vermelding van jouw grootte. Tot snel?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10