Zoeken naar hi na

Uw zoekactie voor hi na leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Ivan 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Een fijne middag met 2 bi-mannen ?
Hi ! Wij zijn twee bi's (allebei gehuwd) die af en toe samen fantastische sexmomenten beleven. Safe, hygiënisch, op niveau en ook opwindend, erotisch ... steeds onvergetelijk. Nu zouden we graag een vrouw erbij uitnodigen. Windt het jou op om twee mannen te zien vrijen (of ben je gewoon nieuwsgierig ?) en wil je zelf ook meegaan in de passie en het spel met 3 ? Laat dan meteen iets weten. We kunnen elkaar al wat leren kennen om af te spreken wanneer het Corona-safe is.  
30 dagen
Senne 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Senne wil graag meer fantasieën
Hi leuke dame, ik ben een gelukkige man die graag per mail de fantasieën van een leuke vrouw wil prikkelen. Elkaar opwindende mails sturen, fantasieën delen, verlangens uitwisselen en elkaar botergeil maken. Ik kan de dominante kant op maar sinds een jaartje geniet ik ook van de onderdanige rol. Ik ben sportief, 184m 75kg blond, deftig, goedlachs en uiteraard discreet. Dat laatste is een minimum van jou kant uit om verder iets op te bouwen. We blijven uit elkaars privé leven. Kus Senne  
Joost 45 jaar Zuid-Holland - Rotterdam
Voel jij je eenzaam? en zoek jij contact?
Hi, Ik ben een leuke Nederlandse man met een heerlijke paal van 18/5. Blond , blauwe ogen, normaal postuur. Zoek een leuke dame om mee af te spreken en lekker seksuele ontdekkingen te doen. Sta jij open om nieuwe dingen te proberen? Mail mij dan, altijd antwoord. Ik kom zelf uit Rotterdam maar heb een auto.  

Voel jij je eenzaam? en zoek jij contact?
  1   2   3   4