Zoeken naar je ontvangen

Uw zoekactie voor je ontvangen leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Simon 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
"moeder en zoon"
hallo, we zijn een fwb man (27) en vrouw (59) en zoeken een vrouw voor een geile trio. Ik (de man) hou van beffen en wil graag eens tegelijk beffen en neuken. We zijn openmindend en staan open voor veel. We ontvangen makkelijk in centrum Antwerpen. zie je een geile trio zitten en schrikt het leeftijdsverschil je niet af? reageer dan op deze advertentie.  
Simon 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Moeder en zoon
hallo, we zijn een fwb man (27) en vrouw (59) en zoeken een vrouw voor een geile trio. Ik (de man) hou van beffen en wil graag eens tegelijk beffen en neuken. We zijn openmindend en staan open voor veel. We ontvangen makkelijk in centrum Antwerpen. zie je een geile trio zitten en schrikt het leeftijdsverschil je niet af? reageer dan op deze advertentie.  
Eupie 37 jaar West-Vlaanderen - Menen
Welke leuke dame kan ons ontvangen
Hey lieve dames Wij leuk koppel zijn op zoek naar een dame die ons kan ontvangen... De nadruk mag liggen op VR VR. Indien gewenst kan een trio zeker ook! Wij zijn 35 & 39 jaar, geen fotomodellen maar mogen gerust gezien worden. Leeftijd speelt geen rol. Wie ziet deze date zitten?  
Adventureous 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Avontuurlijk koppel zoekt extra vrouw
Wij zijn een koppel van 30 en 50 jaar jong en zouden graag onze fantasie werkelijkheid laten worden, daarom zijn we op zoek naar een extra vrouw, bij voorkeur bi. De vrouwen verwennen de man, en als het kan elkaar. Wij kunnen niet ontvangen, verplaatsen is geen probleem. Graag reactie met foto en een korte voorstelling. Hopelijk tot snel 😉 x  
P&M 53 jaar West-Vlaanderen - Menen
Gespierd koppel zoekt extra vrouw
Wij beiden 50ers, gehuwd, zoeken een extra slanke, sportieve vrouw om man te helpen verwennen. Vrouw niet bi, maar aanraken spieren, masseren, strelen en elkaar opgeilen. Een verloren hand of tong is altijd welkom. Man is super goede beffer en wil graag beide dames super lang verwennen. Verder geen extremen, pijpen zonder en neuken met condoom. Wij kunnen niet ontvangen, maar verplaatsen en kunnen makkelijk overdag afspreken in hotel. Vragen staat vrij. Indien interesse, stuur even wat jij graag wil, en wat niet. Foto is ook altijd welkom. Hopelijk tot gauw.  

Gespierd koppel zoekt extra vrouw
Jeroen en Jasmie 34 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Avontuur
Hey dames, wij zijn een gelegenheidskoppel uit Brakel. Hij 32 jaar, sportief gebouwd en geen haantje de voorste. Zij 34 jaar, iets voller maar met mooie C cup en beiden niet onknap en avontuurlijk koppeltje. We proberen wat meer kruiding in de slaapkamer te brengen en zijn daarvoor op zoek naar een dame tussen 18 - 45 jaar die zichzelf aantrekkelijk voelt en openminded is net als ons. We wensen zowel contact met de vrouw als met de man, af te spreken wie het meest mag genieten ;). Wij kunnen zowel verplaatsen (in de buurt) als ontvangen. Verdere details bespreken we wel apart. Xoxo  

Avontuur
K & N 44 jaar Limburg - Opglabbeek
Niet onknap , verzorgd en hygiënisch koppel
Niet onknap, zeer verzorgd en hygiënisch koppel, beiden 43j beiden normaal gebouwd, zij: natuurlijke lekkere grote borsten en bi-aftastend ...hij: gouden handjes en zeer vrouwvriendelijk en hetero , zoeken gelijkgestemde vrouw voor vanavond 29/03 wij kunnen ontvangen en/of verplaatsen . Trefwoorden: geil met stijl ; veel kan maar niets moet ! Neen is neen voor iedereen en respect voor elkaar ! Graag reageren met fotootje ...dan krijgen je ook fotootje terug !  

Niet onknap , verzorgd en hygiënisch koppel
13 dagen
F... 34 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
30jarig koppel zoekt extra V VANAVOND
Koppel m34 sportief 1m80 en sportief gebouwd - V 31 (grote borsten en ronde kont) zoeken een extra V voor een lange geile sessie vanavond. Alles is bespreekbaar op voorhand. Wij kunnen ontvangen. Bij interesse gelieve te reageren met foto. Groetjes  
13 dagen
Hecht koppel 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuke dame voor ons beiden
Hey ! Wij zijn een hecht koppel van 55 (v) en 60 (m) jaar. Wij zijn beiden hoog opgeleid. Wij zoeken een erotische vriendschap met een leuke dame. Aangezien het echt wel de bedoeling is dat je zowel met de vrouw als met de man seks hebt moet je wel bi(schierig) zijn. Wij zoeken wel een vriendschap op langere termijn. Wij willen niet alleen een klik op seksueel vlak, maar willen ook de andere fijne dingen des levens delen : gastronomie, cultuur, uitstapjes... Leeftijd is niet echt een punt, belangrijker is over uiteenlopende dingen kunnen meepraten. De dame hier is groot (1m76) met heerlijke vrouwelijke rondingen. De man is 1m77, stevig gebouwd en dito geschapen, donker haar, potent. Wij houden van speelse situaties, hebben heel wat speeltjes. Hygiëne en discretie zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij kunnen ontvangen in omgeving Leuven.  
14 dagen
Sien & Jasper 26 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Jong koppel zoekt V of koppel
Heey! Wij zijn Sien en Jasper. Ik, Sien ben 25j, 1m64 en B-cup, normale pasvorm en Jasper 26j, 1m67 en normaal gevormd. We zijn op zoek naar een koppel of vrouw waar we onder meer een vriendschap kunnen mee onderbouwen en waar er grote interesse is in vooral V-V. Dus dat de vrouw, meid van het koppel bi is, is vooral een vereiste. De man blijft hierbij wat op afstand. Daarbij kunnen onder meer het gebruik van speeltjes. We kunnen zowel ontvangen als verplaatsen. Hebben we jullie interesse gewekt? Dan mag je gerust een berichtje terugsturen naar ons! Groetjes!  
  1   2   3   4   5   6