Zoeken naar je ontvangen

Uw zoekactie voor je ontvangen leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Kissy 32 jaar Antwerpen - Kontich
Surprise night
Hey meiden! Ik zou graag mijn ventje willen verwennen ,maar hier heb ik dringend hulp voor nodig..wie zou mij hiermee kunnen helpen ? Uiteraard zullen wij elkaar ook eens lekker verwennen ;-). PS: wij zijn een jong koppel (+-30jaar) ,die kunnen ontvangen als verplaatsen. Hopelijk tot snel ?! :-)  
16 dagen
Party 20 jaar Antwerpen - Willebroek
Trio and foursome
Hey iedereen, Wij zijn 2 mannen (19 en 20) en 1 bi-vrouw (20) die op zoek zijn naar een vrouw. Deze avond zijn de 2 mannen al klaar om een dame te ontvangen en zaterdag zullen we alle drie aanwezig zijn. Overnachten kan. Liefst mensen van onze leeftijd. Liefst een reactie met foto en dan sturen wij er ook. Hopelijk tot snel  
17 dagen
Vrouwelijke cuck 22 jaar Limburg - Heerlen
Vrouwelijke cuckold gezocht
Wij zijn een jong stel (m21/v23) waarvan de vrouw een fascinatie heeft om haar man met een andere vrouw te zien. Leeftijd en uiterlijkt maakt niet uit maar de voorkeur gaat wel naar iemand wat ouder. Wij wonen alle twee nog thuis dus je zal de gelegenheid moeten zijn hem/ons te ontvangen of te verplaatsen. Mocht je ge´nteresseerd zijn zien we graag een email tegemoet komen. Graag met foto en een kleine beschrijving van jezelf. Mocht je nog een voorstel willen doen is dat natuurlijk ook altijd welkom. Groetjes, J&E  
M&P 54 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Gespierd koppel
Wij zijn beiden 50ers, hetero, gehuwd en zoeken langs deze weg een sportieve om wat extra aan onze relatie toe te voegen. Wij kunnen makkelijk overdag verplaatsen, maar kunnen niet ontvangen. Bedoeling is dat man beide dames naar hoogtepunt brengt via vingeren en veel beffen. Sex met condoom. Niveau en hygiene gewenst en geboden. Reageer liefst met foto aub. iedereen krijgt antwoord. Indien je kickt op spieren, dan is dit een opportuniteit. We horen het wel.  

Gespierd koppel
19 dagen
Koppel 60 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Koppel zoekt er een vrouw bij voor vriendschap en meer
Wij zijn een openminded goedlachs koppel die onze seksbeleving willen verrijken met een vrouw erbij. Misschien ben jij wel de vrouw die bij ons past. Liefst ben je slank of mollig. Intiem behaard of geschoren maakt ons niet uit. Vrouw hier is 1m60 met een maatje meer en is hetero maar wel bischierig. Man is 1m68, normaal gebouwd, bi en roker. Het is de bedoeling dat wij na een verkennend gesprek, met een drankje en een knabbeltje, samen op bed belanden. Omwille van een latex allergie doen wij alles zonder condoom. Wij ontvangen enkel bij ons in de avonduren. Overnachting is mogelijk. Als jij denkt voor ons een verrijking te kunnen zijn, willen we graag van u horen. Reageer a.u.b. met meer dan 1 regeltje tekst. OPGELET!!! GEEN MANNEN ALLEEN. Die moeten zich onthouden.  
19 dagen
W&J 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tof vrouwke gezocht
Hallo dames, Wij (m+40- v+60), zijn sinds 2009 FWB, graag maken we kennis met een tof vrouwke voor plezier met 3. Dit overdag, kunnen ontvangen. Graag 40+. Tot snel xxx  
Koppel 32 jaar 32 jaar Antwerpen - Mol
Koppel 32 jaar zoek leuke vrouw erbij.
Hallo, Wij zijn een koppel van 32 jaar uit mol. Opzoek naar een leuke vrouw erbij, Voor een plezante tijd mee te beleven. Geen mannen!!! Alles kan niets moet, Met wederzijds respect. wij kunnen ontvangen.  

Koppel 32 jaar zoek leuke vrouw erbij.
M30 V32 30 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
M30 V32
Wij zijn jong koppel en hebben een gezamenlijke fantasie om trio te doen met extra vrouw erbij , we zien wel bij verdere interesse. Kunnen perfect ontvangen regio Ichtegem.  

M30 V32
21 dagen
oii 19 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoeken oudere vrouw voor trio
Oi, wij zijn fwb ik en een twintiger. Ik zelf ben 19, 63 kg, 1m82 hij is rond 1m80, volslank en 26. Wij zoeken iemand van hogere leeftijd dat ge´nteresseerd is in een trio, wij ontvangen. Wij zijn beide mannen en ik zelf ben de top van de relatie en zot op oudere vrouwen. Ervaring is niet nodig, tot ziens?  
23 dagen
Filip 58 jaar Vlaams-Brabant - Gooik 0495427530
Vrouw voor triootje
Koppel 55regio vl br zoeken meid vrouw voor fun regio vl. Bi of vreemde origine ok. Is enkel voor in week end overdag. Graag vanaf 40 jaar. Kunnen enkel ontvangen. Graag reactie met foto.  
  1   2   3   4   5   6