Zoeken naar jou laten

Uw zoekactie voor jou laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

verwenner 38 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Verwennen en verwend worden in een gezamenlijke roes
Ik ben een echte gever in bed, en blijkbaar ben ik daarmee een uitzondering. Want de vrouwen waarmee ik over de jaren heen hier dates heb gehad, klaagden er altijd over dat hun man of eerdere sexpartners alleen maar aan hun eigen genot dachten. Door mij verwend worden was volgens hen een unieke ervaring. Ik vind het dan ook fantastisch om een vrouw van top tot teen te verwennen en haar orgasme na orgasme te bezorgen. Maar ik ben telkens na een tijdje met die dates gestopt omdat er geen wederkerigheid was. Hoe hard ik hen ook verwende, ik kreeg zelden iets terug. Ik was goed om hen te verwennen, maar niet goed om verwend te worden. Ik hou echt geen scorebord bij, maar ik voelde me achteraf gebruikt. Hou jij er even veel van om te verwennen als om verwend te worden? Ga jij ook zo totaal op in het spel van elkaar verwennen, genieten en laten genieten? Hou je ook zo van die gezamenlijke roes die versterkt wordt door elkaars lust? Misschien kunnen we dan wel samen passionele momenten delen?  
LASSIE 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
MEISJES,... ZE MAKEN ONS ZO ZOT MENEER ... !!
Hoi, als jonge(re) klasse dame speel je met de gedachte om contact te leggen met een (iets) oudere klasse man ? Met dit mooie weertje spelen de hormonen ook bij jou wat op, en kijk je uit om eens (bij klik graag vast contact) een leuke date te hebben met een zeer verzorgde en goed geconserveerde man, 50 tinten grijs, iemand die zijn wereld kent, iemand die discretie, niv en hyg nog hoog in het vaandel weet te dragen ! Graag een dame die humor heeft (belangrijk), en het zichzelf wil gunnen om van al dit moois in het leven te genieten en te laten genieten ! Eventueel spreken we ergens af op neutraal terrein om te zien of "de klik" er zou zijn ? Ik ben beroepshalve (vertegenwoordiger) elke dag op de baan, en kan me vrij vlot vrijmaken (overdag). Ik ben soa vrij en gesteriliseerd (attest). Voor de juiste maak ik graag (veel) tijd vrij ! Hopend op de juiste reactie, je weet toch waar Lassie goed in is hé … Lik Lik Lik … :-)  
Beffertje 48 jaar Limburg - Sint-Truiden
Welke dame zoekt een leuke en verzorgde beffer?
Langs deze weg probeer ik een leuke dame of secretaresse te vinden die ik geregeld mag likken. Leeftijd onbelangrijk,hoe rijper hoe beter. Je lekker laten likken tot je klaar komt in mijn mondje. Voor meer intimiteit,dat kan besproken worden. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ikzelf ben een verzorgde man,normaal gebouwd en mooi int glad geschoren pik. Goede uithouding en een zalige likker. Intresse? Reageer dan met een leuke foto. Enkel dames aub.  

Welke dame zoekt een leuke en verzorgde beffer?
Kink 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig sletje gezocht
voor deze dominant ingestelde bull, met ervaringen als huisvriend, Dom, kinky scenario's, roleplay en meer.. Bepaalt graag wat er gebeurt op date, alles mits samenspraak uiteraard. Discretie, hygiëne en wederzijds respect staan centraal, maar uiteraard ook het genot die hieruit kan en zal voortvloeien. Hou van openminded mensen die graag de knop even op 0 zetten en zich volledig kunnen laten gaan.. Sportief, groot geschapen, goeie uithouding en makkelijk verplaatsen zijn enkele van mijn troeven. Graag kom ik in contact met leuke mensen (dame, koppel) waarbij de openminded sfeer heerst..  

Onderdanig sletje gezocht
Massage aan huis 43 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Welke vrouw heeft zin in een volledige lichaamsmassage ?
Welke vrouw heeft zin in een volledige lichaamsmassage ? De massage is van kop tot teen en is gratis. Ik ben niet op zoek naar seks. Het enige wat ik wil is jou laten genieten. Heb je een partner die wenst toe te kijken uiteraard geen probleem. Zie je het zitten om eens lekker lang verwend te worden laat dan gerust iets weten.  
Jonathan 35 jaar Limburg - Beringen
Oraal genot geven...
Laten we maar meteen to the point komen: Ik heb een enorm zwak voor het géven van orale seks. Een vrouw haar meest intieme plekje verwennen, zien, voelen, proeven, ruiken, … is voor mij het toppunt van intimiteit en genot. Mijn partner (waar ik voor de rest gelukkig mee ben) voelt zich er echter ongemakkelijk bij om oraal verwend te worden waardoor dit zelden nog aan bod komt in ons seksleven. Na al die jaren verlang ik er echter enorm hard naar dit toch nog eens te mogen doen… Ik zoek nu dus een vrouw die er voor open staat om zich oraal te laten verwennen door mij zonder verdere verplichtingen of verwachtingen. Jij die gewoon even kan genieten van een uitgebreide verwenbeurt, en ik die eindelijk mijn verlangen nog eens kan vervullen. Win-win toch?  
verwenner 38 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Verwennen en verwend worden in een gezamenlijke roes
Ik ben een echte gever in bed, en blijkbaar ben ik daarmee een uitzondering. Want de vrouwen waarmee ik over de jaren heen hier dates heb gehad, klaagden er altijd over dat hun man of eerdere sexpartners alleen maar aan hun eigen genot dachten. Door mij verwend worden was volgens hen een unieke ervaring. Ik vind het dan ook fantastisch om een vrouw van top tot teen te verwennen en haar orgasme na orgasme te bezorgen. Maar ik heb die dates telkens na een tijdje gestopt omdat er geen wederkerigheid was. Hoe hard ik hen ook verwende, ik kreeg zelden iets terug. Ik was goed om hen te verwennen, maar niet goed om verwend te worden. Ik hou echt geen scorebord bij, maar ik voelde me achteraf gebruikt. Hou jij er even veel van om te verwennen als om verwend te worden? Ga jij ook zo totaal op in het spel van elkaar verwennen, genieten en laten genieten? Hou jij ook zo van die gezamenlijke roes die versterkt wordt door elkaars lust? Misschien kunnen we dan wel samen passionele momenten delen?  
Casper 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tedere lieve vrouw
Dag, graag zou ik een vrouw ontmoeten voor een diepere verbinding en connectie geen claimgedrag.Die kan genieten van massage ,voledig laten verwennen ,overgave,onderdanig ,speels ,lief en teder. Ik speels ,openminded ,lief,teder tikkeltje dominant.Ben jij dat ?  
Ruben 53 jaar Limburg - Overpelt
grote lipjes...
Ik kan het niet helpen... maar ik raak nu eenmaal enorm opgewonden van grote, uithangende binnenste schaamlippen... Ik ben erg oraal ingesteld en kan daar aan blijven sabbelen...er mag natuurlijk meer gebeuren maar dat bepaal jij... Ik kan erg genieten van het laten genieten.. Misschien leest dit wel een leuke vrouw die gezegend is met zo'n mooi poesje... leeftijd minder belangrijk, hygiëne uiteraard vanzelfsprekend. Ikzelf ben verzorgd, 185/80, niet roker. Ik kan me makkelijk verplaatsen en ontvangen. Ik kijk alvast uit naar je leuke reactie.  
Verwennerke 38 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Nood aan af en toe (ont)spanning?
Hey meisjes, dames, Hebt u nood aan een vaste verwenbuddy? Ik hou er namelijk van om een vrouw tot in de puntjes te verwennen. Mijn vingertjes en tong hun werk te laten doen tot u uw hoogtepunt bereikt. Uw genot is mijn genot, dus geen wederzijdse bevrediging verwacht... is het moeilijk mij te kunnen ontvangen, dan heb ik mijn verwenplaats dagelijks mee (bestelwagen). Dit maakt het ook makkelijker om u, wanneer de nood het hoogst is, op elk moment te verwennen... ( een middagpauze, een 15 min vrije tijd, ...). Ik ben op zoek naar 1 persoon die wel wat ontspanning en verwenning kan gebruiken, waar ik de vaste verwenpartner mag zijn. Dus misschien hebt u thuis een te kort of hebt u geen tijd voor een vaste relatie, dan kan dit voor u DE oplossing zijn. Bij interesse, laat een berichtje met beschrijving van een u en een foto en mss lig ik binnenkort wel met mijn hoofd tussen uw beentjes. Likjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10