Zoeken naar jou laten

Uw zoekactie voor jou laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Polleke 33 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zin in een hete date?
Hey, Ik ben 1m89, 33 jaar. Zin in een leuke date met zen tweetjes? Laten we dan eens afspreken en we zien wel hoe de avond eindigt 😊 Enkel vrouwen aub? Groetjes Polleke x  

Zin in een hete date?
Demy 54 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Leuke dames die discreet willen daten
Hi leuke dames , Zal ik mij even voorstellen ik ben een nette man een prille vijftiger die graag een date zoekt met een leuke dame die graag discreet ,eenmalig of meermaals lekker verwend willen worden. Ik ben 1,78m, 88kg, sportief,intiem geschoren en lekker geschapen .Tevens heb ik een goed luisterend oor en ben warmhartig persoon.Ik ben verzorgd, vrouwvriendelijk, discreet en respectvol! Ik hecht veel belang aan vriendschap,wederzijds respect, discretie & hygiene. Hou ervan een vrouw en een man te laten genieten met een een heerlijke ontspannende massage ook een sensuele yoni massage voor de dame. Een dame komt op de eerste plaats bij mij! Kijk uit naar jullie reactie . Wensen jullie meer info of foto’s aarzel niet om te vragen.  

Leuke dames die discreet willen daten
Verwenner42 41 jaar Antwerpen - Aartselaar
Verwennerij
Ben 42 jarige man op zoek naar een vrouw die haar voetjes morgenavond (donderdag 11/8) wil laten verwennen . Jij beslist wat hoe waar …. Biedt hygiëne en discretie!  
Verwennerke 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Nood aan af en toe wat (ont)spanning?
Hey meisjes, dames, Hebt u nood aan een vaste verwenbuddy? Ik hou er namelijk van om een vrouw tot in de puntjes te verwennen. Mijn vingertjes en tong hun werk te laten doen tot u uw hoogtepunt bereikt. Uw genot is mijn genot, dus geen wederzijdse bevrediging verwacht... is het moeilijk mij te kunnen ontvangen, dan heb ik mijn verwenplaats dagelijks mee (bestelwagen). Dit maakt het ook makkelijker om u, wanneer de nood het hoogst is, op elk moment te verwennen... ( een middagpauze, een 15 min vrije tijd, ...). Ik ben op zoek naar 1 persoon die wel wat ontspanning en verwenning kan gebruiken, waar ik de vaste verwenpartner mag zijn. Dus misschien hebt u thuis een te kort of hebt u geen tijd voor een vaste relatie, dan kan dit voor u DE oplossing zijn. Bij interesse, laat een berichtje met beschrijving van een u en een foto en mss lig ik binnenkort wel met mijn hoofd tussen uw beentjes. Likjes  
Johan 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke vrouw van Afrikaanse of Aziatische origine mag ik verwennen in een open vriendschap?
Hallo exotische dame, JOU zoek ik…omdat ik echt hou van jou fijne donkere huid, gevoelige lippen, mooie borsten…en terug een vriendschapsrelatie zoek om genot en plezier mee te beleven…en vooral…om je te plezieren…te laten genieten…dan geniet ik ook! Een babbel met een drankje, een gezellig etentje, een avond in een (privé-)sauna, een nacht in een mooi hotel…ik trakteer! Ik zoek GEEN relatie…wel een (langere…) open discrete vriendschap! Ikzelf ben een aangename en aantrekkelijke (blanke) man…foto op eerste aanvraag beschikbaar. Hoger niveau, humor.. Sportief en slank, 1m81, 75 kg. Zeer hygienisch en super discreet (geen probleem indien je in een vaste relatie zit…). SOA en Covid ok. Enige interesse, kriebels bij het lezen? Contacteer me hier of via berichtje whatsapp 0478683210! Geen klik en we stoppen…Maar bij klik…is het genieten, voor beiden…! Reageer aub…!  

Welke vrouw van Afrikaanse of Aziatische origine mag ik verwennen in een open vriendschap?
Opzoek 47 jaar Antwerpen - Herentals
Toilet/kont slave is op zoek naar dames/ vriendinnen / koppels
Goed uitziende man zou graag het slaafje zijn van een jonge dame of een paar vriendinnen/een koppel waarvan enkel de dame een slaafje wil die aan hun kont willen gelikt worden/hun kont willen laten proper maken/ een slaaf als hun toilet willen en/of een slaaf als meubilair of jou vloer gebruiken..enz..ander ideeën welkom..welke dame prikkeld dit bij het lezen van mijn zoekertje.?Iemand  

Toilet/kont slave is op zoek naar dames/ vriendinnen / koppels
verwenner 38 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Verwennen en verwend worden in een gezamenlijke roes
Ik ben een echte gever in bed, en blijkbaar ben ik daarmee een uitzondering. Want de vrouwen waarmee ik over de jaren heen hier dates heb gehad, klaagden er altijd over dat hun man of eerdere sexpartners alleen maar aan hun eigen genot dachten. Door mij verwend worden was volgens hen een unieke ervaring. Ik vind het dan ook fantastisch om een vrouw van top tot teen te verwennen en haar orgasme na orgasme te bezorgen. Maar ik ben telkens na een tijdje met die dates gestopt omdat er geen wederkerigheid was. Hoe hard ik hen ook verwende, ik kreeg zelden iets terug. Ik was goed om hen te verwennen, maar niet goed om verwend te worden. Ik hou echt geen scorebord bij, maar ik voelde me achteraf gebruikt. Hou jij er even veel van om te verwennen als om verwend te worden? Ga jij ook zo totaal op in het spel van elkaar verwennen, genieten en laten genieten? Hou je ook zo van die gezamenlijke roes die versterkt wordt door elkaars lust? Misschien kunnen we dan wel samen passionele momenten delen?  
Verwenner42 41 jaar Antwerpen - Aartselaar
Verwennerij
Ben 42 jarige man op zoek naar een vrouw die haar voetjes morgenavond (donderdag 11/8) wil laten verwennen . Jij beslist wat hoe waar …. Biedt hygiëne en discretie!  

Verwennerij
Teaser 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Teasing & pleasing
Altijd positief ingestelde man, mist geregeld de affectie, de aandacht, de passie, het verlangen naar kussen en de opbouwende lust,.. Ik hou ervan om het verlangen naar een date groot te maken, om vervolgens elkaar te ontmoeten, je tegen de muur te duwen en laten tonen dat de aandacht 200% naar u zal gaan.. Elk stukje van je lichaam te ontdekken op een rustige manier, maar kordaat, zelfzeker en met een duidelijk doel... Ik hou niet van een snelle "aanpak", maar eerder van de teasing die plaatsvindt tijdens de date. Hierin kan veel, ook dominant, zolang we ons er beide bij goed voelen en weten wat we willen... Ik zie uit naar een reactie van een leuke dame of een passioneel koppel die graag geniet of even de grenzen wenst te verleggen..  

Teasing & pleasing
Jasper 62 jaar Antwerpen - Balen
verwennen
Hallo leuke dames, Welke (oudere) dame wil zich eens laten verwennen door een +60 jarige man. Verwennen met tong, vingers en eventueel penis (wel niet groot). Jij mag me natuurlijk ook verwennen. Wie durft? Groetjes, Jasper  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10