Zoeken naar jou laten

Uw zoekactie voor jou laten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Opzoek 47 jaar Antwerpen - Herentals
Toilet/kont slave is op zoek naar dames/ vriendinnen / koppels
Goed uitziende man zou graag het slaafje zijn van een jonge dame of een paar vriendinnen/een koppel waarvan enkel de dame een slaafje wil die aan hun kont willen gelikt worden/hun kont willen laten proper maken/ een slaaf als hun toilet willen en/of een slaaf als meubilair gebruiken..enz..ander ideeën welkom.welke dame prikkeld dit bij het lezen van mijn zoekertje.?Iemand?  
Nick 38 jaar Antwerpen - Bonheiden
Vrouw gezocht die zich graag oraal wil laten bevredigen
Halllo, Vermits mijn vrouw dit niet graag heeft zoek ik vrouwen die zich graag oraal willen laten bevredigen. Niet meer niet minder. Ben zelf 1m75 en slank gebouwd . Stuur foto (onherkenbaar) en ik stuur eentje terug. Discretie verzekerd!! grtjs  
Ondeugend 56 jaar Antwerpen - Hove
Spanking...ook jouw fantasie?
Ben jij die ruimdenkende, ondeugende jongedame die nood heeft aan begeleiding. Op tijd en stond over de knie voor een heilzaam pak slaag op jouw billen lijkt je wel wat. Ik zoek geen sex met jou, wel wil ik met jou gezellig praten, terrasje doen en...jouw billen laten gloeien. Ik ben discreet, attent en sociaal. Durf je?  
verwenner 38 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Passionele momenten delen
Ik ben een echte gever in bed, en blijkbaar ben ik daarmee een uitzondering. Want de vrouwen waarmee ik over de jaren heen hier dates heb gehad, klaagden er altijd over dat hun man of eerdere sexpartners alleen maar aan hun eigen genot dachten. Door mij verwend worden was volgens hen een unieke ervaring. Ik vind het dan ook fantastisch om een vrouw van top tot teen te verwennen en haar orgasme na orgasme te bezorgen. Maar ik heb die dates telkens na een tijdje gestopt omdat er geen wederkerigheid was. Hoe hard ik hen ook verwende, ik kreeg zelden iets terug. Ik was goed om hen te verwennen, maar niet goed om verwend te worden. Ik hou echt geen scorebord bij, maar ik voelde me achteraf gebruikt. Hou jij er even veel van om te verwennen als om verwend te worden? Ga jij ook zo totaal op in het spel van elkaar verwennen, genieten en laten genieten? Hou jij ook zo van die gezamenlijke roes die versterkt wordt door elkaars lust? Misschien kunnen we dan wel samen passionele momenten delen?  
Verwennerke 38 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Nood aan af en toe wat (ont)spanning
Hey meisjes, dames, Hebt u nood aan een vaste verwenbuddy? Ik hou er namelijk van om een vrouw tot in de puntjes te verwennen. Mijn vingertjes en tong hun werk te laten doen tot u uw hoogtepunt bereikt. Uw genot is mijn genot, dus geen wederzijdse bevrediging verwacht... is het moeilijk mij te kunnen ontvangen, dan heb ik mijn verwenplaats dagelijks mee (bestelwagen). Dit maakt het ook makkelijker om u, wanneer de nood het hoogst is, op elk moment te verwennen... ( een middagpauze, een 15 min vrije tijd, ...). Ik ben op zoek naar 1 persoon die wel wat ontspanning en verwenning kan gebruiken, waar ik de vaste verwenpartner mag zijn. Dus misschien hebt u thuis een te kort of hebt u geen tijd voor een vaste relatie, dan kan dit voor u DE oplossing zijn. Bij interesse, laat een berichtje met beschrijving van een u en een foto en mss lig ik binnenkort wel met mijn hoofd tussen uw beentjes. Likjes  
Alex 33 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Zwarte Pepersaus in bad
Alex: Hej you! Heb ik met jou die leuke babbel gehad op afspraakjes? - Jij: Yes! En jij bent dus Alex de zwarte pepersaus? Alex: Hehe! Klopt idd :D *big smile tot aan mijn oren* Alex: leuk dat je de afspraak bent nagekomen! Heb je er zin in? - Jij: anders zou ik hier niet staan he^^ heb jij er zin in? Alex: i’m about to explode! *we stappen de lift in* *kusjes en gestreel in de kleine lift…lift gaat open… snel weer normaal doen* *ladies first dus ik laat je eerst uitstappen en heb zo zicht op je achterwerk* *hotelkamer binnen en meteen stevig kussen en vastnemen* *de kleren worden losgetrokken en 1ste ronde begint* - Jij: gezucht, gezweet en gekreun Alex: Gekreun, gezweet en gezucht *!mmmmmmmmmm! SPLOETCH* *warm water laten lopen voor bad… maar voor dat het nog vol is stijgen de hormonen en het libido weer opnieuw -> 2de ronde* *Gekreun, gezweet en gezucht, SPLOETCH* *badje, babbel, bubbel, Volgende ronde* EN NOG EENS OPNIEUW tot uitegdroogd! Aanpassen kan, behalve  

Zwarte Pepersaus in bad
johan 63 jaar Antwerpen - Berlaar
een toffe verrassende vriendschap
Ik ben een verzorgde, attente, discrete zestiger, niet vrij die droomt, verlangt naar een toffe vriendschap met een spontane dame. Jij een verzorgde dame vanaf de leeftijd van 40 jaar die naast klasse ook een ondeugend kantje heeft. Elkaar leren kennen via mail, chat. Elkaar opgeilen doen hunkeren en zo elkaar laten genieten. En dan een toffe spannende verrassende afspraak plannen.  
Kink 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Teasing & pleasing
Altijd positief ingestelde man, mist geregeld de affectie, de aandacht, de passie, het verlangen naar kussen en de opbouwende lust,.. Ik hou ervan om het verlangen naar een date groot te maken, om vervolgens elkaar te ontmoeten, je tegen de muur te duwen en laten tonen dat de aandacht 200% naar u zal gaan.. Elk stukje van je lichaam te ontdekken op een rustige manier, maar kordaat, zelfzeker en met een duidelijk doel... Ik hou niet van een snelle "aanpak", maar eerder van de teasing die plaatsvindt tijdens de date. Hierin kan veel, ook dominant, zolang we ons er beide bij goed voelen en weten wat we willen... Ik zie uit naar een reactie van een leuke dame of een passioneel koppel die graag geniet of even de grenzen wenst te verleggen..  

Teasing & pleasing
Tom 45 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Op zoek naar alleenstaande/getrouwde/gebonden vrouw
Goedemiddag, ik ben een knappe man 45j 1m83 78kg sportief en bruin haar. Ben op zoek naar avontuur en spanning met een leuke dame. Hou van een goed gesprek & glaasje wijn. Hygiëne en discretie zijn zeer belangrijk. Mocht je interesse hebben om u te laten verwennen door mij geef gerust een seintje. Ik reageer met foto.  
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame. Sta jij ervoor open om mijn fantansie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10