Zoeken naar kut*

Uw zoekactie voor kut* leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Kurt 50 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Spuitkutje gezocht
Ik ben een zeer verzorgde man 1.80m 72kg groene ogen en kort blond haar. En wil een vrouw beffen die eventueel kan spuiten. Ik kan in alle discretie ontvangen. Welke vrouw komt er eens genieten.  
14 dagen
Mr. B 28 jaar Vlaams-Brabant - Tielt-winge
Eerlijke oproep
Bestaan ze nog? De mannelijke, vrouwelijke subs? Het subkoppel? Bestaan zeker, maar zijn ze ook echt? Ben een D, met ervaring en helaas geen sub meer in bezit en op zoek naar eerlijk, toegewijde mensen die net als ik op zoek zijn naar hetzelfde. Namelijk plezier met een kinky randje, indien je je geroepen voelt en ook gewoon op zoek bent naar eerlijk vertier. Aarzel niet om te mailen. Ben namelijk uiterst gefrustreerd na een echte kutochtend. M, V of Koppel dus zeer welkom om wat stoom af te kunnen laten. BEN DE FAKERS NAMELIJK MEER DAN ZAT  
15 dagen
Sadist 50 jaar Antwerpen - Berchem
Kick jij op pijn...
Je komt binnen, trap op, en je blinddoek ligt klaar. Je wacht op me, en ik boei je polsen, je armen worden boven je hoofd verankert, en elk kledingstukje wordt verwijderd. Je huid wordt even gestreeld maar al snel wordt je bij je tepels gegrepen, en worden ze beide hard geknepen en omgedraaid. Vingers maken plaats voor harde klemmetjes en een combinatie van touw en t-wraps spannen je borsten tot het uiterste op. Je billen en dijen worden roodgezet door een lekkere spanking en vervolgens mooi gestriemd door de cane en riem. Je kutje en kontgaatje krijgen een aantal vingers te verwerken en zullen allebei worden opgerokken misschien wel tot mijn hand erin past. Durf jij je over te geven en kick je op pijn en een harde behandeling dan hoor ik graag van je.  
17 dagen
Mr. D. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Masochiste gezocht
Hallo, ik ben een ervaren Dominant en ben hier op zoek naar een harde pijn slavin voor tit en nipple torture, kut en klit spanking, stevig afzwepen, butt spanking... Interesse ? Mail me snel terug. Grtz.  
slaaf 50 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
tortureslaaf zoekt Torture Meester voor Discipline,pijnsessies,pervers....
Tortureslaaf beschikbaar voor Harde Meester Die slaaf kan ophalen tortureslaaf,hoge pijngrens,helemaal lijf ter beschikking stelt waar u van droomt slaaf aan te pakken zonder mijn eigen wil en zonder inzeg voor totaal Afgezweept te worden vastgemaakt of hoe u wenst,houd van harde Canning,Meester die me kan ophalen locatie heeft om me te Domineren steeds mijn pijngrens opgebouwd,alles wat aan mijn lijf hangt is beschikbaar,tepels,ballen,eikel,lul,kut is er om netels en dildo’s plugs in te steken,slagen op voeten,tenen torture,geketend,strakke bondage,ook Gedomineerd worden Waar anderen toekijken hoe ik zal mask op niets te mogen zien en gag in mond,electro,opsluiten in kelder of andere,heb elke dag nood aan Straffen,pijn,Vernedering,verbale vernedering.pervers,boots stinkende voeten en kan verder gaan,mijn lijst is te lang,eigen spullen,heel onderdanig,Wie wil me eindelijk eens de Collar aandoen en kuisheid?weet dat ik niet veel kans maak maar heb het dan toch geprobeerd,plezante van m  

tortureslaaf zoekt Torture Meester voor Discipline,pijnsessies,pervers....
Darkness 42 jaar Antwerpen - Berchem
Jij blokkeert, nee?
Jij blokkeert wanneer een man de grens overschrijdt is het niet? Wanneer zijn handen je lichaam betasten op een manier dat je liever niet hebt en je in plaats van hem te stoppen gewoon blokkeert. Dan, wanneer hij een vinger in je kutje steekt en maniakaal lacht met hoe nat je wel niet bent maak je de bedenking dat je hem niet gezegd te stoppen. Zijn hand strak rond je keel stript hij je en haalt zijn harde grote paal boven, je beseft wat er gaat gebeuren maar en je probeert tegen te werken, maar... Ben je op zoek naar CNC, rapeplay en alles wat er mee te maken heeft, meer weten? Sturen maar. Enkel voor vrouwen!  

Jij blokkeert, nee?
18 dagen
bubbelseks 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek klein bbw meisje
om langdurig aan kut en kont te likken, meer is ook welkom  
18 dagen
pervmania 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
echte perverse slet welkom (vrouw)
je weet dat je benen altijd open moeten zijn, je kut en kont zichtbaar en bereikbaar. altijd klaar om mijn pik af te zuigen als een gulzige hoer terwijl je met je klit speelt. klaar om mijn warme pis te ontvangen in eender welke opening, zodat ik het warme sop uit je kan neuken. liefst iemand die tot veel meer bereid is, dit is dus een minimum.  
Tortureslaaf 50 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Tortureslaaf beschikbaar voor Harde Meester Die slaaf kan ophalen
tortureslaaf,hoge pijngrens,helemaal lijf ter beschikking stelt waar u van droomt slaaf aan te pakken zonder mijn eigen wil en zonder inzeg voor totaal Afgezweept te worden vastgemaakt of hoe u wenst,houd van harde Canning,Meester die me kan ophalen locatie heeft om me te Domineren steeds mijn pijngrens opgebouwd,alles wat aan mijn lijf hangt is beschikbaar,tepels,ballen,eikel,lul,kut is er om netels en dildo’s plugs in te steken,slagen op voeten,tenen torture,geketend,strakke bondage,ook Gedomineerd worden Waar anderen toekijken hoe ik zal mask op niets te mogen zien en gag in mond,electro,opsluiten in kelder of andere,heb elke dag nood aan Straffen,pijn,Vernedering,verbale vernedering.pervers,boots stinkende voeten en kan verder gaan,mijn lijst is te lang,eigen spullen,heel onderdanig,Wie wil me eindelijk eens de Collar aandoen en kuisheid?weet dat ik niet veel kans maak maar heb het dan toch geprobeerd,plezante van met mijn eigen aan pijnigingen torture en BDSM is plezante er af.  

Tortureslaaf beschikbaar voor Harde Meester Die slaaf kan ophalen
tortureslaaf 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
tortureslaaf beschikbaar Voor Strenge Meester
tortureslaaf,hoge pijngrens,helemaal lijf ter beschikking stelt waar u van droomt slaaf aan te pakken zonder mijn eigen wil en zonder inzeg voor totaal Afgezweept te worden vastgemaakt of hoe u wenst,houd van harde Canning,steeds mijn pijngrens opgebouwd,alles wat aan mijn lijf hangt is beschikbaar,tepels,ballen,eikel,lul,kut is er om netels en dildo’s plugs in te steken,slagen op voeten,tenen torture,geketend,strakke bondage,mask op niets te mogen zien en gag in mond,electro,opsluiten in kelder of andere,heb elke dag nood aan Straffen,pijn,Vernedering,verbale vernedering.pervers,boots stinkende voeten en kan verder gaan,mijn lijst is te lang,eigen spullen,heel onderdanig,Wie wil me eindelijk eens de Collar aandoen en kuisheid?weet dat ik niet veel kans maak maar heb het dan toch geprobeerd,plezante van met mijn eigen aan pijnigingen torture en BDSM is plezante er af.  

tortureslaaf beschikbaar Voor Strenge Meester
  1   2   3   4