Zoeken naar lekker mijn

Uw zoekactie voor lekker mijn leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geilstel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Geile uurtjes
Hallo, wij zijn een gehuwd stel van 40/48j uit Diest. Graag zouden wij 1 of 2 deftige discrete mannen uitnodigen om haar een paar uurtjes stevig te komen verwennen, lekker stevig in pure pornostijl. Hijzelf doet ik ook mee en filmt of maakt foto’s enkel voor ons privé. Wij zoeken deftige goedgeschapen mannen die de nodige discretie weten op te brengen, gebonden geen bezwaar. Graag een serieus antwoord met beschrijving en ervaring aub, wij reageren niet op reacties zonder foto.  

Geile uurtjes
24 dagen
zij & ik 34 jaar Antwerpen - Hoogstraten
leuk koppel zoekt voor volgende week extra man voor haar
Wij zijn een leuk en spontaan koppel en zoeken voor volgende week een goed uitziende man om haar samen met twee te verwennen, dit bij ons thuis. Zij is 34 jaar jong met een mooi snoetje en lekker geil, ik ben een prille vijftiger. Ben je een doener, weet je van aanpakken en heb je een goede uithouding? Tussen de 35 en 50 jaar? En kan je u op een avond volgende week vrijmaken? Niet op dinsdag of zaterdag. Stuur dan een uitgebreid berichtje van meer dan één zin en een duidelijke foto van jezelf.  
28 dagen
Heet koppel 50 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Buiten spelen
Hey buitenspelers, wij zijn een koppel die op de linkeroever gaan wandelen, meestal spelen we dan in de bossen, ik trek mijn man af en hij vingerd mij, we zijn beide bi, soms komen we wel eens iemand tegen die ons dan stilletjes bekijkt en zelf mastrubeerd. Mogelijk ook bij mijn aan zijn lul zuigt lekker gewoon. Wie houd hier ook van en wie weet spreken we af. Stuur een foto’tje en als jij het bent antwoorden we direct, dit is geen fake.  
  1   2