Zoeken naar leuke met

Uw zoekactie voor leuke met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Selvi 46 jaar Antwerpen - Stabroek
Op zoek naar een leuke tijd
Wij zijn op zoek naar een koppel om lekker te ontspannen en van elkaar te genieten. Wij zijn Selvi (46 jaar) en Miranda (43 jaar). bi zijn is leuk maar geen must. Bij klik elkaar leren kennen. Wij zoeken niet voor een éénmalige afspraak, maar naar een stel voor vriendschap en meer.  

Op zoek naar een leuke tijd
G en K 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Vanaf 25/9 weekendje Middelkerke
Wij zijn een spontaan koppel van 44 en 50. Het weekend van 25/9 verblijven we in Middelkerke, samen met onze bi-vriendin. We houden van een leuk e babbel, een hapje en een drankje, verleidelijke lingerie, kijken en bekeken worden... Welk sympathiek koppeltje kunnen we er tegenkomen of heeft een leuke suggestie voor ons?  
Black dolly 33 jaar Limburg - Halen
Respetvol koppel en serieus
Leuk stel zoekt een ander leuk stel waar wij gezellige avonden mee kunnen hebben en leuke dingen mee doen. We willen ons seksleven verrijken en zien er naar uit jullie te ontmoeten.  
Koppel 57 jaar Vlaams-Brabant - Galmaarden
Koppel zoekt vast koppel
Koppel zoekt vast koppel Wij zijn een koppel van , V 59j 156 en 60kg niet bi, M 57j 178 en 90kg soft bi maar geen must. we zoeken een discreet en oprecht koppel om ons seksleven te verruimen en die net als ons, leuke avonden met 4 wil beleven! We hebben een beetje ervaring van vroeger, maar niet zo veel. Van partner ruilen enz…, of trio bv. met de mannen is , als het klikt bij ons zeker mogelijk. Wat is voor ons belangrijk, discretie, mooi intiem verzorgd en geschoren ( wij zijn dat ook ), niet rokers, leeftijd tussen 50 en 65 j. Enkel reactie’s met foto’s worden beantwoord.  
Antony/Evi 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil koppel zoekt fun
Goede avond allemaal, leuk geil koppel v30 164 55 C en m32 182 80 18 zoeken een ander leuk koppel of dame/meisje om een leuke avond te beleven. Van kijken en bekeken worden tot ... zien wat de avond brengt. Mogelijks vnvd al... later kan ook... foto en interesses graag op mail. Staan zelf op hyg en discr. geilheid en fun. tot straks mss?  
Selvi 46 jaar Antwerpen - Stabroek
Op zoek naar een leuke tijd
Wij zijn op zoek naar een koppel om lekker te ontspannen en van elkaar te genieten. Wij zijn Selvi (46 jaar) en Miranda (43 jaar). bi zijn is leuk maar geen must.  

Op zoek naar een leuke tijd
I & G 36 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Vandaag/vanavond
Koppeltje op zoek naar ander koppel of dame om vandaag/vanavond in een ongedwongen leuke sfeer een snoepje te delen. Fijne groetjes.. I & G  

Vandaag/vanavond
Private party 47 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Private party donderdag 24 sept
Twee leuke koppels eind dertig begin veertig hebben donderdag zin in feestje met extra dimensie - alken mooie mensen - welke koppels hebben zin om mee te feesten - reaktie met foto / contactgegevens indien jullie donderdagavond vrij en erbij willen zijn ...  
10 dagen
Suske en Sus 45 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Even de vrouwen laten genieten
Leuk koppel. Zij 45j. Iets zwaarder Hij 50j. Normaal gebouwd Zoekt een leuke vrouw ( mag volslank ook zijn) Om vrouw te verwennen. Mannen kijken eerst toe, daarna geniet de vrouw met eigen partner. Scenario kan aangepast worden Geen fake Coronavrij Tot gauw xxx  
10 dagen
SUNDANCER 44 jaar West-Vlaanderen - Menen
FUNDATE
welk koppel leeftijfdsgenoten heeft zin in een leuke kennismaking op zaterdagavond 19/09 hapje&drankje,uitstapje en bij de juiste klik mss wel veel meer.. wij beiden (44j) slank en verzorgd bij reactie graag recente foto van jullie 2 zijn alvast benieuwd lieve grtjes xx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10