Zoeken naar leuke met

Uw zoekactie voor leuke met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stijn 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid gezocht
Ik zoek een jonge vrouw of studente die ik mag onderspuiten. Voorkeur op het gezicht. Vergoeding voorzien en bespreekbaar. Jij hoeft zelf niets te doen bij mij als je dat niet wilt. Heb je zin? Laat dan zeker wat weten met een woordje uitleg over jezelf en eventueel een foto. Liefst normale foto. Foto van mij verkrijgbaar  
Jeroen 32 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
mooie vaste bijverdienste
Ik ben op zoek naar een eerlijke leuke jongemeid, studente om af en toe (liefst regelmatig) af te spreken. Voor aangenaam gezelschap en fun in bed niks extreems, ikzelf ben een rustig sportief persoon niet onknap... Niet het type je hier zou verwachten :) respect, hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk! Mooie vergoeding voorzien voor jou natuurlijk! Intresse stuur me dan snel ;)  
Justme 35 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Leuke kotstudente of jonge vrouw gezocht die wekelijks zakcentje wil
Ik ben op zoek naar een toffe kotstudente of dame die wekelijks een zakcentje wil in ruil voor een heerlijke pijpbeurt. Iemand die dit graag doet. 1 vaste dame voor wekelijks overdag tijdens de kantooruren. Ik ben een verzorgde 35 jarige man. Slank, niet roker. Wie durft? Vertel me van welke regio je bent en hoeveel je wekelijks wenst hiervoor.  
Op zoek 28 jaar Antwerpen - Mechelen
Op zoek naar volwassene man.
Op zoek naar volwassene man. Jonge volslanke vrouw is op zoek naar volwassene man 40-50j voor leuke paydate. Afspraak bij jou of op hotel  
Dame gezocht ! 49 jaar Limburg - HASSELT
Dame gezocht voor leuke Date(s) !
Hallo ,Als MAN ben ik opzoek naar een VROUW die, samen met mij wil verwent op een namiddag in de week. Leeftijd niet belangrijk. Je mag een vrouw van een koppel of single vrouw zijn. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat de vouw ook aan hun trekken komen. Alles gebeurt zeer discreet en hygiënisch. Zelf ben ik een verzorgde lieve man van 50. Liefst in een straal van 35 km rond Hasselt. Afspreken via e mail. Lieve en warme groetjes alvast !  
alain 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
STUDENTES !!! 500 euro
Wil het heel simpel houden. Zoek een leuke studente. Date kan doorgaan op een deftig hotel. Voor een leuke dat geef ik 500 euro. mijn verlangens: Goed gemutst, slank, niet ouder dan 25 jaar. Heb je vragen, stel ze gerust.  
eddy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Het verhaal van de oude bok en het groene blaadje !!!
Het is wel zo dat een oud bokje wel een groen blaadje lust. Ben jij een groen blaadje ? Dan wil ik u met respect en discretie behandelen. Voor een leuke date geef ik een zeer mooie vergoeding van 350 euro. Heb je interesse en vragen, stel ze gerust.  
gerrit 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
leuker en beter betaald. daten in plaats van een studentejob,
Ben jij die studente die een extra kan gebruiken ? Wens je u te kunnen concentreren op uw studies ? Liever op regelmatige tijdstippen een date dan een vervelende vakantiejob ? Wens je een zorgeloze studententijd, als je een kleedje ziet, dat je het kan kopen en niet hoeft te cijferen omdat uw maandbudget op is ? Dan wil ik mijzelf even voorstellen. Ben een veertiger die een leuke studente kan bieden wat ze verlangt. Er moet natuurlijk een match zijn, we moeten elkaar leuk vinden en ik moet beantwoorden aan uw verwachtingen. Lijkt u dit een oplossing voor uw komend studente jaar ? Dan kijk ik uw reactie te gemoed. Elke leuke reactie is antwoord verzekerd !  
Op zoek 28 jaar Antwerpen - Mechelen
Op zoek naar volwassene man.
Op zoek naar volwassene man. Jonge volslanke vrouw is op zoek naar volwassene man 40-50j voor leuke paydate. Afspraak bij jou of op hotel  
Stijn 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke vrouw gezocht voor fijne dates
Ben jij dat leuke, jong meisje? Studente op zoek naar leuke bijverdienste? Of op zoek naar wat meer spanning? Heb jij zin in gezellige dates met een 36 jarige man? Laat dan snel iets van je horen! Vanzelfsprekend zijn hygiëne, discretie en wederzijds respect enkele toverwoorden voor een geslaagde date. Bij wederzijdse klik volgen er hopelijk meerdere dates. Vertel me vlug hoe jij een date graag ziet verlopen en wie weet zien we elkaar snel. Regio maakt niet uit, ik kan me makkelijk verplaatsen, Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt,... Groetjes en hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10