Zoeken naar limburg

Uw zoekactie voor limburg leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Maxim 37 jaar Vlaams-Brabant - Diest
BI37 vr ouder
189,86,18,37j, op zoek naar iemand 50+, bij voorkeur voor regelmatig, verzorgd, je kan door de week overdag ontvangen, je zoekt iemand die jou verwent of iemand om elkaar te verwennen. Ik verplaats me in Vlaams Brabant, Limburg en kempen. Ik hou van pijpen, rukken, likken, sta voor nieuwe dingen open en ben eerder bottom. Interesse? Graag jouw stats en wensen.  
Nick 30 jaar Limburg - Genk
Pijpdate of meer
Waar spring ik na het werk binnen om heerlijk gepijpt te worden of jouw gaatje (safe) te neuken? Pijp zelf ook en laat me bij de juiste klik ook neuken. Ikzelf 30j bi versa, verzorgd voorkomen, getrimt op de juiste plaatsen. Sportief, maar nog een beetje chubby. Voorkeur regio genk / noord limburg. Ikzelf 180 92 18x5 intiem getrimt  

Pijpdate of meer
Nick 30 jaar Limburg - Genk
Pijpdate of meer
Waar spring ik na het werk binnen om heerlijk gepijpt te worden of jouw gaatje (safe) te neuken? Pijp zelf ook en laat me bij de juiste klik ook neuken. Ikzelf 30j bi versa, verzorgd voorkomen, getrimt op de juiste plaatsen. Sportief, maar nog een beetje chubby. Voorkeur regio genk / noord limburg.  

Pijpdate of meer
Rukkers 69 jaar Limburg - Genk
Gezamelijk rukken
Ben een sportieve eind zestiger en mijn droom is om met enkele mannen naakt naar een porno film te kijken en daarbij te masturberen. Hand job of pijpen kan, maar is geen must. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Bestaat er in Limburg ergens zo een clubje. Kan spijtig genoeg niet ontvangen (gehuwd). Stuur bericht met foto indien interesse.  

Gezamelijk rukken
22 dagen
Bi heer 62 jaar Limburg - Maaseik
Limburg B-V
Deze mooie bi heer sportief verzorgd 59-180-85 Woe of donderdag naar Blu- vi limburg Wie kan ik daar ontmoeten en heerlijk verwennen. Arthur  
22 dagen
André 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Gehuwde bi
Ik ben regelmatig op een camping in Limburg en ben er soms alleeen. Ik zoek langs deze weg een sexmaat of koppel om reglmatig te daten. Ik verplaats ben slaafs onderdanig en voor veel te vinden. Dit voor senioren zonder baard niet rokers.Ik ben 178cm 885g buikje snor weinig behaard en real.  
23 dagen
Bjorn 53 jaar Limburg - Genk
ik zoek in limburg....
Hallo allemaal, ik ben een geille man van 53jr en ben op zoek voor een geile date voor subiet; Stats: 53jr m72 86KG getrimd normaal geschapen, ik kom graag naar jullie toe voor ongeremde seks met 1 of meerdere. laat maar iets weten geile groetjes Bjorn.  
26 dagen
Flupke 44 jaar Limburg - Zonhoven
Gay sauna
Welke gay sauna in Limburg is leuk om te doen, zou eerste keer gay sauna zijn voor mij  
26 dagen
Yannick 28 jaar Limburg - HASSELT
Eerste keer
Welke jonge gast kan mij morgenvroeg ontvangen. Ik ben een gast van 28j, 93kg en intiem kort geschoren. Ik wil eens voor de eerste keer seks hebben met een man of transgender. Ik ben morgenvroeg vrij vanaf7u in Antwerpen en kan mij daar verplaatsen of in Limburg.  
27 dagen
Suckme 34 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Publieke plaats
Zijn er regio Limburg nog publieke plaatsen waar je los kan gaan en iemand die intresse heeft deze avond heeft in auto of bos . Intresse met foto  
  1   2   3