Zoeken naar met cup

Uw zoekactie voor met cup leverde 41 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil met stijl 39 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoeken bi-vrouw of pr
Hallo wij zijn een leuk getrouwd koppel niet jaloers gunnen elkaar genot en passie. Man 1m96 donker haar blauwe ogen sportief intiem geschoren 21cm, vrouw 1m60 DD-cup intiem geschoren strak sappige spuitend knijpkutje bi welk interessant koppel of welke dame durft het avontuur met ons aan  
T & E 31 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Mixed koppel zoekt black/dark/mixed koppel, vooral ZWARTE MAN
Hoi. Wij zijn een gelegenheidskoppel. Zij zeer knap! 31 j/1.55/44kg/b-cup: 'petite'. Van Indische afkomst en verlegen, maar ook zeer geil eens het ijs gebroken. Hij 51j/1.81/76 kg, kort haar, sportief, blank. Wij wensen af te spreken met een koppel, met DONKERE/ZWARTE man en mag grootgeschapen zijn, en fijne slanke vrouw (liefst ook zwart/exotisch maar mag ook blank hoor). Wij hopen op een fijne avond (kunnen niet ontvangen: op hotel, privé sauna of bij jullie) voor rustige kennismaking, fijne opbouw en hopelijk passsionele sex met vier en partnerruil. Kunnen ons verplaatsen in Vlaanderen, in de komende weken ergens. Wij zijn verder zeer discreet en hygienisch. Reacties aub met fotos (maar hoeft niet naakt) en korte beschrijving hoe jullie dit zien. Onze fotos beschikbaar bij deftige reactie!  

Mixed koppel zoekt black/dark/mixed koppel, vooral ZWARTE MAN
A&F 42 jaar Antwerpen - Rumst
Beginnend koppel gezocht
We zijn een beginnend koppel dat opzoek is naar een eveneens beginnend of weinig ervaren koppel voor een leuke date in club. PR doen we NIET, daad blijft bij eigen partner, een verloren handje of mondje kan. V is 42, 1m65, 65kg en A-cup, M is 47j, 1m77, 75kg, behaard en kalend kopje. We zijn een rustig, niet opdringerig koppel en niet- rokers. Dit laatste verwachten we ook van jullie. Interesse, stuur ons een mailtje met een woordje uitleg over jullie en wat hoe jullie een date zien. Geen ervaren koppels of mannen alleen.  
Samen Genieten 26 jaar Antwerpen - Balen
Leuk stel gezocht
Leuk jong koppel (M26 90kg 1,9m 15cm, V23 165cm D-cup) is op zoek naar een leuk stel die graag samen met ons de bi wereld wil ontdekken of een koppeltje met een beetje ervaring. Wij zelf hebben nog geen ervaring met een ander koppel. De dame wil graag VV contact ontdekken, M wil graag leren pijpen en indien de sfeer goed zit een stapje verder gaan. Beide zijn we geen fitjessmodellen, dit verwachten we ook niet van jullie. De gewone maten met net dat ietsje meer dus. Hygiëne en discretie stellen we erg op prijs. Graag willen we het ook veilig doen (penetratie met condoom). We zoeken een gezellig koppel voor een leuke avond waarbij we mekaar uitgebreid plezieren. Denken jullie dat koppel te zijn, zeker een berichtje sturen met wat uitleg over jullie. Een foto is steeds leuk. Groetjes en misschien tot snel!  
33v35m 35 jaar Antwerpen - Mol
33v 35m mol voor Club of saunabezoek zaterdag
Hallokes.. wij zijn een koppel, v33 1m67 49kg aa cup en m 35 1m72 93kg klein geschapen uit mol....dit weekend zijn de kindjes is weg dus zijn we op zoek naar een leuk stel of eventueel dame om samen naar een club of sauna te gaan.. zou voor ons de eerste keer zijn... iemand leuke ideetjes?  
Koppeltje 40 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Koppel gezocht
Hallo, wij zijn een getrouwd koppel. vrouw 45 volslank d cup,niet lelijk hoor man 44 normale lichaamsbouw beiden een job als verantwoordelijke en zouden graag onze horizonten verleggen. Wij lopen graag naakt thuis en zouden ook graag eens dat met een ander koppel willen doen, samen naakt zijn of nog liever samen naar een parenclub gaan. Wij hebben daar totaal geen ervaring in, willen wel sex met eigen partner en bekeken worden of andere koppels bekijken. Zelf nog niet iets doen met anderen. Zijn er hier koppels die hetzelfde willen of ons wat wegwijs willen maken? Eerste afspraak wel op een openbare terras of zoiets, bij klik verder bij ons thuis of bij jullie voor verdere kennismaking. NO fake aub foto van ons kan na 1 e contact. Vooral de vrouw is wat wantrouwig, heeft ook een verantwoordelijke job waar ze met veel mensen dagelijks in contact komt dus discretie moet echt gegarandeerd zijn.kunnen nooit op zaterdag. Zoeken ook koppel voor blijvende vriendschap, geen eendagsvliegen.  
10 dagen
De 3 sexcutiers 46 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
2 mannen en een vrouw zoeken nog extra vrienden
Voor vanavond nog wat extra mensen/koppel gezocht om ons te vergezellen.Wij man 45 176,18 vr 45 B cup 163 52 en vriend 28 173 18 64 ontvangen te Lichtervelde  
10 dagen
33v35m 35 jaar Antwerpen - Mol
33v 35l mol voor Club of saunabezoek
Hallokes.. wij zijn een koppel, v33 1m67 49kg aa cup en m 35 1m72 93kg klein geschapen uit mol.... we zijn op zoek naar een leuk stel of eventueel dame om samen naar een club of sauna te gaan.. zou voor ons de eerste keer zijn... iemand leuke ideetjes?  
Pimminou 60 jaar Zuid-Holland - Den Haag
Elegant koppel zoekt gezellig stel
Hi, wij zijn een elegant 50+ koppel, bekend met clubs. Wij houden van gezellig samen zijn, drankje en wie weet. Minous is een elegante dame van 1.72, 68 kg en een prachtige c-cup. Pim is een charmante man, 1.70 en 67 kg en gewone lengte. Hij kan een dame lang verwennen. Graag een antwoordje met een foto erbij s.v.p. Daarna kan het gezellig worden.  

Elegant koppel zoekt gezellig stel
N en s 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Koppel zoekt Koppel met bi vr goe lezen aub
M M78 85k 90d cup wij zoeken koppel met bi vr wij zijn verzorgd en intiem geschoren bij e.mail gsm nr bij vermelden om vr vr te bellen geen gefake goe lezen wij ontvangen geen pr  

Koppel zoekt Koppel met bi vr goe lezen aub
  1   2   3   4   5