Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lekkertjes 40 jaar Antwerpen - Hove
Wie weet
Hey iedereen,Wij zoeken een leuke date voor vanavond.Een koppel waar vrouw vrouw voor op staat een leuke vrouw die ook ervaring heeft met een vrouw.Wie kan ons ontvangen of waar spreken we af?Aub het liefst in de regio.  

Wie weet
19 dagen
Kustkoppel 68 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kustkoppel
Verzorgd stel vr 68 (bi for the game) en man 70 soft bi (oraal) maar geen must. Zoeken stel voor een leuke date. We houden van knuffelen, strelen en zijn beiden gek op intens tongzoenen. We kunnen vrij ontvangen en verplaatsen. Een drankje, een hapje en aangenaam gezelschap horen daar bij. Hygiëne beschouwen we als vanzelfsprekend, zijn beiden intiem glad en verwachten dat ook van onze gasten. We gaan bij klik voor volle partnerruil. Staan voor veel open met respect voor de wensen van iedereen. Let wel, neuken is altijd met condoom. Graag een seintje indien interesse. Een foto voor een eerste indruk zou super zijn, jullie krijgen er in ieder geval eentje van ons retour. Aan fakers hebben we geen boodschap.  
19 dagen
puur genieten 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
open relatie met 4
Al enige tijd zijn wij op zoek naar dat ene koppel waarmee we een heel leuke vriendschapsband kunnen opbouwen waarin bij goede klik heel veel kan. Heel regelmatig samenkomen, gezellige uitstapjes, weekendjes weg, elkaar tussendoor opwinden maar even goed een heel goed gesprek met inhoud. Een goede losse babbel en contact vinden wij wel belangrijk. Voor platvloerse toestanden passen wij. Er kan maar hoeft niet steeds iets meer te gebeuren, elk op zn ritme en wat komt dat komt wel. Full pr en aparte dates zijn zeker iets wat wij wel graag willen bereiken op termijn. Zijn jullie een leuk spontaan koppeltje dat zich hierin kan vinden en houden jullie ook van humor, lekker eten, genegenheid, tederheid en spontaniteit dan ontvangen wij graag jullie berichtje. Wederzijds respect, vertrouwen en uiteraard hygiene is belangrijk. Wij zijn beide 40 ers, verzorgd, niet rokers, deftige job en onze intieme plekjes worden mooi onderhouden :)  
Charis 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi Koppel zoekt (bi) koppel
V 35 vol slank met e-cup en m45 normaal geschapen. Op zoek naar koppel om mee te genieten zowel volledige partnerruil zonder condoom als eventueel vrouw/vrouw of man/man. Omgeving Antwerpen of Gent wij kunnen zelf niet ontvangen.  

Bi Koppel zoekt (bi) koppel
19 dagen
DenD 44 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Sexkoppel
Hallo,hier gelegenheidskoppel op zoek naar ontspanning,welk lief ouder koppel staat open voor soft kennis making,wel tijdens kantooruren,kunnen ontvangen in de de streek is pluspunt,wie weet  
20 dagen
C en c 54 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Voor vanavond,last minute date
Voor vanavond zoeken wij een doenersdate, wij beide 50+, beide bi (is zeker geen must),wij ontvangen graag koppel voor een drankje en meer. Wij zijn beide curvy(volslank). Bij intresse stuur je wat info en eventueel fototje van beide en je krijgt een recente foto van ons beide terug,bij klik afspreken.  
20 dagen
Ronny 55 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Alleen deze avond
Wij zijn een gelegenheidskoppel , beide vijftigers . Mijn vriendin heeft er nog eens zin in en vanavond zou het kunnen om jullie te ontvangen. Wij willen met een koppel afspreken , mannen doe dus geen moeite. vermeld je uw nummer zodat wij telefonisch verder kunnen afspreken . geen nummer is geen reactie .  
N en s 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Losse handjes en neuken met eigen partner
M M78 85k vr m63 73k 90 d cup wij zoeken koppel met bi vr wij zijn verzorgd en intiem geschoren bij e.mail gsm nr bij vermelden om vr vr te bellen wij ontvangen  

Losse handjes en neuken met eigen partner
21 dagen
Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Cuckkoppels
Hey wij zijn een vast samenwonend koppel Waarvan zij cuckqwean zij moet gebonden toekijken hoe hij een ander neemt daarom zoekende naar een Cuckold koppel waar de man samen met de vrouw hier toekijken moet ze zullen ons beiden geregeld moeten komen schoonlikken , hen samen vernederen hehe Wij kunnen goed ontvangen discreet  
21 dagen
Met 4 plezier 55 jaar Limburg - HASSELT
Met 4 samen plezier
Wij zijn een gelegenheidsstel van vrouw 61/165/70 en man 53/183/89 We zijn beginnend stel dat op zoek is naar koppel om samen met 4 plezier te hebben. Samen op kamer en niet apart. Bij klik zijn we beide open minded zolang het met respect gebeurt kan er veel. We houden niet van weken chatten. Weten wat wij willen. Wij kunnen nooit ontvangen maar door de week verplaatsen. Discretie en respect en hygiëne vinden wij belangrijk. Kunnen jullie iets vinden in onze advertentie laat ons gerust iets weten. Groetjes van ons  
  1   2   3   4   5   6   7