Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kinky hot couple 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Jong knap en Kinky koppel zoekt geile meid...
Wij zijn een klassevol aantrekkelijk koppel met af en toe zin in een Kinky uitspatting... Zij een knappe uiterst slanke dame, hij sociaal en joviaal mannelijk type. Is er een jonge (tot +-30j),slanke en zeer vrouwelijke tv/cd/Trans die een leuke tijd met ons tegemoet wil gaan. Veel kan in de juiste sfeer... We zoeken echt wel iemand op en top verzorgd, overal glad, vrouwelijk opgemaakt met lang haar of pruik. Dit is een eerlijke advertentie dus FAKERS zich graag onthouden.Serieuze reacties graag met beeldje en gsmnr of kikaccount/ snap. We kunnen vanavond laat ontvangen... Morgen tijdens de dag of een ander moment. Wie o wie?  

Jong knap en Kinky koppel zoekt geile meid...
Zeno 19 jaar Antwerpen - Duffel
Zoek trans of cd
Zijn hier transgenders of crossdresser die openstaan voor buiten fun in een bosje laat maar weten stuur aub ook een foto van jezelf ik ben top dus bottem aub en liefst in de buurt kan niet echt verplaatsen als je bereid bent te ontvangen in de buurt dan sta ik er ook voor open  
Niels 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trav of trans voor date vanavond
Hoi! Is er leuke trav/trans die vanavond me kan ontvangen voor geile date? Ik ben Niels, 36j, 1m91, slank, zie foto. Hou enorm van hoge hakken, hopelijk draag je deze om mijn hoofd op hol te brengen? ;-) Wat zijn jouw stats? Heb je foto? Waar hou je van? Tot straks?  

Trav of trans voor date vanavond
Kristel 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Genieten x
In de week alleen thuis en dan kan ik zonder probleem ontvangen. Ben je tussen de 30 en 65, mannelijk gebouwd, behaard dan kom je zeker in aanmerking. Stuur een mailtje en dan spreken we verder af.  

Genieten x
TV Pascale 50 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Bottom TV zoekt een oudere heer voor date
Bottom TV zoekt een date met een oudere heer voor vr 22/3 namiddag/avond, ik kan discreet ontvangen te Asse of in de buurt verplaatsen. Gelieve uzelf voor te stellen, foto is altijd leuk en met wat u zoekt in een date. Laat maar horen voor meer info.  

Bottom TV zoekt een oudere heer voor date
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
Jens 31 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Verwend worden?
Goeiemorgen, deze jonge man van 31j 1m75 64kg zoekt vandaag een date. Ikzelf kan ontvangen in regio Blankenberge, maar verplaats ook in de ruime regio. Dus wil je graag verwend worden stuur gerust je wensen door en ik antwoord asap! Groetjes Jens.  
Jef 59 jaar Limburg - Beringen
Bi bottom hou van ochtend seks vanaf 9 uur
Bi bottom hou van ochtend seks vanaf 9 uur. Kan jammer genoeg niet ontvangen .Max 10 km van beringen.Altijd intiem glad en clean verzorgd, graag echte tops, alles kan in mond keel en kutje, ook gloryhole of blinddoek kan, ik hou ook van dubbele penetratie door twee tops tegelijk, antwoord met pikfoto aub !  
zestiger 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt travje of cd om mijn ballen te likken, rimmen en leeg te pijpen. Kan niet ontvangen!!  

regelmatig afspreken
Tom 28 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Tom Zoekt....
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.83m groot, weeg 72kg (slank) en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen is dit super. Ofwel kan je ontvangen ofwel neem je een kamer. Is voor vandaag of morgen, of later.  

Tom Zoekt....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10