Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Toon 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke spontane dame gezocht
Beste, Welke dame is komende vrijdagochtend vrij, voor leuke spontane date te hebben? Waar we beide van genieten en ontspannen terug naar huis gaan. Dit regio OVL. Ik kan ontvangen op discrete locatie of sauna is ook mogelijk. De date zou doorgaan tussen 10-12u. Je krijg een vergoeding van 300 euro. Gelieve te reageren met meer uitleg van jezelf, hoe je het zie en wat je graag heb. Foto mag je aan toevoegen. Jijzelf ben een slanke dame van 25 tot 45j. Ik zelf ben een man van eind de 20. Gespierd en geschoren. Groetjes Tot vrijdag.  
17 dagen
Rob 55 jaar Limburg - Genk
Dame gezocht
Nette man,55, zoekt dame om regelmatig mee af te spreken,een dame tussen 50 en 70 jaar,ik kan discreet ontvangen,of me in een straal van 25 kilometer rond genk verplaatsen,hygiëne discretie en respect vind ik belangrijk  
17 dagen
Luc 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Lieve geile minares
Zachte eerlijke man zoekt een minares die graag een man oraal verwent tot cim.Ik laat graag de vrouw genieten en bef tot je lekker klaarkomt. Sex als met een vriedin gfe zeg maar. Reacties met foto krijgen voorang.Financiele vergoeding 1000 per maand voor 4 dates.lazt me weten of u kunt ontvangen en waar.  
17 dagen
Dimi 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Kapster (v)
Op zoek naar een kapster voor mijn haar, al dan niet in een erotisch sfeer. Dit voor regelmatig om 4 a 6 weken. Voorstellen zijn welkom. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Ben 42j single man. Rustig, oprecht, niet opdringerig. Meer weten? stuur me een mailtje.  
17 dagen
Joris 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
ben op zoek naar mollige vrouw 60+
Knappe man zoket mollige vrouw 60+ die ontvangen kan, zou goed betalen voor leuke date - regelmatig  
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan je alvast een idee vormen van wat ik zoek :-)  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Kris 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Date met respect
Hallo ik ben geen onknappe man van 47 jaar met enorm veel respect voor de vrouw. Daarom zoek ik een vrouw die mij op regelmatige basis wilt ontvangen. Wat jouw fantasieën ook zijn samen kunnen wij het waarmaken. Alles wat jij wilt met de nodige respect. Ben je benieuwd vraag gerust naar mijn prijskaartje.... Alvast tot dan x  

Date met respect
18 dagen
Ludo 53 jaar Antwerpen - Edegem
Welke vrouw wil geregelde afspraakjes?
Deze deftige verzorgde discrete slanke man zoekt een lieve vrouw om geregeld mee af te spreken. Ik zoek een vast sexmaatje, iemand die echt geniet van sex, geen alles dater aub, dus zeker geen beroeps. een persoon ! Iemand die liefst kan ontvangen in de dag s avonds en of in het weekend. Ben jij die graag een babbeltje doet voor of na de date dan heb je voordeel. Indien het klikt kan zelfs meer, een reisje ? Ben jij die leuke meid stuur me dan snel een reactie, stel je uitgebreid voor graag een leuke foto. Discretie is verzekerd.  
18 dagen
Ken 29 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Leuke date gezocht.
Heey! Ik ben een jonge man van 29 die opzoek is naar een leuke (pay)date. Bij voorkeur bij een dame die kan ontvangen of bijvoorbeeld in een rendez-vous hotelletje. Anders stats van mezelf zijn 1m65, 76kg, donkerblond, beetje breed/gespierd uiterlijk. Wel opzoek naar discretie. Ben je misschien mijn vrouw, stuur gerust mailtje om kennis te maken met eventueel een fotootje. Benieuwd naar de reacties! X ken  
18 dagen
Gewoon ik 48 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Gemakkelijk zakcentje verdienen?
Welk vrouwke is beschikbaar voor pijpdate? Kan discreet ontvangen, mij verplaatsen kan ook!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10