Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steven 34 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welke dame kan me vrijdag (overdag) ontvangen?
Hallo dames, Mijn naam is Steven. Ik ben 35j, 1m80 en normaal.aal gebouwd. Via deze weg ben ik opzoek naar een dame die het ziet zitten om me vrijdag te ontvangen voor een (ont)spannende date. Ikzelf hou van verwennen en verwend worden. Veel is mogelijk voor mij, maar dit met wederzijds respect en discretie. Spreekt dit je aan? Laat me dan iets van je horen en stuur me een mailtje. Groetjes Steven x  

Welke dame kan me vrijdag (overdag) ontvangen?
23 dagen
genieterke 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek studente of (jonge)dame voor regelmatige dates
Hallo ben op zoek naar een meisje, studente of dame voor regelmatige dates. Kan u zeer discreet op lokatie ontvangen of ik kan me makkelijk verplaatsen. Zoek een normaal persoon geen prof maar iemand die er ook kan van genieten en iets wil bijverdienen. Zoek iemand die graag mee wil helpen mijn fantasie om te zetten in pure realiteit. Eerlijkheid, respect voor elkaar, hygiëne en absolute discretie zijn een must. Afspraken kunnen alleen op weekdagen tijdens daguren, nooit in weekends of op avonden. Kunt u zich hierin vinden stuur kan gerust uw reactie met hoe u een date zelf ziet met een foto en nummer om verder af te spreken. Reactie met nummer en foto krijgen voorrang maar iedereen krijgt een bericht terug.  
Dirk 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Sloppy blowjob
Welke dame beschikt hier over kwalitatieve pijpskills? Deepthroat en sloppy zijn alvast 2 kenmerken die in aanmerking komen hiervoor. Deze single en niet onknappe, intiem volledig kaal, 1m80, 76kg, mooi en groot geschapen penis, geen BBS en sportief lichaam is er alvast klaar voor. Kan jou discreet ontvangen en een mooie FVG is geboden. Bij leuke klik kan dit op regelmatige basis hier.  

Sloppy blowjob
25 dagen
Koen 45 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Zoek meid dame morgen dinsdag voormidag geef 250
Zoek meid dame regio Roeselare die morgen dinsdag voormiddag kan ontvangen geef 250 . Geen extreme toestanden respect voor elkaar En geen gefake  
25 dagen
Herman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Is er een jonge vrouw met zin? Date is 250 euro
Niet te veel mailen en nadenken maar wel afspreken is de boodschap. Zoek een jonge vrouw, ruimdenkend en houdend van erotiek en sex die tot 250 euro wil ontvangen in ruil voor een date van 30-40 minuten. Ideaal voor een alleenstaande vrouw, mama, studente of jong koppeltje... Bij klik en indien je voldoet kan er regelmatig afgesproken worden. Wil je eerste een kortere date om kennis te maken dan sta ik daar ook voor open. Laat maar weten indien je interesse hebt en dan laat ik weten wat ik verwacht van jou. Om vlug te kunnen afspreken vraag ik een berichtje met je gegevens en een gewone foto (mag onherkenbaar).  
25 dagen
Mollige dame 33 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Mollige jongedame van midden dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Discretie en hygiëne.  
26 dagen
Rudi 63 jaar Antwerpen - Merksem
Man 63j zoek leuke j meid +18 die wat extra's wil?
Hey ik sportieve man van 63j 180groot 85kg 17x5. Welke leuk losse meid zit een sexdate zitten in motorhome zitten of kan me eventueel ontvangen en wil wat extra's ervoor? Doe een voorstel ? Heb ik je aandacht getrokken met mijn advertentie hoor ik het graag mail of bericht me ook whatsapp 04en99en60en83en35  
26 dagen
Andy 54 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Sugargirl
Hey , Ik ben op zoek naar een (liefst vast) contact om bij klik regelmatig mee af te spreken in ruil voor een nog te bespreken vergoeding. Ikzelf ben 54 183 85 , normaal gebouwd . Ik kan mij meestal tijdens de week savonds vrij maken . Kan verplaatsen en ontvangen. Cardate of kamer kan ook. Geen extremen maar ben zelf heel open minded dus veel kan en is bespreekbaar. Respect, eerlijkheid en discretie zijn keywords Kun je hierin vinden of heb je vragen, stuur gerust berichtje. Graag wat uitleg over jou , wat je zoekt , ... Een fotootje mag zeker ook , kwestie dat we weten met wie we sturen , uiteraard krijg je er terug. Tot binnenkort?  
27 dagen
Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje ontvangt vanavond tot morgenmiddag 14u
Ik ben een geil huisvrouwtje van 42 die ontvangt tijdens de schooluren. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik niet zonder condoom, pijpen kan zonder. Ik wil lekker samen genieten maar het doel is dat jij geniet. Ik ontvang zowel mannen, vrouwen als koppels. Voor vrijblijvende info of prijzen stuur me een mailtje. Misschien tot later. Dit weekend kan ik ook ontvangen van nu tot zondagmiddag.  
27 dagen
Sofia 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date
Ik zou graag 1x afspreken voor een date. Met condoom. Ik doe niet anaal. Geen extreem, ben volslanke dame van 33… ik kan ontvangen door de week overdag. In het weekend kan het na 22h ontvangen. Voor een uurtje vraag ik 150€. X Voor een afspraak je me een mailtje sturen. Tot snel. X  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10