Zoeken naar ouder

Uw zoekactie voor ouder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
------ 72 jaar Antwerpen - Mechelen
op zoek naar..
jonge vriend voor ontmoetingen op regelmatige basis. Niet ouder dan 40 en liefst jonger. Niet roker en behoorlijk niveau.  
10 dagen
zoeker 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
op zoek naar..
iemand met een micropenis die op zoek is naar soft fun? Ouder/chubby zeker welkom. Enkel serieuze reacties ajb.  
10 dagen
vriend en date 67 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
vriend en date
welke dertiger of veertiger zoekt ook vriendschap maar dan met een ouder man? Kan zelf niet ontvangen, wel verplaatsen. Zoek méér dan sex alleen, ook een babbel, een telefoontje, een mailke, kortom een soulmate  
11 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
11 dagen
rustige man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ook al hebben ze me 1000 x
belogen de fakers, toch nieuwe oproep. Ik zoek contact met slanke weinig behaarde man, CD, sissy, femboy of transgender MTF voor seksdate op regelmatige basis. Je bent net als ik graag naakt en houdt van knuffelen, tongen (must!) en strelen. Wederzijds pijpen. Eventueel neuken. Ik ben man van 60, 1m70, 83 kg en 15x4. Buitenshuis aangewezen op wandelstok. Binnen kan die aan de kant. Jij bent niet veel ouder dan ik, niet roker en geniet ervan lingerie of vrouwenkleding te dragen. Eerste contact op neutraal terrein. Eens er voldoende vertrouwen is kunnen we mekaar thuis ontmoeten. Graag reactie met volledige stats (leeftijd, lengte, gewicht). Eventueel tegenvoorstel. Foto mag. Bij voorkeur facepic.  
11 dagen
Earny 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Serieuze vrijgezel gezocht
Zoek. Nog altijd die prins op witte paard: voor samen op Lange duur iets uit te bowen. Jij niet ouder dan 60 min 50 Stats 190 80 15 blauwe open. Baardje intiem getrimd Jij liefst ook blank gebouwd  
11 dagen
BETASTEN RUKKEN 60 jaar Limburg - Leopoldsburg
PIKKENLIKKER
Welke onderdanige man laat zich graag betasten en bekijken. Je pik likken en rukken en je zien spuiten. Ouder zeer welkom alsook jonge gast 18jr. Kan niet ontvangen dus bij u thuis maar dan wel in leopoldsburg of evt cardate. Eerlijk, discreet.  
11 dagen
Biboy pijper 36 jaar Antwerpen - Boechout
Iemand die kan ontvangen?
Iemand die mij deze namiddag kan ontvangen voor wat plezier? Ik ben 36j 1m75 90kg 17cm versa. Ik hou van pijpen likken rimmen laten neuken . Jij liefst ouder dan mij.  
11 dagen
Leuven 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuven
36m hier, hetero look en in relatie, bischierig/biseksueel en op zoek naar iemand gelijkgestemd om regelmatig mee af te spreken. Vooral belangrijk dat je echt discreet bent en dat alles safe verloopt. Je krijgt in ruil sportieve gast, vriendelijk, spontaan en passioneel op seksueel vlak. Ik woon net buiten Leuven en verplaats vlot, ontvangen lukt sporadisch eens. Liefst woon je ook in de buurt van Leuven en ben je 18-40 jaar. Ik val eerder op jonger maar sluit niets uit. Ouder dan 40 is sowieso een no go spijtig genoeg. Enkel serieuze reacties graag.  
12 dagen
Mats 22 jaar Antwerpen - Baarle-Hertog
Jonger zoekt ouder discreet
Hey, ik heb zelf nog geen ervaring maar zou graag eens een oudere man pijpen. Hiervoor ben ik opzoek naar iemand van ong 40+ die dit dus graag wil proberen/ervaren.. liefst ben je degelijk geschapen en een proper vriendelijk iemand. Discretie gevraagd en geboden. Ben je geïnteresseerd stuur dan even een foto en stel jezelf even voor ;) groeten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10