Zoeken naar ouder

Uw zoekactie voor ouder leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
ouder kpl. 68 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Plusvrienden
Ruimdenkend koppel met bi vrouw wenst graag in contact te komen met ander koppel 60+ voor vriendschap en waarbij het seksuele ook aan bod kan komen. Graag niet ver uit de buurt en ook kunnen ontvangen en verplaatsen.  
22 dagen
wijbeiden 66 jaar Antwerpen - Herentals
Oud maar nog niet uitgeblust
Ouder stel zoekt stel hetwelk ons kan ontvangen op zaterdag 6 augusten namiddag / avond ( andere dagen zijn zeker bespreekbaar ) om met en van elkaar te genieten. Wij brengen graag de nodige drankjes mee. Wij zoeken een deftig maar geil doenersstel voor fullPR ( samen of aparte kamers ). Kort kennismakingsgesprek en daarna bij klik alle remmen los om elkaar langdurig te verwennen op de matrasjes want ' vluggertjes ' zijn zeker niet ons ding. Wij zijn gek op uitgebreide orale verwensessies zonder natuurlijk ' de rest ' te vergeten. Zij heeft een maatje meer en grote borsten / hij eerder slank gebouwd. Bieden en vragen discretie en hygiene .  
23 dagen
genieters van 68 72 jaar Limburg - Tongeren
koppel zoekt zoekt koppel wij 66en 70
wij zoeken koppel doeners geen fakers of twijfelaars houden van lekkere sex met 4 in een kamer ook niet voor eenmaal + vriendschap zijn niet rokers wel genieters en durvers zijn wat ouder maar zeer hevig nog wie durf het aan staan op proper en zachte sex  
25 dagen
play 2 55 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Wie zin?
Hoi deze week geen kits in huis. En buren op vakantie dus ideaal om eens een leuk koppel uit te nodigen in de namiddag voor wat gezeligheid met kans op meer zouden gezelschapspelletjes willen spelen die kunnen uitmonden in strip spelletje met kans op meer maar geen garantie. Zwembad staat op 30 graden drankje is geen probleem en bbq kan als er iemand graag bakt daar wij dat juist niet graag doen. Wijzelf verzorgt koppel rokers,van 49 en 55jaar zoeken ouder of jonger mogen ook naaktlopers zijn hoor De zin om sex tehebben is er, het juiste moment en klik is nog onbekend. Dus ook geen garantie. Mensen die graag plezier hebben zeker wel kom reageer met foto van julie als vast koppel liever geen gelegenheidsstellen. Zijn benieuwt naar jullie reaktie  
26 dagen
koppel65 64 jaar Zeeland - Terneuzen
koppel 65+
wij ouder koppel 100% hetero zoeken koppels voor p.r. zonder extremen omgeving zeeland oost en westvlaanderen reaktie met voorstel en foto zeker antwoord. [positief of negatief].grt en tot gauw.  
26 dagen
ouder stel 65 jaar Antwerpen - Herentals
Zaterdag 06/08
Ouder stel zoekt stel hetwelk ons kan ontvangen op zaterdag 6 augusten namiddag / avond ( andere dagen zijn zeker bespreekbaar ) om met en van elkaar te genieten. Wij brengen graag de nodige drankjes mee. Wij zoeken een deftig maar geil doenersstel voor fullPR ( samen of aparte kamers ). Kort kennismakingsgesprek en daarna bij klik alle remmen los om elkaar langdurig te verwennen op de matrasjes want ' vluggertjes ' zijn zeker niet ons ding. Wij zijn gek op uitgebreide orale verwensessies zonder natuurlijk ' de rest ' te vergeten. Zij heeft een maatje meer en grote borsten / hij eerder slank gebouwd. Graag voor regelmatig contact. Bieden en vragen discretie en hygiene .  
27 dagen
Gewoon 66 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen ontdekken
Wij zijn een ouder gewoon maar benieuwd stel die graag anderen ontdekken en verwennen.Hierin kunnen we heel ver gaan bij wedererzijdse gevoelens.Staan voor veel open ,maar kunnen niet ontvangen.Willen jullie ons leren kennen ,hopen we op een foto en gsm nr voor een babbel.Daten dien we liefst in de namiddag.  
27 dagen
Nieuw koppel 35 jaar Limburg - Beringen
Zoeken ouder koppel
Hallo, Wij zijn een koppel van halverwege de 30 ( 37 en 35 ). Beide wat voller . M 1m85 , 100kg en V 1m65 , 67kg en Ecup. We zouden graag kennis maken met een ouder koppel. 60+. We kunnen niet ontvangen  
29 dagen
Anerik 66 jaar Antwerpen - Ravels
Samen genieten
Wij zijn een ouder koppel maar met nog steeds ' heel veel goesting '. Wij zijn op zoek naar een leuk koppel om met en van elkaar te genieten op de matrasjes. Gaan voor fullPR in 1 of afzonderlijke kamers. Kennismaken bij een leuk gesprek en een drankje en zien wel waar bij klik de avond eindigt. Wij zoeken liefst een vast contact en gaan een eventuele (h)echte vriendschap niet uit de weg. Zijn en zoeken geen fotomodellen, allesneukers, azijnpissers of mensen die denken dat de aardas doorheen hun achterste loopt. Zijn en zoeken wel een doorsneekoppel zonder kapsones, deftig maar onderhuids toch lekker geil. Hebben eerder beperkte swingerservaring maar willen er voor gaan. Bieden / vragen discretie en hygiene. Hij normaal postuur en zij voller dan slank met leuke D-cup. Bieden / vragen discretie, hygiene en actie.  
30 dagen
Verwenners 69 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ontdekken en verwennen
Wij zijn een gewoon toch nog geil ouder vriendenstel die graag een ander stel ontmoeten om elkaar op een spontane manier te ontdekken en te verwennen.Liefst ook een stel van onze leeftijd die kunnen ontvangen zou leuk zijn.Zijn jullie ook nog niet uitgeblust,horen we het graag.