Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Levensgenieters 40 jaar Antwerpen - Duffel
Levensgenieters
Hallo allemaal, wij zijn een hoger opgeleid koppel dat voller is doordat we genieten van het leven. We zijn beide begin veertig en beide kort getrimd onderaan. We houden niet van pilletjes, kankerstokjes of andere zaken. Wel houden we van speeltjes en een drankje. We zijn nieuw in deze wereld en dus nog op ontdekking, daarom zullen we ook alles rustig aan willen doen. We zoeken een koppel of vrouw die ons op ons tempo wilt vergezellen. Indien interesse graag fototje en wat uitleg. Grtjs  
26 dagen
D/s koppel 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
D/s koppel zoekt D/s koppel voor zalig samenspel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. het zalig samenspel met respect voor alle afspreken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven. Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachten oprechte groeten.  
29 dagen
Spanje 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
genieten in verlof
Hoi wij zijn een koppel man 63 vrouw 61 die er tussen uit gaan naar Benidorm vanaf 09/11 tot en met 17/11. Zijn er nog koppels waarmee we eens kunnen afspreken ter plekke voor een leuke babbel Hopelijk tot snel.  
  1   2   3   4