Zoeken naar samen genieten

Uw zoekactie voor samen genieten leverde 37 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tessa & Bart 40 jaar Limburg - HASSELT
TRIOSEX
Wij willen graag eens heerlijk genieten met 3 en zijn hiervoor op zoek naar een extra vrouw. Zij is 43 jaar, heeft een mooi strak figuur en is heel ondeugend. Hij is 41 jaar, slank, en groot geschapen. Zowel een heterovrouw als bi-vrouw mag reageren.  

TRIOSEX
Eva 48 jaar Limburg - Paal
Zin om samen op ontdekking te gaan?
Lekker puur en samen sexen, ja we houden er wel van en verlangen er al lang naar om dit te delen en op ontdekkingstocht te gaan. Vr vr, genieten van elkaar en zien waar het ons brengt. Komende dinsdag de 8e gaan wij volop en puur voor genot. Zin om mee te doen? Stuur dan zeker bericht. Fake of met andere bedoelingen, laat het echt maar.  

Zin om samen op ontdekking te gaan?
John en Ria 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
getrouwd koppel zoekt vaste vriendin
wij een al lang getrouwd koppel zijn opzoek naar een vaste vriendin van onze leeftijd om met 3 van de mooie dingen in het leven te genieten en het zal voornamelijk zijn om de man te plezieren terwijl de vrouw toekijkt in de eerste plaats hygiëne en discretie komen op de eerste plaats veel kan en niets moet zie je dit wel zitten graag reactie met foto  

getrouwd koppel zoekt vaste vriendin
28 dagen
Wijan 39 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Zoeken verstandige maar ook hete vrouw
Wij, mooi, slank en verzorgd koppel, zoeken leuke vrouw om meermaals mee af te spreken. Genieten met 3 of met de man alleen spelen terwijl de vrouw hier kijkt, is de fantasie. Ben jij die geile vrouw die ook op zo'n scenario kickt, dan komen we graag met jou in contact. Contact verloopt bij ons steeds via de vrouw, of whatsapp groepje met 3 kan ook. Hopelijk tot snel  
29 dagen
I.F.A. 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
3 koppels
Wij komen af en toe samen om te volle van elkaar te genieten. Met respect, ervaring, en de nodige humor.Nooit opdringerig, altijd veel goesting. Zoeken nog één dame! Wij lezen graag je vragen en wensen. Later foto's en smsnr.  
30 dagen
maarten 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Discrete dame/vriendin - plezier met 3 - sensueel - real
Bevriende heren, hoger opgeleid, elk eigen gezin, van begin de 40 en eind de 50 op zoek naar een leuke en spontane open minded dame/vriendin om samen leuke en ontspannende momenten te beleven. Zoeken "geen platvloerse triotoestanden", wel teder, lief, sensueel, passioneel maar ook wat ondeugende (ont)spanning... Een dame die het ook best leuk kan vinden om wat onderdanig te zijn, wil prikkelen, uitdagen en weet wat genieten is in al zijn facetten... Uiteraard verwennen we u ook graag uitgebreid naar wens, veel kan en niets moet... Alles gemoedelijk en met wederzijds respect en enig niveau...samen de grenzen en leuke dingen opzoeken en dit in een aangename  en gezellige sfeer...Ben jij die "open minded dame" die met 2 heren wilt komen ontdekken en genieten?  Vertel ons wie je bent, wat erin je leeft, wat je verlangens zijn ...en wie weet vinden we elkander.  Wij zijn van de regio wvl. Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend.  
S en P 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ontspannen avond
Dag dames! Wie van jullie heeft er zin om een avondje te daten met ons. Gezellig aperitieven en daarna genieten van elkaars lichaam. Wij zijn beiden 43 en hebben een gezonde BMI. Graag reactie met foto. Fakers: je valt toch door de mand, dus begin er niet aan.  

Ontspannen avond
  1   2   3   4