Zoeken naar sex

Uw zoekactie voor sex leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Tim 36 jaar Limburg - Beringen
Mouthspreader
Hoi, Ik ben in het bezit van een mouthspreader/spidergag en leren polsboeien. Zelf ben ik onderdanig en wordt ik graag gebruikt. Als sexslaaf, huisslaaf, lustslaaf,… Ook kick ik op vernedering. Nu Sixtijnse fantasie om geboeid te worden met mijn handen op mijn rug, die mouth spreader in zodat ik mijn mond niet meer sluiten kan en dan plas en sperma in mijn mond krijgen en verplicht te worden om alles te slikken. Er kan veel. U kan me ook gewoon als lust en sex slaaf gebruiken. Koppels, vrouwen, mannen,… iedereen mag reageren. Mvg Tim  
25 dagen
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken; vele jaren ervaring met bdsm, discretie geboden.  
25 dagen
kinksters 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: dominante perverse bi of gay bulls
Hoi, even voorstellen. Ik ben de vrouwelijke en dominante helft van een 24/7 D/s koppel. We zijn beide 51 jaar jong, slank gebouwd en niet onknap. In onze voortdurende zoektocht naar kinkier extremen ben ik op zoek naar een “partner in crime”. Een dominant, bi of gay, met een voorliefde voor meer extreme sex. Dit om samen met mij, en eventueel ook alleen, mijn partner/slaaf, verder op te leiden. Deze dominant is groot geschapen, heeft reeds ervaring met het onderwerpen van slaven of sissy’s, en schept er een groot genoegen in deze te vernederen en misbruiken. Indien je denkt hieraan te voldoen, stel je dan uitgebreid voor.  
26 dagen
Plassex 2.0 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze SLAVIN gezocht voor pis,squirt,sperma,sex,genot en pijn
Ik zoek een perverse SLAVIN/SLET/HOER om haar extreem onder te plassen. Je houdt er enorm van om die heerlijke, warme, gele nectar OP en IN jou te voelen vloeien … hmm …jammie, jammie! Je hebt weinig of geen taboes. Ja … je “kickt” zelfs op plassex 2.0. Het liefst ontvang ik bij mij thuis, omdat we dan gebruik kunnen maken van leuke “plasattributeen”. Als de “klik” aanwezig is, kan zelfs een “swich”. We draaien de rollen om en jij plast op mij. Of we plassen op elkaar. Belangrijk : jij draagt GEEN TATTOOS, piercings of lipstick!! Drank is aanwezig om ons plasniveau “op peil” te houden. Maar omdat het niet makkelijk is om een constante “pissflow” te bewerkstelligen, kunnen we elkaar tussendoor lichamelijk, sexueel bedienen. Oraal, vaginaal, anaal, … met of zonder “speeltjes” of attributen. Of we nemen een “zijsprongetje” naar de wereld van BDSM en SM. We zien wel. Ik ben intiem kaalgeschoren, jij ook! Goede hygiëne en discretie spreken voor zich. De PlasMeester  
26 dagen
bislet 62 jaar Limburg - Lommel
voor bi stellen cuckholding relatie
ben een onderdanige bi man en laat mij gebruiken door bi stellen,ben een lustobject voor beiden,fisten,foto,film,gewaagd,exbionisme,door meerdere gebruikt worden,feestjes prive en dergelijke zijn en vind ik normaal.ben een iets wat oudere bi slet maar op sex en genot staat geen leeftijd .  
27 dagen
Dom4You 45 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
welke twink wil eens aangepakt worden zoals in boynapped?
Deze dominante man met eigen bdsm playroom zoekt jonge slanke twinkboy die een gewillige en onderdanige sub is into bondage, vernedering, soft tot meduim pijn, edge, sex en lust. Subs meld je aan met facepic en stats. Mag ook een jong twink koppel zijn die samen willen dienen.  
Schieter 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iemand die ervaring heeft in Forced en Controlls
Dag ik ben stief 43 j jong van lichaam en geest . Tatoos reedelijk gespierd , besneden potent . En ik zoek iemand die me wil teazen met nylon satin latex en scarf . En ook bondages en cumcontrolls , milking soft sex lichte Cbt en prostate massage en zo .. Geen extreme pijn of vernedering . Vernedeing is pijnlijker dan een een pak slaag . Maar geen 1 van de 2 . Wil ik trug te gemoet komen . Vrouw man trans geen probleem. Moet wel kunnen ontvangen en respect en discreet hygiëne gevraagd en geboden . Mvg  

Iemand die ervaring heeft in Forced en Controlls
29 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrijdenkende vrouw 20j-60j voor relatie, met mij gaan wandelen, iets drinken,eten, sporten, erotiek! Maar die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! En ben die fakers kots beu, wens GEEN FAKERS!  
30 dagen
Spanking 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
partner
Ik (man) zoek gelijkgestemde om mijn BDSM-kant verder te ontwikkelen. Dominant of onderdanig. Geen sex. Puur BDSM. In het begin soft. Als er een volledig vertrouwen is harder. Vertrouwen is key. Veiligheid is alles. Ik reageer op mensen met een helder profiel en duidelijke verwachtingen, niet op mails van enkele lijnen. Ik geeft je dan meer uitleg over mezelf. Je mag rekenen op respect en discretie, zodat je in alle vertrouwen jezelf kunt zijn. Eerst even mailen of elkaar neutraal ontmoeten. De juiste click is belangrijk. Kan ontvangen en verplaatsen, 's avonds of tijdens het weekend.  
  1   2   3