Zoeken naar snor

Uw zoekactie voor snor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Pyper zoekt pyper
Ik ben een slanke bi man 1m78 63kg 16x4 geen baard snor intiem oksels buik borst gesch en ik ontv straks tussen 9h a 11h op men werk in de buurt van scherpenheuvel ik pyp en laat me Pypen soms wil ik ook wel Neuken wel enkel als je gespoeld bent ik laat me eventueel ook neuken maar enkel als jy dat wil  
24 dagen
Discreet 27 jaar Limburg - Tongeren
Discreet
Gast, 178 65kg 13cm , korte baard en snor, zonder bril, lichaam wat behaard Zuig graag, bottom  
24 dagen
Emiel 58 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Chubby kerel zoekt mollige tot dikke man.
Een beer van een vent, met wat overgewicht, een snor en een baard. Voor de enen een vervaarlijke donkerharige viking, voor de anderen een teddybeer. Stats en wetenswaardigheden: 175 106 58 bbs single. Zoek niet het grote kont en neukwerk, maar sta voor heel wat open. Bij interesse hoor ik je wel. Vermeld er wel je stats bij. Wie weet vraag ik je dan op de koffie, met koekje of iets anders.  
24 dagen
Jean 40 jaar Limburg - Maasmechelen
Cine in Maasmechelen
Speelgoed moet men delen, na gelukte buitendate in camper. Ik, oudere man, breng 40er naar cine Maasmechelen. Hij denkt dat ik met hem alleen speel en dat er 2 gluurders komen. Ik wil een 5tal mannen die willen meedoen. Terwijl ik hem pijpen en rim en vinger mogen jullie hem mondje neuken en laten pijpen en likken. Ik zorg dat hij volledig naakt is en geblinddoekt. Spuiten mag op gezicht en lichaam! Mogelijke data is 13, 19 of 20 maart. Leeftijd en uiterlijk geen belang, je moet gewoon geil zijn. Hij heeft geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar!  
24 dagen
Ben 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik ga het nog eens proberen. Ik zoek een lekker sloppy pijp sletje. Die graag uit daagt. Je pijpt me lekker. En als ik bijna klaarkom stel je mijn orgame uit ik mag nog niet van jou spuiten en dit doe je 4 keer. En daarna ga je door. Maar ik neem het van je over want ik neuk je slette bekje tot ik kreunend klaarkomt in je mondje ik spuit er een goede lading in. Jij slikt alles door of laat het langs mijne lul lopen een babbel kan ook. Om daarna een vervolg van te maken. Ofwel neuk ik lekker je slettekontje. En ik stel het weer uit na 4 keer spuit ik je lekker slettekontje vol zaad zodat je het lekker voelt lopen tussen jouw billen. Met kan ook geneukt worden. Je hebt geen probleem om een foto toe te voegen. Geen baard of snor. Je bent volledig glad. En je ontvangt me in Antwerpen centrum. Vandaag of donderdag. Het is wel zo ik pijp niet en laat me ook niet neuken. Ik ben stevig gebouwd en een niet roker. En ik stuur geen foto lul laat het een verassing zijn hij is lekker echt lekker.  
24 dagen
Jos 44 jaar Limburg - Peer
Welke man wil mij verwennen
Hallo. Ik heb een vrije dag vandaag. Ik zoek iemand die mij wil verwennen. Ik heb geen ervaring maar denk aan massage, strelen , likken en pijpen. Wie wil me mijn 1e ervaring met man geven ? Ik ben 1m90 slank, geen tattoo , kort haar.geen baard of snor. Verzorgd en spontaan. Ik reageer snel.  
Druifje 32 jaar Limburg - Opglabbeek
Man met een snor?
Ik zoek een lieve oudere kerel met een snor, niet met een baard. Een snor vind ik heel sexy. Mijn stats 32-179-66  

Man met een snor?
24 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
25 dagen
serieus 54 jaar Limburg - Riemst
Fuckbuddy
Goed lezen ,dan antwoorden. Zoek vaste fuckbuddy ,moet houden van puur natuur pijpen en genomen worden.geen baard of snor hebben en glad zijn. Kunnen verplaatsen is een must. Graag reactie met foto.  
25 dagen
Mick 38 jaar Limburg - Ham
Zoek een date voor woensdag 6/03 in de avond.
Hallo. Ik ben op zoek naar een oudere bottom die mij woensdag avond zou willen ontvangen. Ik ben dan in de streek van ham. Ben jij de man die mij wil ontvangen en samen plezier maken en elkaar genot wil geven, Graag dan een eerlijk antwoord. Ik ben geen fakers. Ik zal er zijn. Ik heb brede schouders met baard en snor. Ben besneden. Hopelijk reageerd er iemand. Graag met foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10