Zoeken naar student

Uw zoekactie voor student leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Student 19 19 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Student 19 vanavond
Hey Ben een student van 19 die voor veel opens staat botem ingesteld, ik kan niet ontvangen en zoek liefst oude mannen met een grote lul die behaard zijn maar is geen must en liefst voor vanavond  
Mathias 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student zoekt
Hoi ik ben mathias een 20 jarige student in Antwerpen. Ik zoek voor straks nog een leuke date. Hopelijk tot zo  

Student zoekt
17 dagen
Paul 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
60 jr zoekt tot 35 jr
Top 60 jr 1m93 86kg 18 x 5 cm. Zoek tot 35, student welkom. Ontvang of verplaats soms overdag in Leuven om elkaar te pijpen/rukken of jou te te neuken. Niet financieel. Stuur je volledige stats bij reactie.  
Jonge snaak 21 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jonge snaak zoekt (liefst) oudere lul
Hoi allemaal! Laat ik niet veel tijd verliezen .. :-) Ik ben een student van 22 jaar, jong en sportief, 1m 7é, 70 kg en zoek iemand die mij kan ontvangen in Brugge. Ik zou graag iemand leren aftrekken en mss pijpen? Wil jij het mij leren..? ;-) Mijn enige voorwaarde is dat jij overdag kunt ontvangen en dat je het niet erg zou vinden als ik een masker draag zoals op de foto zodat ik anoniem blijf.. Het is juist het anonieme waar ik zo geil van word... Ohja, hygiëne stel ik zeker ook op prijs ;-) Tot snel sloebertje ;-) Geile groeten, anoniempje.  

Jonge snaak zoekt (liefst) oudere lul
18 dagen
Student 21 jaar Antwerpen - Wilrijk
Student zoekt soft met M/CD/Trav
Is er een leuk persoon die me een eerste ervaring wil geven? Ik zou graag eens samen rukken, tegen elkaar aan spelen, op elkaars penis klaarkomen.. eventueel mij eens laten pijpen. Gewoon heel rustig aan. Ik ben heel introvert. Ik zou nu vandaag kunnen. Indien het leuk is kan het vaker. Graag foto van je penis/lichaam naakt en je stats. Enkel reactie op mensen die dit grondig gelezen hebben.  
Mathias 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student zoekt
Hoi ik ben Mathias een 20 jarige student in Antwerpen. Ik zoek voor vanavond nog een leuke date. Hopelijk tot zo  

Student zoekt
20 dagen
Student 19 19 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Student 19
Hey Ben een student van 19 die voor veel opens staat botem, ik kan niet ontvangen en zoek liefst oude mannen met een grote lul die behaard zijn maar is geen must  
21 dagen
Student 22 jaar Antwerpen - Essen
Date deze avond
Ik zoek voor deze vrijdagavond een geile date. Ik woon in Essen maar kan niet ontvangen. Ik ben top. Ik ben 21 jaar. Antwoord met wat je wilt doen, face pic, stats, woonplaats en gsm nummer. Anders geen reactie.  
21 dagen
Kinky Dad 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Daddy voor onderdanige jonge gast
Op zoek naar een onderdanige, slanke student / jonge gast (20 – 35j) met bdsm-mindset (bondage, spanking, e.a.…) voor kinky date. Verzorgde, slanke Daddy die discretie, hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel draagt. Indien interesse, mail met je stats en dan we kunnen we verder bespreken. Kan verplaatsen en ontvangen. Gr, Daddy P  
22 dagen
GayLeuven24 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Geile student into een geile top ;) (-32j!!!)
Heyhey! 177, 75, 15 hier, into een geile top (-32J!!!) Into veel... Zin in passionele, goeie fun x antwoord met je stats en een lekkere pic!  
  1   2   3   4   5