Zoeken naar student

Uw zoekactie voor student leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sami 23 jaar Limburg - Genk
hetero boy zoekt jullie
hoi ik ben een 23j student en zoek een leuk koppel (leeftijd onbelangrijk) voor spannende momenten. ikzelf heb nog geen ervaring met koppels maar ik ben open minded en voor veel in, met de nodige hygiëne en respect uiteraard. stuur een berichtje en wellicht tot snel.  

hetero boy zoekt jullie
Student 20 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Student zoekt koppel
Hey hey Ik ben een student uit Leuven en ik ben op zoek naar een koppel die graag eens wat leuks wil doen met een jonge gast. Leeftijd maakt niet uit. Alles kan en alles is bespreekbaar. Groetjes  
sami 23 jaar Limburg - Genk
boy zoekt jullie
hoi ik ben Sami, student hogeschool, 23j 183 lang en slank gebouwd. zoek naast mijn studentenleven een leuk koppel, leeftijd onbelangrijk, om plezier mee te beleven. ikzelf ben wel hetero maar ben openminded. Voor vaker ook zeker welkom. Stuur me een berichtje en wellicht tot snel ;)  

boy zoekt jullie
sami 23 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
boy zoekt jullie
hoi, ik ben een 23jarige hetero student en zoek wat spanning, vooral nu tijdens de paasvakantie. voor vaker ook zeker welkom, sta voor veel open, ik ben 183 lang, slank, besneden en intiem geschoren. hygiëne en discretie is uiteraard geboden. tot snel  

boy zoekt jullie
23 dagen
Ano 19 jaar Antwerpen - Brasschaat
19 maagd student
Hey, ik ben een student van 19 die in Antwerpen studeert en nog maagd is. Ik zoek een leuk koppel dat mij hiermee kan helpen. Bij interesse stuur je maar.  
Versasub op zoek 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Super open-minded student (zondag of later)
Hi, ik ben een 24-jarige student uit Gent in bezit van een studio om eventueel te ontvangen. Verder kan ik met de auto zeker ook verplaatsen. Ik ben zeer open-/ kinky-minded en heb reeds ervaring. Bi kan eventueel ook, maar dan eerder onderdanig dan dominant. Gelieve een berichtje met foto en meer dan 1 zin te sturen :)  

Super open-minded student (zondag of later)