Zoeken naar tijd tot

Uw zoekactie voor tijd tot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Jan 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
telefoonsex
Ik zit me al een tijdje af te rukken voor de pc, het wordt tijd om mijn lading te spuiten. Wie mag ik kort even anoniem opbellen, wat geilen en kreunend klaarkomen?  
17 dagen
Open minded 52 jaar Antwerpen - Aartselaar
50 en 60 plus neukers voor vandaag
Ik man 52 jaar 1,70 m niet groot geschapen zal deze namiddag omstreeks 13.00-13.30 u in BV Aartselaar zijn en wil meermaals geneukt worden door 50 en 60 plussers met een goede harde stevige lul, men nauwe kontje snakt ernaar na lange tijd goed gevuld te worden . Heb me vanacht en nu al gevuld met een dildo maar verlang naar echt vlees dat me neukt en vol spuit. Gisteren is het helaas niet kunnen doorgaan dus hoop toch enkele van de reacties te zien vandaag en extra neukers. Hygiëne is absolute vereiste!!!!, Antwoord met foto en met meer dan "ik heb tijd of ik wil wel" vuilbak dus goed lezen is de boodschap.  
18 dagen
Geile jongen 33 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Goeiemiddag
Echt niemand zin om vnvnd samen jonko te roken daarna mekaar lekker pijpen rukken als het klikt is voor meermaals kan wel niet ontvangen maar ergens buiten langs kanaal ingelmunster izegem of bos blauwhuis weet wel enkele plaatjes is al lang geleden dak ng eens iemand heb geneukt toch al maand of 3 zelf ng nooit geneukt geweest hopelijk iemand die tijd heeft vnvnd of die kan ontvangen liefst nie ver en nie ouder dan 45j als het nie klikt gaan we elk onze weg terug e liefst geen fakers  
18 dagen
Steve 49 jaar Antwerpen - Duffel
Bi-gevoelens komen bovendrijven
Hallo allemaal,mijn bi-gevoelens komen de laatste tijd boven drijven en zou dit eens in de praktijk willen brengen. Wie mag ik met condoom pijpen om het gevoel eens te ervaren een klaarkomende penis in mijn te voelen exploderen... Lees wel goed het is met condoom...  
18 dagen
Open minded 52 jaar Antwerpen - Aartselaar
50 en 60 plus neukers gezocht
Ik man 52 jaar 1,70 m niet groot geschapen ben deze(na)middag in BV Aartselaar en wil meermaals geneukt worden door 50 en 60 plussers met een goede harde stevige lul Ik heb een lekker nauw kontje en snak ernaar na lange tijd nog eens goed geneukt te worden Hygiëne is absolute vereiste!!!!, Antwoord met foto en met meer dan "ik heb tijd of ik wil wel" en echt een lekker stuk vlees anders vuilbak Hopelijk wat reacties.  
18 dagen
Speel-tijd 55 jaar Limburg - HASSELT
Spannende avontuurtjes
Zelfstandige zoekt stoute avontuurtjes, hetero, softbi: ik wil graag ergens lingerie, foto's, filmkes van een man zijn vrouw komen bekijken en ondertussen me rukken, laten afrukken of afzuigen. Anderzijds zoek ik een jongeman/student/twink die beetje onderdanig is en graag een rijpere man zuigt. Nog een fantasie is een medisch rollenspel, ik als dokter, masseur, verpleger. Indien er koppels zijn , ook graag reageren....Discretie, hygiëne en respect, geile fun....! Reageren met MEER DAN 1 ZIN EN VOLDOENDE INFO!  
19 dagen
Open minded 52 jaar Antwerpen - Aartselaar
50 en 60 plus neukers voor morgen
Ik man 52 jaar 1,70 m niet groot geschapen zoek voor morgen (na)middag 50 en 60 plussers met een goede harde stevige lul die me in men nauwe kontje komen neuken BV Aartselaar sta enorm geil . Hygiëne is absolute vereiste!!!!, Antwoord met foto en met meer dan "ik heb tijd of ik wil wel" en echt een lekker stuk vlees anders vuilbak Hopelijk wat reacties.  
19 dagen
Jan 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
telefoonsex
Ik zit me al een tijdje af te trekken voor mijn pc, tijd om mijn lading te spuiten. Wie mag ik kort even anoniem opbellen, wat geilen en kreunend klaarkomen?  
19 dagen
Enjoy 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek date voor morgen vrijdag?
Morgenvroeg moet ik voor 2 consulten in AZ Groeninge Kortrijk zijn. Ertussen heb ik wel even de tijd. Laat ons zeggen ergens tussen 8u30 en 9u45. Wie kan me ontvangen? Bi, 55/180/82, gewoon postuur, open-minded. Groeten!  
19 dagen
Man32 31 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Hetro zoekt massage
Hey, Welke man kan me vandaag (tussen 11 en 16u) ontvangen voor een massage? Ik ben een hetro man die eens wil gemasseerd worden door een man, hierbij mag je na verloop van tijd met je hand eens goed door mijn boxer gaan en tenslotte met laten klaar komen. .iets meer. Graag iemand die verzorgt is, tussen de 25 en 40j en bij voorkeur met massage tafel. Mijn stats: 181cm,80kg,31j,kaal kapsel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10