Zoeken naar turnhout

Uw zoekactie voor turnhout leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Danger 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik zoek lul
Wie kan mij neuken met condooms outdoor of parking en of bos of in turnhout wie kan naar mij ontvangen ik heb geen zelf auto cardate kan ook goed ik heb proper en mooi kont en lekkere kont ik zoek persoon alle leeftijd welkom maar enkel serios mensen aub  

Ik zoek lul
Angelo 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jong kerel zoekt ouder
Hey ik ben jong kerel uit Turnhout ik zoek ouder man om mij lekker te pijpen tot ik spuit 19cm penis kaalgeschoren Wie ontvangt of wil Cardate  

Jong kerel zoekt ouder
24 dagen
Tom 36 jaar Antwerpen - Turnhout
Rukdate?
Is er iemand van Turnhout of oud turnhout die kan ontvangen en graag gerukt wil worden tot hij spuit? Of koppel misschien voor date? Ik ben 36 en slank.  
26 dagen
Masseur 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
(Ont)spannende massage voor nieuwsgierige gast
Ik zoek een jongeman tot 30jr om te masseren. De massage is bedoeld voor een nieuwsgierige man die passief wil blijven terwijl ik hem volledig laat ontspannen. Eventueel is een happy end, edgen of cum control ook mogelijk. Ik verplaats in de ruime omgeving van Antwerpen en Turnhout. Ik heb een massagetafel en alles wat nodig is om je een ultieme ervaring vol genot te geven. Ik vraag enkel discretie en 100% hygiëne. Reageer aub met leeftijd, omschrijving van het lichaam (liefst foto) en massagewensen. Zelf ben ik slank/sportief en 1.80m.  
30 dagen
Vaste dater 58 jaar Antwerpen - Mol
Geregeld afspreken
Wie is ook op zoek naar iemand waarmee hij geregeld kan afspreken, bij voorkeur overdag. Ikzelf ben een behaarde vijftiger, ruimdenkend, in voor veel, maar uiteraard alles in overleg. Verder is hygiene en discretie belangrijk. Een speciale voorkeur wat leeftijd betreft heb ik niet. Helaas kan ik niet ontvangen. Ik zoek regio Geel, Mol, Kasterlee, Retie, Turnhout. Indien iemand interesse heeft hoor ik het graag.  
  1   2   3   4