Zoeken naar uit de reacties

Uw zoekactie voor uit de reacties leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Math 45 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Gezocht : discrete dame. Geboden : geil genot
Ik ben Math, 45. Ben op zoek. Dag dames, graag reageren indien volgende omschrijving gedeeltelijk of (stel je voor) volledig op jullie van toepassing is. Je bent een spontane, enthousiaste dame met gevoel voor humor. Je communiceert vlot en en staat nuchter in het leven. Je bent ondernemend, op zoek naar thrills, je geniet van seks en je libido wordt niet of onvoldoende op zijn wenken bediend. Je bent bereid je seksuele grenzen af te tasten om je honger naar lust en genot wat te stillen. Je bent open minded en staat open voor een discrete seksdate waarbij geile verwennerij centraal staat. Ik ben midden 40, normaal gebouwd en geniet enorm van seks. Ik woon in Limburg. Ik ben correct en respectvol. Ik bied je 100% discretie. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Jouw wensen zijn absoluut bespreekbaar. Liefst dames uit de regio, geen professionele dames aub. Bij interesse, graag een korte omschrijving van jezelf en wat je concreet verwacht van een date. Ik kijk uit naar jullie reacties.  
26 dagen
Didier 51 jaar Antwerpen - Schilde
Welke jongedame wil mijn goedbetaald luxe hoertje worden ?
Ik ben op zoek naar een jongedame die mijn persoonlijk luxe hoertje wil worden. Mag uiteraard een studente zijn. Niveau gevraagd en geboden. Dit om mij te vergezellen naar clubs, feestjes, buitenlandse trips,...Ik wil op jaarbasis tss de 15 en 20 k aan je besteden. Uiteraard is het een pluspunt indien je over de nodige looks en brains beschikt. Ervaring is niet noodzakelijk. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ook zal je af en toe ten dienste moeten staan voor zakenrelaties. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Ik ben zeker niet op zoek naar een professionele jongedame. Informeer vrijblijvend moest je nog vragen hebben. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
27 dagen
Peter 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Deze avond laat
Hallokes, is er in de regio Aalst een vrouw die deze avond laat nog wat wil genieten voor het slapen gaan? Ik zoek een vrouw die kan ontvangen en die nog een uurtje wil stoeien deze avond. U bent tussen 20 en 45, verzorgd, hygiënisch en vooral discreet. Geen extreme toestanden, juist genieten. Ik kijk jullie reacties tegemoet.  
29 dagen
Michael 50 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd niet belangrijk. Mag ook een studente zijn. Indien geen ervaring geen probleem dan bouwen we het rustig op. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Uiteraard is het een pluspunt als je over de nodige looks en brains beschikt. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels). Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
  1   2