Zoeken naar vast iemand

Uw zoekactie voor vast iemand leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Frank 51 jaar Antwerpen - Mechelen
Natuur
De natuur heeft mij gezegend met een natuurlijk onbehaard slank lichaam en vrouwelijk uitziende heupen .Ik zoek een vaste (licht) dominante man die regelmatig wil genieten van mij en en met mij. Je kan me eventueel opleiden naar jouw wensen tot jouw vast pijp, zuig en neuksletje voor regelmatige dates. Ik ben onderdanig, dus jij weet wat je wil en neemt kordaat maar respectvol de leiding. Ik stel mijn lichaam, mond, keel en nauwe bijna maagdelijke kontje ter beschikking. Als het klikt kan veel in een sfeer van vertrouwen. Nadruk op lust, maar ik sta open voor milde pijn. Ik ben een een bi-man van 52 jaar, slank en groot. Hoewel ik nylons en een string zeer opwindend vind ben geen cd, trav of trans. Wie wil kennis maken en hopelijk regelmatig afspreken? Ik ontvang niet, verplaatsen in de regio kan zonder probleem.  
28 dagen
Nieuwtje 40 jaar West-Vlaanderen - Staden
Vaste sexmaat gezocht
Hallo ben bi man (nog niet zo lang geleden ontdekt, wel al veel van gedroomd) heb nu al enkele afspraakjes gehad maar ik heb echt moeite om bij een vreemde man stijf te komen. Zoek daarom een vaste sexmaat om op regelmatige basis mee af te spreken die het geduld heeft en mij te helpen om goed stijf te komen, eventueel ook graag met een slappe speelt en ook graag met mn ballen en kontje wil spelen. Bij mij kan veel als de klik er is. Kan ook dameslingerie dragen als dit je opwind. Zoek 1 iemand voor vast dus beschrijf jezelf en je verlangens. Ben bottem. Kan best verplaatsen soms ontvangen en wie weet bouwen we samen een goede vriendschap op met dat ietsje meer. Hygiëne, respect en discretie staan bij mij hoog in het vaandel.  
Bootsmen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek vaste knielaarstravje
Hallo,deze knielaarscowboy zoek knielaarsvrouwtje.trav shemale,transgender enz.iemand die ook knie,dij,lieslaarzen draag voor vast regelmatig contact tot relatie kan.veel kan,niks moet.wederzijds respect.discretie geboden.liefst iemand van gent ovl intresse stuur foto van jou en laarzen en gsmnr voor verder af te spreken.heb whatsapp,sms,messenger mail enz.no fakegrt  

Zoek vaste knielaarstravje
30 dagen
rustige man 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ouder zoekt jonger vast contact
Ik zoek kennismaking met slanke, weinig behaarde man, trav, CD, sissy of femboy niet veel ouder dan 35 (uiteraard meerderjarig). Ik ben man van 58, m70, 83kg en 15 x 4. Buitenshuis aangewezen op wandelstok. Binnen kan die aan de kant. We spreken af op kamer aan de achterkant van station Gent-Sint-Pieters (Trianon). De kamer betaal ik. jij houdt net als ik van rustige opbouw met veel strelen, knuffelen en tongen. Nadien zien we wel in welke richting het spel van ruiken, likken, tasten en mogelijks penetreren evolueert. Jij bent net als ik niet-roker en rustig type. Veiligheid, hygiëne, discretie en wederzijds respect gevraagd en geboden. Reageer met minimum stats en specifieke wensen of verlangens. Foto mag. Ik ben geen veeldater en in de eerste plaats op zoek naar vast contact. Blijf zelf niet zitten met voorstel waar je al langer over fantaseert.  
  1   2   3