Zoeken naar vast*

Uw zoekactie voor vast* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
dominante oudere potente man gezocht die kan ontvangen
Waar zitten de oudere en potente oudere mannen die vlot kunnen ontvangen? Ik zoek een vast iemand voor geregelde afspraken. Jij bent baas en enkel jouw genot telt. Ik moet onderdanig dienen en je zaad ontvangen waar jij het wenst. Billenkoek mag zeker. Wie nodigt mij uit op auditie? Ik ben 56 182 82.  
Mick 49 jaar Limburg - Genk
Chubby pijpslet voor senioren.
Zware tot dikke pijpslet. Moet als vernedering oudere mannen pijpen en zaad slikken. Kan u doordeweeks in de morgen bezoeken en u met mijn mond bevredigen. Liefst een of twee vaste meesters op leeftijd, die het heerlijk vinden om in mijn mondje te spuiten.  
Bram 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Vast contact
Ik zoek een vast contact met een oudere heer van 65 Tot... Iemand met niveau en gezond verstand, om samen in alle discretie dat bi-kantje verder te ontplooien. Eerlijk, discreet en soa vrij.  
nieuwsgierige 62 62 jaar Zeeland - Terneuzen
Ik ontvang voor een koffie date
Jaren geleden had ik een orale bi ervaring in de duinen. Ik word meer en meer nieuwsgierig om dit nog eens te beleven, liefst met een ook wat oudere rustige bi-man die nog niet veel ervaring heeft maar die ook wel nieuwsgierig is. Graag zou ik zo n heer uit willen nodigen voor een koffietje te komen drinken bij me thuis waarbij wel onze wensen en verlangens kenbaar maken, misschien elkaar wat verder opgeilen door een open gulp zonder slip. liefst iemand die wat in de buurt woont want ik zou het fijn vinden om een vaste pijpmaat te vinden zodat we elkaar regelmatig met het mondje kunnen verwennen als er een klik is. Ik stel veel prijs op hygiëne en discretie, ik ben geheel kaal geschoren, ik hoop u ook want ik hou niet van flossen :) Hoop op een eerlijk en serieus berichtje geile groetjes  
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
pijpen zuigen melken
hoi ben van daag om10uur alleen thuis tot 12 uur ik pijp graag aan de eikel zuigen doe ik ook melken ook zelf heb ik het ook graag ben er58j 1.65gr 63kl normaal gebouwd licht behaard met en paal van 17cm op 5dik in kaal laat me iets weten dank u als vast  

pijpen zuigen  melken
klaas 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
donderdag voormiddag
Wie wil er op donderdag voormiddag een sletje keuren en gebruiken , ik pijp, rim , neuk en al wat je wil al dan niet vastgebonden en geblinddoekt kan. Stats 56/183/92/15*5  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior, in de streek van Roeselare (niet verder) ide mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie, en waar alles kan en niets moet. Vriendschap is ook belangrijk. Discretie en hygiëne. Kan zelf niet ontvangen. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennismaken. Fakers, onnozelaars en zeveraars: zoek het elders.  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
EDGE CONTROL
Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft in edge control en mij meermaals bijna tot op een hoogtepunt brengt , om dan weer af te bouwen en opnieuw te beginnen , en opnieuw.... Dit mag zelfs uren duren. Jij hebt volledige controle en bepaalt wanneer ik klaar mag komen. Je mag me vastbinden of boeien. Ik ben volledig aan jou overgeleverd....Heb je hier wat ervaring in en kan je ontvangen , stuur me dan snel een reactie ( met meer dan 1 zin ) en ik ben volledig van jou.  

EDGE CONTROL
Vrachtwagenchauf 39 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Vrachtwagenchauffeur
Tot voor kort had ik een vaste vrachtwagenchauffeur waarmee ik afsprak. Hij is naar het buitenland verhuisd waardoor dit niet meer kan doorgaan. Ik mis het afspreken in zijn cabine. Het elkaar verwennen op plaatsen in de buurt regio Kortrijk, Roeselare, Tielt, ... Wie heeft interesse om eens af te spreken? Bij klik kan regelmatig. Graag je stats en regio. Ik kijk al uit naar een geile date in je cabine.  
Ruby 29 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Ik draag make-up en pruik
Je pakt me vast en raakt me overal aan. Ik buk een beetje en begin je rustig te pijpen. Daarna mag je zelf bepalen wat je met mij doet.  

Ik draag make-up en pruik
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10