Zoeken naar vast*

Uw zoekactie voor vast* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

............. 59 jaar Antwerpen - Zandhoven
zoek een vriend met iets meer
he zoek een vriend niet enkel voor sex ook andere dingen woon alléén in oelegem ben 60/1.70/76 kg 18/5 pik geschoren verzorgd zoek iemand waar ik alles mee kan ........enkel ik laat mij niet neuken voor de rest .......een vast iemand rook en drink niet interesse mail me met status en foto pik grtjes  

zoek een vriend met iets meer
Vriendschap 65 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Vriendschap
Iemand die op zoek is naar een vaste sex vriend? Graag ernstige reacties  
Gar 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / FWB gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ben al heel lang op zoek naar een vast sexmaatje om regelmatig mee te spelen en mss samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar een aantal leuke contacten. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
Paul 78 jaar Antwerpen - Deurne 0470805529
ik wil sek en contact
ik ben een mannelijke vrouw die een Gay man zoekt om me uit de kast t helpen voor een vaste relatie en samzn van alles lekkers te doen, het is omdat ik bijna geen penis heb 5cm waar ik niks kan mee doen ik zoek dus een alleenstaand serieuze Gay man om in de zmer ook naar Holly's stranden te gaan en samen iets moois op te bouwen ik ben van nacht ook bereik baar om uw vragen te beantwoorden mijn meisjes naam is Sandra  

ik wil sek en contact
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
slave 28 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
onderdanige slaaf zoekt vaste dominante man
Hallo, ik ben een verzorgde man (28, 188/82/16) en zoek een dominante vaste meester/dominante man om regelmatig af te spreken. Ik sta open voor veel en kick op BDSM. Ik zoek iemand die ook mijn grenzen helpt verleggen. Respect en hygiene zijn een must. In je bericht, vertel mij iets over jezelf, waar je op kickt en wat je verwacht. Graag eerste date in Gayclub/sauna/cinema, dit om fakers te vermijden. Dit is niet bediscussieerbaar!  
Zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Sletje zoekt
hey dit sletje zoekt een goed geschapen hetero of bi paal voor evt bij klik voor vaker discreet contact welke kerel ziet dat zitten een persoonlijk pijp sletje ik wil van jouw worden je lekker discreet pijp sletje zijn er hier kerels die dat zien zitten bij voorkeur mag jij een echte dominante kerel zijn die zijn paal lekker sopt in mijn pijp mondje wat ik zoek is geen alles dater dat ben ik zelf ook niet bij deze Max 45 jaar ik zelf ben 32 jaar uit Hoogstraten bij voorkeur jij ook discreet uit de omgeving bij deze stuur mij gerust een berichtje met een foto van je lekkere staaf das al een goei begin ik heb er al vast zin in jij hopelijk ook???  
Lustslaafje 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Welke dominante man?
De natuur heeft mij gezegend met een natuurlijk onbehaard slank lichaam en vrouwelijk uitziende heupen .Ik zoek een vaste (licht) dominante man die regelmatig wil genieten van mij en en met mij. Je kan me eventueel opleiden naar jouw wensen tot jouw vast pijp, zuig en neuksletje voor regelmatige dates. Ik ben onderdanig, dus jij weet wat je wil en neemt kordaat maar respectvol de leiding. Ik stel mijn lichaam, mond, keel en nauwe bijna maagdelijke kontje ter beschikking. Als het klikt kan veel in een sfeer van vertrouwen. Nadruk op lust, maar ik sta open voor milde pijn. Ik ben een een bi-man van 53 jaar, slank en groot. Hoewel ik nylons en een string zeer opwindend vind ben geen cd, trav of trans. Wie wil kennis maken en hopelijk regelmatig afspreken? Ik ontvang niet, verplaatsen kan zonder probleem.  
Lucky dude 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
gewillig pijpmondje gezocht
deze lekkere, harde paal (17cm) wenst zich heerlijk te laten pijpen door jou. Indien we het voor beiden aangenaam was, zijn meerdere (of vaste) afspraken mogelijk. Vandaag lukt overdag. Ik zoek bij voorkeur iemand die zelf kan ontvangen in de omgeving van Gent. Hygiëne en discreet zijn vereist. Mail met je leeftijd + voorstel. Een foto is welkom. Geen fakers! Geen reactie = geen interesse  

gewillig pijpmondje gezocht
max 30 jaar Limburg - HASSELT
sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
Hey! Ik zoek een dominant(e) die beschikt over veel rubber / latex materiaal en dit graag gebruikt op andere. Ik hou van predicament bondage, mummification, latex, rubber, bondage en alles wat ervoor zorgt dat ik hopeloos vast lig en niet weg kan! Wie helpt mij uit de nood!? Ikzelf ben 30j, 1m81, 85kg, 20cm, ik kan verplaatsen. Vragen? Stuur mij een bericht!  

sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10