Zoeken naar wie mag ik

Uw zoekactie voor wie mag ik leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

B & N 50 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Niets moet, alles mag
Hallo, wij zijn sportief sociaal koppel. M(39) en V(44j). Zoals ieder zoeken wij een beetje spanning in ons leven. Wij zoeken een leuk koppel(s) tussen de 30 en 45 jaar die openminded is. Stuur foto en antwoorden met foto terug ter kennismaking. Tot gauw xxx Gelieve what's app te sturen naar 0476 090878  

Niets moet, alles mag
Petash 50 jaar Limburg - Genk
Eindejaarsavond - Nieuwjaarsdag
Hallo allemaal, Welk leuk en vooral humoristisch koppel heeft voor ons een aantrekkelijk voorstel voor op eindejaarsavond of nieuwjaarsdag? Alle suggesties zijn welkom. Niks moet, alles mag! Met uitzondering van bi-man, sorry hiervoor! Zelf zijn wij niet mager ook zeker niet dik. We verwachten hetzelfde van jullie. Ik kijk vol verwachting uit naar jullie voorstel. Het zou geweldig zijn als deze vergezeld gaan met een foto.  

Eindejaarsavond - Nieuwjaarsdag
Adriana 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Date op 5 januari
Welk koppel of vrouw heeft er zin om op 5 januari voormiddag een paar uurtjes met ons mee te spelen in een hotelletje in Mechelen? Wij zijn beiden 47 maar goed geconcerveerd en voor veel in. A. is 1,56m, D-cup, bi en blank. L. is 1,76m en van Kaapverdische oorsprong. Beetje kinky zoals handboeien enzo mag maar geen pijn. KIK acc = ChocolateMuffinBe. We kijken enorm uit naar leuke geile reactie's!  

Date op 5 januari
  1   2   3   4