Zoeken naar wie zin nu

Uw zoekactie voor wie zin nu leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Katdim 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vanavond stoeien in openlucht
Hoi hoi Zwoele temperaturen. Deze avond op zoek naar een spannend openbaar plaatsje om te stoeien. Regio brasschaat. Een idee iemand? Zin om mee te gaan? Kijken mag al zeker :)  

Vanavond stoeien in openlucht
15 dagen
Koppel 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
foto's ruilen van onze dames
zwoele temperaturen, wie zin om foto's te ruilen van onze dames  
15 dagen
welm.4you 47 jaar Zeeland - Goes
Vrijdag Vrouwenpolder of Rhittem
Hoi, Wie heeft er zin om vrijdag namiddag naast ons (V46j M46j normaal gebouwd) te komen liggen.Wat teasen en wie weet wat komt er nog meer van.Wij weten nog niet precies welk strand dus kan ook van jullie afhangen.Geen mannen alleen dus graag een foto van jullie dat we jullie herkennen.xxx en tot vrijdag  
16 dagen
Bert 43 jaar West-Vlaanderen - Ieper
koppelfeest: nog 1 koppel gezocht!
Zaterdag 18 juni:koppel feest met vier koppels in een exclusieve villa met sauna. We zoeken nog 1 koppel, de andere hebben al toegezegd. Hebben jullie er zin in? Dit wordt een heel geil feestje met hapjes en tapjes, doch vrij exclusief. Er zijn 4 voorwaarden (en die zijn er niet zonder reden): 1. Jullie zijn een koppel met standing, klasse en savoir vivre. Liefst hoger opgeleid en/of hogere sociale klasse. Geen middelmaat, gezien dit feestje exclusief is. 2. Jullie zijn slank en knap. Geen overgewicht. 3. Bij voorkeur bi, zeker bij de mannen (niet verplicht, maar wel leuk). 4.Jullie staan open voor plassex, in alle mogelijke vormen. Plas is een essentieel onderdeel van deze exclusuvieve geile avond. Deelname in de kosten: 60 euro per koppel. Dit weekend wordt het warm, dus de mooie parktuin zal gebruikt kunnen worden!  
De strandrakkers 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Costa Blanca
Hallo allemaal,... Het is bijna zo ver. Binnen 2 weken zitten we in het zonnige Calpe. Wie heeft er zin? We hangen overdag meestal uit aan de Chiringuito op het naaktstrandje van Mascarat (Altea). Welk goodlooking koppel (lees slank en zonder vacht) komen we er tegen, en wil eventueel aan ons prive zwembad wat verder komen zonnen? Heerlijk naakt aan de tikibar een mojito on the house slurpen, of misschien liever een vers stukje fruit in de mond? Wat we zoeken zijn mooie mensen die graag andere mooie mensen bekijken en opwinden. Geen platvloerse zwijnen, daar zijn clubs genoeg voor. Heb je zin? Laat dan even zien welk vlees je in de kuip hebt, want ik wil niet dat mijn zwembad over loopt, en anders zien we elkaar wellicht in Mascarat.  

Costa Blanca
17 dagen
Bert 44 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Kinky sex feest op 18 juni
Zaterdag 18 juni:koppel feest met drie a vier koppels in een exclusieve villa met sauna. Hebben jullie er zin in? Dit wordt een heel geil feestje met hapjes en tapjes, doch vrij exclusief. Er zijn 4 voorwaarden (en die zijn er niet zonder reden): 1. Jullie zijn een koppel met standing, klasse en savoir vivre. Liefst hoger opgeleid en/of hogere sociale klasse. Geen middelmaat, gezien dit feestje exclusief is. 2. Jullie zijn slank en knap. Geen overgewicht. 3. Bij voorkeur bi, zeker bij de mannen. 4.Jullie staan open voor plassex, in alle mogelijke vormen. Plas is een essentieel onderdeel van deze exclusuvieve geile avond. Deelname in de kosten: 60 euro per koppel.  
17 dagen
Juneleci 35 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Spannende wandeling
Hey Allemaal, Wij koppeltje V 43 M 36 hebben weer zin in een spannende wandeling. Wij trekken er wel eens op uit in Holsbeek. Iemand leuke ideetjes, padjes, momenten ? Wij wandelen geregeld langs het rotselaarpad :) Laat maar horen :)  
Spelen vanavond 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Spelen vanavond
Wie heeft zin om nog te komen spelen in Brugge? Vrouw Bi Vrouw: 1.67 63 kg, man 1.79 79kg  

Spelen vanavond
19 dagen
Koppel + M 52 jaar Limburg - Tongeren
Speelvriendjes gezocht
Hi daar leuke koppels, wij zijn een koppel 50-tigers van regio Limburg. Samen met sportieve twintiger zijn we op zoek naar geile actieve doeners die er samen met ons een geile avond van willen maken... Onze stats: V 165, 58 k, slank, M 186, 85kg. We kunnen rustig ontvangen... Zin om ons te vervoegen stuur dan gerust een mailtje met jullie stats en nr zodat we jullie snel kunnen contacteren. Dikke kusjes en tot straks?  
19 dagen
Gewillig 54 jaar Antwerpen - Balen
Slavin in aanbieding
Dominante, deftige en ervaren gentleman die hygiëne op nummer 1 zet, is op zoek naar een koppel om zijn onderdanige slavin te testen. Zij staat onder absoluut toezicht van haar meester. Enkel nette, stijlvolle en hygiënische stellen komen in aanmerking. Wie heeft zin om de slavin te keuren, te teasen en haar naar hartenlust te gebruiken? Mail uw voorstel en voeg een foto toe van u beiden.  
  1   2   3   4   5