Zoeken naar wie zin nu

Uw zoekactie voor wie zin nu leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr F 58 jaar Antwerpen - Turnhout
Mr F zoekt een onderdanige vrouw
Hoi, ben jij de onderdanige dame met zin om zich te laten bekijken betasten gebruiken? Alles loopt discreet en respectvol. Niet wat je niet wil. Ik werkt met stopwoorden. Zin je het om te dienen, een hand te voelen? Lust of pijn kunnen we afspreken. Penetratie is niet noodzakelijk. Genieten wel. Ben je van regio turnhout? Kan je ook ontvangen, nog beter. Laat van je horen. Vandaag ook vrij dus als je zin hebt? Later kan ook. Mr F  

Mr F zoekt een onderdanige vrouw
Mr F 58 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek een onderdanige vrouw
Hoi, ben jij de onderdanige dame met zin om zich te laten bekijken betasten gebruiken? Alles loopt discreet en respectvol. Niet wat je niet wil. Ik werkt met stopwoorden. Zin je het om te dienen, een hand te voelen? Lust of pijn kunnen we afspreken. Penetratie is niet noodzakelijk. Genieten wel. Ben je van regio turnhout? Kan je ook ontvangen, nog beter. Laat van je horen. Morgen 25 /6 veel vrij dus als je zin hebt? Later kan ook. Mr F  

Zoek een onderdanige vrouw
Kinky 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
30-jarige (lingerie)slet op zoek naar Meester, Meesteres of koppel
Ik ben een 30-jarige bottom/versa, goodlooking jongeman, bi, 30/190/78/15. Ben op zoek naar een dominante top / Meester die me stevig wil gebruiken als zijn slet. Meesteres of koppel ook welkom! Trefwoorden: anale training / anal play (buttplugs, dildo’s, neuken, rimmen), keelneuken (sloppy), plas, bondage, lingerie, dubbel gevuld zijn, opdrachten, likken, vernedering, pijn, gebruik als slet,… Scenario: ik ontvang met sexy lingerie aan, buttplug in kontje en blinddoek op, ik zit klaar met gezicht naar beneden en kontje naar achteren. Van zodra je binnenkomt, ben ik van jou. Ik zoek iemand die bereid is om mijn grenzen te testen, op te zoeken en er misschien tikkeltje over te gaan. Niet voor eenmalig. Ik ontvang in Antwerpen en kan verplaatsen. Wie heeft interesse? Graag wel antwoorden met meer dan 1 zin. Ben een slet in bed, maar hou van wat niveau daarbuiten. Tot snel?  

30-jarige (lingerie)slet op zoek naar Meester, Meesteres of koppel
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Welke vrouw komt er eens genieten van een zalige lik beurt met orgasme. Ik verwacht niets terug enkel puur de vrouw haar genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie verzekerd.  
kinky 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
30-jarige (lingerie)slet op zoek naar dominante top
Dag geile heren! Ik ben een 29-jarige bottom/versa, goodlooking jongeman, bi, 29/190/78/15. Ben op zoek naar een dominante top / Meester die me stevig wil gebruiken als zijn slet. Trefwoorden: anale training / anal play (buttplugs, dildo’s, neuken, rimmen), keelneuken (sloppy), plas, bondage, lingerie, dubbel gevuld zijn, opdrachten, likken, gebruik als slet,… Scenario: ik ontvang met sexy lingerie aan, buttplug in kontje en blinddoek op, ik zit klaar met gezicht naar beneden en kontje naar achteren. Van zodra je binnenkomt, ben ik van jou. Ik zoek iemand die bereid is om mijn grenzen te testen, op te zoeken en er misschien tikkeltje over te gaan. Niet voor eenmalig. Ik ontvang in Antwerpen en kan verplaatsen. Wie heeft interesse? Graag wel antwoorden met meer dan 1 zin. Ben een slet in bed, maar hou van wat niveau daarbuiten. Tot snel?  

30-jarige (lingerie)slet op zoek naar dominante top
Borstenman 58 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Lekker volle borsten
Jullie zijn een leuk koppel, met een mooi stel volle borsten. Ik ben een zachte borstenman, hou enorm van volle borsten, zwangere borsten, of melkborsten die gezoogd worden. Ben je (of jullie) in het bezit van zo'n mooi stel borsten, heb je een fantasie om eens met melk te spuiten in mijn richting, mijn mond of gezicht, of je hebt enorm veel deugd als er aan gezogen wordt? Natuurlijk bef ik ook graag. Hele tijd geleden heb ik dit al eens mogen ervaren, en heb er nog steeds zin in. Ik ben een verzorgde en betrouwbare man, (vrouw)vriendelijk, en niet opdringerig. Heb je ook deze fantasie, en wil je dit samen met mij beleven, laat snel iets weten. Zielige mensen, fakers laat het gewoon, er zijn nog echte mensen met wensen. Toch wat in de regio.  
lucien 60 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
spannend
Dame of koppel soms geen zin om deze namiddag buiten in het zonnetje iets te komen drinken,en opdrachten te krygen bv naakt stofzuigen,naakt de bloemen buiten water geven,of mag ook voorstel doen  
Warm gevoel 58 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Heb jij al eens zin in een fijn warm gevoel
Ben jij een toffe dame of koppel met al eens zin in een niet alledaagse beleving. Je hebt in het dagelijks leven een mooi bestaan, alles wat naar je zin, maar in je fantasiewereld wil je soms al eens toegeven aan de zin in een fijn warm gevoel. Al eens een fijn plasspel beleefd, of je fantaseert er wel eens over. Geven of ontvangen, lekker gevoel. Ik ben een verzorgde en deftige man met de zelfde gedachten en wil dit graag eens delen met een dame of koppel. Geen verdere extreme toestanden, maar vooral leuke interesses delen en genieten. Laat snel iets weten. Ben deze week vrij.  
Kinky 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slaaf/slet zoekt geil gebruik door Meester(es) of koppel
Dag allemaal. Ik ben een 30-jarige, verzorgde en goodlooking bi jongeman, bottom/sub/slet, 190/79/15, met kinky mindset en BDSM ervaring. Ik ben zo iemand die altijd geil is en zeer ruimdenkend in het leven staat met weinig taboes. Ben van Antwerpen en kan me verplaatsen. Wat zoek ik? Een Meester(es), koppel of groep die me wil behandelen als zijn/haar/hun persoonlijke slet/hoer/neukobject. De grenzen spreken we samen af, maar daarbinnen doe je met me wat je wenst. Trefwoorden zijn anale training, sloppy keelneuken, plas, vastgebonden worden, lingerie, likken, opdrachten, klemmen, vernedering, gefilmd worden, gebruik, training, anal play, bondage etc. Totaal gebruik binnen kinky/BDSM sfeer dus. Ik zoek mensen die weten waarover ze spreken en spanning kunnen opbouwen, geen beginners of fakers die antwoorden met maar 1 zin. Mensen met niveau maar een kinky mindset. Voor langere termijn. Tot snel?  

Kinky bi slaaf/slet zoekt geil gebruik door Meester(es) of koppel
Kinky 56 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Spuiten
Wie zin in rukken en spuiten op mijn vrouw haar naaldhakken..ontvang niet  

Spuiten
  1   2   3   4   5