Zoeken naar zelf genieten

Uw zoekactie voor zelf genieten leverde 71 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Verwennertje 41 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Dus dames: wil je eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek onderdanige dame met zeer ruime kut
Ik, nette, goed uitziende man, 70J, 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die er van houd of er van droomt om na "passende voorspelletjes" haar kut langzaam maximaal te laten oprekken. Je bent al dan niet vrij en kunt ontvangen (of hotel of natuur/boswandeling) om vrijblijvend af en toe overdag eens af te spreken en te genieten van deze ultieme ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Indien gewenst eerste kennismaking op neutraal terrein. Ikzelf geniet er van om een dame te horen en zien genieten, Hygiene (safe) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor jezelf, je genot en reageer snel. Meer info na je eerste reactie met (fotootje als het kan). Tot snel,je krijgt er geen spijt van.  

Zoek onderdanige dame met zeer ruime kut
Jan 43 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw wilt graag eens een gangbang mee maken. Maar om de ene of andere reden heb je het nooit gedaan en wil je het heel graag. Ik sta in voor je veiligheid. Ik regel de locatie en de mannen. Zodat je zonder stress ervan kan genieten en je zeker weet je veilig bent. Je voorwaarden zijn bespreekbaar via mail. Leeftijd speelt geen rol. Zoek wel een verzorgde vrouw. Single of getrouwd maakt niet uit. Ook als je dit wilt doen zonder medeweten je man mag je ook reageren. Soms kan iets stiekems doen een extra dimensie eraan toevoegen. Wie is real en wie durft reageren.  
Discreet 58 jaar Limburg - Bocholt
Befferke voor vrouwen op leeftijd
Zijn er soms in mijn omgeving vrouwen tussen de 45 en 78 die graag op een rustige en zachte manier langdurig gelikt willen worden ouderdom dik of dun maakt niet uit gewoon genieten bij interesse hoor ik het graag groetjes befferke  
Plasser 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke DAME laat zich taboeloos onderplassen?
Welke DAME laat zich gewillig, taboeloos, kinky en extreem pervers onderplassen? We zijn beiden naakt. Ik plas op jouw hoofd, haar, gelaat, borsten, kut en kont, maar ook in de mond, zodat jij die heerlijk warme pisnectar goed kunt proeven en slikken. Jij draagt GEEN tattoos/piercings/lipstick. Een goed parfum en hoge hakken zijn zéér welkom. Je kut en kont zijn volledig kaalgeschoren. Geen haartje te bespeuren! Ik beschik over attributen voor het plassen. Tussen de plasmomenten door ge(mis)bruik ik jou sexueel in AL jouw “openingen”. Je houdt er erg van dat ik op jouw gezicht en in jouw mond “klaarkom” (je slikt!) Ik zoek ENKEL DAMES (GEEN mannen of varianten). Fakers … onthoudt jullie!! Er kan ook een “switch”. Dan plas jij op én in mij en slik ik jouw “nectar” … hmm, lekkere godinnendrank! Hygiëne, respect, vertrouwen en discretie zijn prioritair. Reacties met foto(‘s) genieten voorrang. Ik ben geen fake. Dit is een eerlijke oproep! Doen dame(s)!  
Grey 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Experimenteren en genieten
Sportieve man, openminded, vrije agenda, is op zoek naar een leuke dame die zich graag laat verleiden en vooral teasen.. positief ingesteld, lach graag, maar hou er vooral van een dame tot in de puntjes gek te maken en op zoek te gaan naar de prikkels bij elkaar.. discretie gewenst en geboden, anderzijds kan ik geregeld een uitdagende locatie voorzien voor een leuke date.. ;)  

Experimenteren en genieten
Jan 39 jaar Antwerpen - Baarle-Hertog
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw fantaseert al heel lang over een gangbang. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik wil je wens waarmaken. Ik sta in voor je veiligheid. Ik regel een locatie. Ik regel de mannen. Zodat jij je kan concentreren op alleen maar genieten. Wie wilt dit en wie durft reageren. Wie is real. Of je nu single bent of getrouwd. Maakt niet uit. Of ben je een vrouw die dit wilt doen zonder medeweten van haar man dan is dat ook geen probleem. Ik ben zeer discreet en alles blijft tussen ons. Ik ben benieuwd of er een serieuze reactie tussen al de fakers zit. Ik weet de vrouwen bestaan. Heb ooit het genoegen gehad dat ik drie keer een leuke vrouw ontmoette waar ik het voor geregeld heb. Wil je het vaker is ook geen probleem. Al je wensen kun je kenbaar maken via mail  
Meester Peter 52 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Meester zoekt gewone onderdanige vrouw ..
Meester zoekt een onderdanige vrouw die haar gevoelens aan haar meester wil geven . Een vrouw die een zachte meester zoekt om haar stapje per stapje in deze wereld wil laten stappen . Een gewone geklede vrouw , geen extreem , met Gevoelens haar te laten domineren. Die hierover willen praten , Kan zeker samen afspreken om hierover rustig te praten , niet direct uitvoeren en niet direct sex , maar luisteren naar je , en je gevoelens uiten naar mij en aanhoren hoe je het ziet . Ik ben een speciale meester die je hiervoor tijd geeft , en je stijl met geil zal bijbrengen . Je kan mij als meester volledig vertrouwen dat ik je met respect zal behandelen en die goed weet hoe je je voelt met onderdanige gevoelens .. Wie wilt praten hierover en die stap wil nemen om dit rustig op te bouwen . Geen arrogantie, maar echt onderdanig genieten . Ben je een vrouw die een echte heer en meester zoekt , schrijf me aan , met de juiste woorden en we vinden samen wel de weg . Enkel in de regio  
Johan 41 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw fantaseert al heel lang over een gangbang. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik wil het regelen voor je. Ik sta in voor je veiligheid. Ik regel de locatie en ik regel de mannen. Zodat je je volledig kan concentreren op genieten en je je nergens zorgen over hoeft te maken. Je voorwaarden zijn bespreekbaar via mail. Leeftijd speelt geen rol. Wie is real wie durft reageren. Ik zoek een verzorgde vrouw. Een vrouw die dit wilt doen zonder medeweten van haar man mag ook reageren. Ik ben heel discreet. Kan heel opwindend zijn om dit stiekem te doen geeft een extra kick  
Bert 32 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Jonge gebonden vader zoekt leuke dame
Hey, Leuk dat je dit leest. Ik ben een rustige jonge gebonden vader die op zoek is naar een leuke dame voor wat extra (ont)spanning. Liefst kan jij thuis in de week ontvangen, en heb je er geen probleem mee dat ik een relatie heb. Zoek leuke spontane intieme momentjes waarbij we samen, kunnen genieten. Ik verwen zelf graag , massage, vingeren en beffen doe ik zeer graag. Ben rustige kerel die van variatie houd tussen de lakens. indien jij ook zo iemand zoekt hoor ik het graag. Liefst uit de ruime regio, om alles haalbaar te houden. Leeftijd van ondergeschikt belang.  
  1   2   3   4   5   6   7   8