Zoeken naar ( bi )

Uw zoekactie voor ( bi ) leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Line 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouw met ervaring
Ik droom van eens verleid te worden door een ervaren bi vrouw. Ikzelf heb al gekust met een vrouw en wat gestreeld maar meer niet. Ik vind dat al zalig maar wil meer....met iemand die de leiding neemt. Ikzelf ben verzorgde, rijpere vrouw met normale lichaamsbouw. Eerder op zoek naar, bij klik, regelmatige ontmoetingen ipv one night stand !  

Vrouw met ervaring
Spanningtroef 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker ontdekken
Hier v 42 bi schierig, zoek een vrouw om lekker elkaar te leren kennen, en elkaar zot te maken. Om zo elkaar beter en beter te leren kennen. En bij een click over te gaan naar een afspraakje. Zijn jullie dat koppel of vrouw die dit ook zoekt reageer snel met een foto en kunnen deze avond nog contact maken via whatsapp. Leeftijd niet ouder dan 50. Liefst niet roker en enig niveau hebben. Fakers of mannen alleen niet reageren. Hopelijk tot snel.  

Lekker ontdekken
27 dagen
Bianca 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sweet sensual dame zoekt massage
Ik las aantal maanden geleden een advertentie waarover het ging dat ze graag iemand thuis wou masseren. Ik kreeg geen reactie daarop. Nu mijn vraag is welke dame wilt me komen masseren beginnend met ontspanningsmassage zonder er meer hoeft te zijn. Ik ben midden 30 welgevormd en vrouwelijk /spontaan uiterlijk(natuurlijk met verzorgd voorkomen) Bi of lesbisch zijn is een pluspunt maar moet niet( enkel reageren als u een dame bent)